Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Büyük Realm Başlıklarını Adam Etme Şeysi Koordinasyonu


Qui

Öne çıkan mesajlar

Yok azizim, halktan kopuk devrim yapamıyoruz :)

Hamuruş başlığında ve BL başlığında 239489243 kez gördüğümüz üzere öyle çığırtkan ve umarsız, bir o kadarda duyarsız bir topluluk olduğumuz için özellikle bu iki başlığa (ve diğer kalabalık başlıklara) uygulamayı düşündüğüm bir "atılabilitesi olan mesajlar listesi" hazırlamak istiyorum.

[li]Yeni / eski karakter duyuruları[/li]
[li]Karakterdeki prof. değişikliği ve güncel skill seviyesi duyuruları[/li]
[li]Guild duyuruları (tartışması değil) ve asıl başlıklarına link[/li]
[li]Item alım / satım duyuruları[/li]
[li]Bilimum organizasyon / aksiyon duyuruları ve sonuçları hakkında özet
[/li]

Tartışılası noktalar;
- Hasanlar MC yaptı, biz XYZ'den wipe yedik. Napcaz?
Hasanların MCyi başarmasının, yada XYZ'nin süper olmasının sebebi/sonucu/aracı BL olmadığından bu konu bir "MC - XYZ şeysi" başlığında tartışılmalıdır. Bu başlıkta olmamalıdır.

- Mustafa gibi ninja tanımıyorum, grubu almayın
Bu konu her halükarda bir tartışmaya gideceğinden ve Mustafa'nın kendini savunma hakkını hiçbirşekilde elinden alamayacağımızdan ne yapacağız bilemiyorum :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi
WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Qui, su anki halini bu hale getirmye calisirsaniz WoW yöneticileri olarak fitik olursunuz, özellikle sen olma noktasindasin su an belli ki : )

Bence yeni sistemle kediden bir duyuru bölümü istenebilir. Guild temsilcileri ve alan yetkililerinin yazi hakki olur sadece, bunlar da daha kontrollü yazilir. Yoksa burasi forum oldugundan acik bir baslikta dogal olarak tartisma döner, önüne gecemezsiniz yani.

Bikac gönüllü (ve bos) kisiye de özel mesajla ulasilabilir, bunlar güncellerler BL oyunculari listesini mesela, millet öm gönderir bu kisilere bilgilerini. Ben de olurum baskasi da olur nasil olsa hepimiz bosuz : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?


[Bu mesaj Penthesilea tarafından 17 Ağustos 2005 18:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer açtığınız başlığa "EU Burning Legion Realm Başlığı" gibi bir ad veriyorsanız, bu tür mesajlara göz yumacaksınız maalesef.

Örnek olarak WoW Official BL Realm Forum'una bakarsanız, benzer başlıkların açıldığını ve hatta abuk subuk konuşan birçok kişinin olduğunu görürsünüz.

Bunu engellemek maalesef çok zor. Özellikle Türk halkından da olduğumuz göz önüne alındığında :)
Başarısını, başaramadığını, sevdiğini, sevmediğini, neyin nasıl olduğunu, nasıl olacağını veya neden olduğunu, meraklarını, saçmalıklarını ve buna benzer bir dolu şeyi buraya yazmalarına bence göz yummak en iyisi.

Ama tabiki, sınır dışına çıkan, hakaret, küfür edenleri veya ciddi açıdan saçmalayanları da uyarmak ve/veya cezalandırmakta artık size kalıyor.

Just my 2 cents ;)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs
There will be no dawn for the Alliance..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Açtığımız başlık her ne kadar official başlık ile benzerlik taşısada biz burada kendi forum kültürümüze göre bunu manipule edebiliriz elbette.

Ben herşeye rağmen BL ve hamuruş başlıklarının adam olacağına inancımı koruyorum. Her ne kadar fıtık tehtidi altında olsakta, hergün burada olduğum için itinayle "delete delete delete delete delete.." yapabilirim bir süre. Ama bu sonsuz kadar süremez tabiki: Bir süre sonra bir forum alışkanlığı oluşması gerekiyor.

Forumların şuanki yapısını değiştirmek pek mümkün değil açıkçası. Elimizdeki olanaklarla birşeyler yapmak durumundayız.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi
WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben gangren e katılıyorum, ne yaparsanız yapın insanlar burda geyik yapıcak. Ben ilk sayfada 15 tane gereksiz başlık görmek yerine 357 sayfalık Burning Legion realm threadinde geyik mesajları görmeyi tercih ederim geyikleri. Gördüğünüz gibi o threadlerdeki gereksiz mesajları engellemenin yolu yok. O yüzden bırakın orda yapılsın, önemli duyurusu olan guild kuran başına [BL] koyup duyurusunu yapsın.

Veya başka bir fikir, bu tür çok oyunculu sunucular için
BL - Oyuncular/Guildler
BL - Alım satım
BL - Genel

gibi başlıklara bölün. Insanlar genel thread de server down mı, en iyi pvpci benmiyim geyiklerini yapsın yan başlıklar duyura, karakter isimleri ve alım satım isimleri için kullanılsın.[signature][hline]Odium [60 Mage - Burning Legion]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tabiki arada kaynıyor önemli mesajlar ama benim aklıma bir oyun forumunda geyiği önlemenin bir yolu gelmiyor açıkcası.

Bence ya bırak orda yapılsın geyik, yeni başlık açılmasın her server down olduğunda. Yada dediğim gibi çok kalabalık olursa bir server alım-satım/duyurular-guildler-oyuncular/genel gibi bölünsün o serverın threadi. Genel başlığa insanlar "sosyal" mesajlar atabilsin, arada kaynamaması gereken mesajlar ise diğer 2 threade gider.[signature][hline]Odium [60 Mage - Burning Legion]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...