Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 japonlar da fay hattının yanında oturuyor. 7.5 depremde korkmuyorlar. ancak Türkiye'de 5.5 deprem olunca herkesin ödü patlıyor. Nasıl bir yürektir bu anlamam. Hem neyinden korkuyorsun evladım? Evin sağlarsa yaşarsın, evin kötüyse ölürsün. Bak bakalım Japonlara. Adamların evi sağlam, en ufak bir olayda ne yapacaklarını biliyorlar, hazırlıklar, korkmuyorlar. Eğer sen de korkuyorsan, japonlar gibi sağlam evde otur, en azından depremde ne yapman gerektiği konusunda bilgilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Chemical ı kalkıp ayakta alkışlayasım geldi bi ara :P izmir depremi çok komikti ya bu son olan deprem oldu kalktı millet falan nooluyo birbirlerini aramalar fln sonra biz arkadaşla dışarı çıktık bi baktım kafe açık bi girdik içeri millet pijamalarıyla Counter oynuo :D baya bi gülmüştüm :D[hline] Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 haha pijamalarıyla cs mi yerlerdeyim ahahauha[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Haha deprem olmuş millet sokaklarda bazılarıda cafede cs ha.Ölmeden son bi kez çevirek diye düşünmüşlerdir.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 yok ya, adamlar "ne zaman oynasak kardır" diyorlardır.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 ahaha lol millet rüyasında görüyo yaw cs düşünsene adam gece yatmış uyuyo odadan tatatatatatatata zesler geliyo yastıq falan deşilmiş açıosun kapıyı fire in the hole! zaaart[hline]trees and I are one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 yok daha neler :D[hline]Mixed Website e-m@il TheSilver Bir zamanlar Dediki ; sonra yuvarlak masalar buna ne artislik yapıyorsun diye daldılar hepsini dağıttı birtanesi kral artura haber götürmüştü abi adamın biri köprünün başında hepimizi dağıttı git bir el at diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 coştum sabah sabah[hline]trees and I are one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 abartmışsınız olayı fentezi 4 ever[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar