Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bende aranıza Katılıyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hatırladım şimdi Eclipsdeyim nickim Hellscream Longmann
İmperialim ve Freedom City i biliyorum ama yardım gerek bana ayrıca Terasi Kasi Masterım yani olmama 20000 XP kaldı 30dk- 1 saatte tamamlarım fakat npc öldürme yerini unuttum acaba nerdeydi söylerseniz sevinirim ayrıca ben daha patch yapıcam 4-5 saatlik bitince gireceğim :P
neyse iyi oyunlar !
Mesaj tarihi:
wow ben dun 45dkkada fln 1.2mil xp almıstım :D lol

neise hosgeldin hellscream, fencer haric her melee skillde sna yardımcı olabilirim..[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Mesaj tarihi:
nuwanda dostum seninle oyunda buluşalım tell atarım sana sen bana tam olarak oyundaki nickini söyle Naboo (theed)'in ortasında buluşalım

[Bu mesaj Sparda tarafından 15 Ağustos 2005 12:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ben imperialim tamamdır katılırım size ama lütfen naboo theed'de buluşalım sana kordinat numaralarını veririm fakat ben daha patch yapıcam !!! ona göre
Mesaj tarihi:
khas benimde orda bir charim var token respeci falan var image dessigner kasip respeclemeyi dusunuyorum ama train icin para sorunu falan oluyor falan filan gibisinden bir kac sorunum var bende size orda yardim ederim pvp adamiyimdir :P
maksat bir turk imperial guildine yardimci olmak

[Bu mesaj xieon tarafından 15 Ağustos 2005 13:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
saolasın xeion sen bizimle beraber gezeriz 4'müz sen ben khas ve Khas'bin Qebex ile birlikte benim terasi kasi master yapmam lazım. Khas'ın dediği gibi npc leri öldürme macrosu varmı yani şu şekilde mesela bi işin çıktı diyelim yemek yiyosun ya da dışarıya çıktın kendini afk yapıp sürekli npcleri öldürmek için nedir o macro?
Mesaj tarihi:
nickim Hellscream Lucas bunda bişey mi var acaba ayrıca bilmediğim bişey yok star warsta terasi kasi masterim bence git iyi bişeyler yapıp kafanı bi temizle ayrıca ben eclipsdeyim ! unutma bunu
Mesaj tarihi:
harun reşit yarın gelemem daha total experience almadım biri satsa alıcam hemen ayrıca tanışmayı çok isterim bir jedila sen en iyisi naboo theed'e gel
Mesaj tarihi:
jedi skillini kasınca çok mu havalı oluyosun ayrıca görüşeceğiz elbet bi gün bi tanışalım bakalım ! oyundaki ismini söyle tell atarım hemen ve de hangi saatlerde oynuyorsun
  • Yeni Oluştur...