Sparda Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Hatırladım şimdi Eclipsdeyim nickim Hellscream Longmann İmperialim ve Freedom City i biliyorum ama yardım gerek bana ayrıca Terasi Kasi Masterım yani olmama 20000 XP kaldı 30dk- 1 saatte tamamlarım fakat npc öldürme yerini unuttum acaba nerdeydi söylerseniz sevinirim ayrıca ben daha patch yapıcam 4-5 saatlik bitince gireceğim :P neyse iyi oyunlar ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 npc öldürme yeri derken mission terminal den bahsediyorsun herhalde her townda vardır bi turlarsan görürsün[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 wow ben dun 45dkkada fln 1.2mil xp almıstım :D lol neise hosgeldin hellscream, fencer haric her melee skillde sna yardımcı olabilirim..[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparda Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 nuwanda dostum seninle oyunda buluşalım tell atarım sana sen bana tam olarak oyundaki nickini söyle Naboo (theed)'in ortasında buluşalım [Bu mesaj Sparda tarafından 15 Ağustos 2005 12:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 imperial im diyosan gel bize katıl. oyun içi adım Khas'bin Qebex. ayrıca Stareus'a da ulaşabilirsin.[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparda Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Ben imperialim tamamdır katılırım size ama lütfen naboo theed'de buluşalım sana kordinat numaralarını veririm fakat ben daha patch yapıcam !!! ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ok. nerde buluşacağımız pek önemli değil. guildimizi lokta tamamen Türk imperial...[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 khas benimde orda bir charim var token respeci falan var image dessigner kasip respeclemeyi dusunuyorum ama train icin para sorunu falan oluyor falan filan gibisinden bir kac sorunum var bende size orda yardim ederim pvp adamiyimdir :P maksat bir turk imperial guildine yardimci olmak [Bu mesaj xieon tarafından 15 Ağustos 2005 13:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparda Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 saolasın xeion sen bizimle beraber gezeriz 4'müz sen ben khas ve Khas'bin Qebex ile birlikte benim terasi kasi master yapmam lazım. Khas'ın dediği gibi npc leri öldürme macrosu varmı yani şu şekilde mesela bi işin çıktı diyelim yemek yiyosun ya da dışarıya çıktın kendini afk yapıp sürekli npcleri öldürmek için nedir o macro? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatalString Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 respec nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparda Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 nickim Hellscream Lucas bunda bişey mi var acaba ayrıca bilmediğim bişey yok star warsta terasi kasi masterim bence git iyi bişeyler yapıp kafanı bi temizle ayrıca ben eclipsdeyim ! unutma bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Enteresan? Lucas'a izin veriliyor muymuş? Hmmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 yaa hellscream bn sni hic online gormedim simdiye kdr??[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Bende Eclipse'teyim yarın bir gel istersen tanışmak kaynaşmak açısından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: Sparda, 16 Ağustos 2005 16:19 tarihinde demiş ki: ...ayrıca ben eclipsdeyim ! unutma bunu kavgada sölenmez[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparda Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 harun reşit yarın gelemem daha total experience almadım biri satsa alıcam hemen ayrıca tanışmayı çok isterim bir jedila sen en iyisi naboo theed'e gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparda Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 jedi skillini kasınca çok mu havalı oluyosun ayrıca görüşeceğiz elbet bi gün bi tanışalım bakalım ! oyundaki ismini söyle tell atarım hemen ve de hangi saatlerde oynuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Pardon bana mı dedin? Jedi skilli ile havalı olma alakası kuramadım? Şu an jedi kasmak ele düştü farkındaysan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar