Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Ya bu adamdan feci brutal vokal olmaz mi simdi izliyorum da, Rewle konusuyorduk aklima geldi. Feci bir ses tonu[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Yok yaw, severim ben bu adamı. Oysa elime fırsat geçse bütün brutal vokalistlerin kafasını beyzbol sopasıyla parçalamak gibi bi fantezim var (Haggard'ınki hariç). Yazık olmasın adama da :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bende dusundum bi ara ama cacık olmaz onun vokalinden.dandik bi black grubuna vokal olabilir ama melodik death e yetemez[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Sesini kontrol edemiyor bence.[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden..
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Bu adam Yarar abi ortamı :) TealerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrRRRRrrr[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 rrrrrrröööööah diye bi höynkürdü mü yıkar geçer. bence iyi icra edebilir hehe.[signature][hline]El fülfül , muço düldül...
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 adamin ses super karizma.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ?
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ilke senin muzik anlayisini daga kaldirmislar. sakasi bile hos degil.[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Taksimde görmüştüm bir kere. Guruyla falandık, guru kaş göz yaptı anlamadım ben, adam geçti, çaaaaylar diye herkes bağırışıyor falan. Adamdan inanılmaz brutal olur.[signature][hline]g3nk.
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Yakısır hüso ya :=)...Nerde o havuc huseyınlı cocuklar duymasın ah ah..[signature][hline]Karizmaokan, 16 Ağustos 2005 19:20 tarihinde demiş ki: ben buldumda uo host u için mi değil mi bilmiyorm size danışıyım dedim adresi www.remotemach.com bu acaba bu uo host umu ??? Msn:[email protected]
Öne çıkan mesajlar