sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Herkese merhabalar. Formattan sonra bir türlü tekrar kurma isteği uyanmadığı için hesabımı kapattım. Darkandlight çıkana kadar sanırım mmog hayatıma ara veriyorum. Sevgiler.[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 hmm seninde gitmenle birlikte merak ettim şimdi COH oynayan kaldı mı arkadaslar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Fanları kaldı ;)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Sanıyorum bi tek Sirplaya kaldı. :( Ben de can sıkıntısından açmayı düşünüyorum ama mouse'un pointerı activate tuşuna gitmiyor bi türlü.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Eskisi gibi zevk alamiyorum cunku eskilerden kimseler kalmadi ama CoV'un cikmasinada az kaldi bir an once karakterlerinizi 50 yapmaya bakin derim.[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 vay be sosti bile bıraktığına göre kesin bitmiş bu oyun :) dark and light ta görüşmek üzere kralınız olacam muhaha[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Valla Dark and Light oynadim beta, oyun hos guzelde cok karisik yani beta oldugundan olabilir deisebilir ama cok kotu bi sistemi var yani arayuz fln cok karisik ama oyun yinede deisik istedigin gibi ucmak fln ama ben cok sevmedim oyunu neyse.Coh konusunda valla lvl 50 karakter yaptik ama sonra oyun cok monotonlasti yeni char kasalim dedik oda 30 oldu biraktik :P. Neyse valla eger Cov geldiginde herkez yeniden baslarsa baslarim valla :)[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh(retired) Helcaraxe lvl 34 Gunslinger/Rifleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Üzüldüm...Bende tam geri dönüyodum..(tamam kabul 5. kere söylüyorum aynı şeyi ama bu sefer başka..)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Artık sana inanmıyoruz yalancısın sen :D[signature][hline]Kemirgen.net Patinin başına yine iş gelirse temas kesilmesin diye Merlinin Kazani çalışanı Evli ama kılıbık değil... (Eşinin adı KapI :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Aaa Hakan abi kırıldım ama ben şimdi... ( =P ) Canım nasıl istedi anlatamam...Yani tamam iyi güzel daha iyi oyunlar gördüm ama bu oyun çok farklı... Yani bu oyun her oyundan farklı..Çok farklı duygular yaşatıyo.. Açıklıyamiycam.... =) Neyse Xaenin acc ini açtı bilg. deki problemi halletsin bende açıcam direk...0 dan tekrar başlaycaz onunla sırf rp yaparak oynıycaz etraftaki dümbelekleri takmıycaz...RP sıktığı zamanda eski karakterimle girip geyik yaparak onu kasıcam...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Ben şu sorunumu halledim geri geliyorum gelmesine de bak bu DnL araştırdım bi fena oldum çok güzel olacağa benziyor oyun . Helcaraxe ben senin kadar iyi bilemem de betada belki 1 2 sorun yüzünden sen soğumuşundur oyundan çünkü bakınca dibim düştü benim . Benim öss'm var ya nereye oyun oynayacam bilemiyorum ama çıkardım ben programımı . Hiç kendimi kasmadan , alıştıra alıştıra oh ...[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Hadi gelin bir an once :)[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Yok abi yapamıyorum . Portları açmayı denedim hepsini . Açıldı mı bilmiyorum aynı sorun hala devam ediyor . Eve bilgisayarcı getirecem sanırım bu hafta içinde delirmek üzereyim .[signature][hline]...rest you trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Xaenin modem'in Zoom mu benim msn e gel [email protected][signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Modem zoom değil zyxel . Msn'e girebilsem gelirdim kusura bakma onu da yapamıyorum şu anda hehe .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline... Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar