WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 bilgisayarlar 100mbps ile bağlı ama bi dpsya transfer ederken hep 9.5 civarında oluyo hız max 1 kere 13mbps gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 10mbyte/sn dedir 2 bilgisyardanda ethernet karti ayarlarindan bunu 100mbyte/sn ye ayarla[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 biz dün gece 14mb ile indirioduk walla :) imdb den filme bakmak yerine indirip bakıoduk :P 1 dakkadan az sürede iniyodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 neresinden ayarlıcamki ? kabloyu taktığımda aşadaki çıkan iconda 1000mbps yazıyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 ethernet kartının ayarlarlarından olması lazım.. line speed mi ne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 abi www diolar ya hani, işte orası bizim ev:) filmleri LAN dan indirioz, netten deil.. bi 600 filme yakın ftp serverı var da ordan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 100mbit ve full dublex i seçtim ı ıh 10 11 arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 kablolar o kadar hızı destekliyordur.. ayrıca ne yapçan evladım o kadar hızı? ben emule'den NWN expansionunu 2kb/sn ile çekebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 işte yapacam bişiler o kadar hızı her gün networkden 2 3 gb alıp veriyom 1 saat sürüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar