Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ölüdeniz ölmüs (Rezalet kepazelik)


Ancalagan

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar bu igrenc haberi size veriren valla elelrim titriyo sinriden dün annemle ebraber arabayla ölüdenize gittik dalyandan vede denize gircektik iste 1 2 saat fln ölüdeniz güzeldir diye denizini özlemistim baya arabayı park ettik... saat 3:30 fln havlulari aldik iste basladik plaja yurumeye .. Cok uzun sürmedi kısa bi mesafeydi zaten neyse plaja geldik Plaj full cekiyo ama kimse suya girmiyo suda 3 5 kisi var koyduk havlulari ben brz oturiym dedim etrafi kestim fln :-P annem hemen suya girmek istedi ve girdi yanliz suda bisey farkettim ÖLÜDENİZin sahil kısmı tamamilen suyun üstünde kahverengi bi renkle kaplanmis ve suda yemek artiklari var gibiydi annem buyuk bir sinirle cıktı sudan ama bana bisey sölemedi sadece dönüp ... Oglum istersen suda fazla acilma cok temiz degil yani su yutma nolur dedi..... neyse bende sonra gittim suya girdim brz aciliym dedim Suyum üstündeki bu maddelri gördükce iyice sasirdim cunku bunlar BOKTU kısaca boka battik dedim ... Yuhhannes ti yani Bütün plajın sahili inanamazsiniz butun su Kahverengiydi saat 4 te iyice uzaktan bile belliydi ...... sudan hemen cıktık vede düs aldik.... annem adi Yüksel Aydindir ressamdir kendisi bu olaya acayip sinirlendi ve noldunu ögrenmek istedi beraber sahilde görevliye sorduk
Annem: Bakarmisiniz kardesim bu ne böyle bizi bokta yüzdürüyosunuz
Görevli: Hanfendi yapabilcegimiz bisey yok herkez cok sikayetci ama elimizden bisey gelmiyor
Annem: nedemek bisey gelmiyo biz buraya tatile geliyoruz bu pislik ne ..kim yapiyo bunu
görevli: Valla hanfendi iste ölüdenizin hemen acikalrinda kıyıdaki (buyuk bi oteli göstererek) iste surda gördügünüz 5 yıldızlı otel yapiyo ... (Otelin adi aklimda degil)
biz herkesten sikayet topladik ama bi türlü medayya veremiyoruz bunlar .. Allahın belalari tessettürle giren yok diye burda bütün sahili saat 4 te boka tutyolar otelin bütün pisligini buraya firlatiyolar ve aritmalari calistigi halde calsitirmiyolar vede türistleri kaybediyoruz kendileir dogudan türist getirtiyo yabancilari burda boka tutuyolar hergun saat 5 te böyle ...

Kaymakama gittik sikayet etmek icin .. fakay kaymakam bize DONKİSOTLUK yapmayin dedi ..

-----
iste olay böyle kendi adamlari absta diger bütün turistleri kacirtiyolar YUH be Bizi boka bogdualr o gün 5 saat yıkandim[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gitmişken birkaç fotoğraf çekecektin, bunlardan bir site yapacaktın, "fetiye'de rezalet", "ölü bok çukuru" diye sansasyonel saçma başlıklar koyacaktın ve mail forward yoluyla "bu maili yollamazsanız dileğiniz tutmaz" diyerek gazetelerde makale yazan herkese yetiştirecektik.

modern dünyada şikayetler bu şekilde dile getiriliyor artık.

[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors


[Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 16 Ağustos 2005 15:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi admalrda imzalar deliiler cekilmis gizli görüntiler hersey var fakat Adamlari devlet büyükleri durduruyo bütün turizm ölüyomuss YUH ya ayip siz bikiniyle girerseniz bize bokumuzu yedirirz demisler birinede[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ancalagan, 16 Ağustos 2005 15:04 tarihinde demiş ki:
...görevli: Valla hanfendi iste ölüdenizin hemen acikalrinda kıyıdaki (buyuk bi oteli göstererek) iste surda gördügünüz 5 yıldızlı otel yapiyo ... (Otelin adi aklimda degil)
-----
iste olay böyle kendi adamlari absta diger bütün turistleri kacirtiyolar YUH be Bizi boka bogdualr o gün 5 saat yıkandim



Likya World[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim bayramoğlundada vardı.
Bunun çözümü çok, çok basit.
1 çuval alıyorsun.
1 torba çimento alıyorsun (3 ytl falan oluyor koca torba)
aynı miktardada mıcır kum falan alıyorsun
Sonra harç yapıyorsun bu karışımdan ama ıslatmıyorsun
Çuvala dolduruyorsun.
Ağzını iyice bağlıyorsun.

Gece 2-3 gibi koyu renkli bi kayıkla mümkünse bu lağımın çıkış yerine yaklaşıp çuvalları tutup tutup içeriye sallıyorsun. Zaten 1 adam boyundaki bir lağım çıkışı 5-6 çuval ile kapanabilir:) (5-6 çuvalı aynı anda atmıyacaksın tabiki eheh taşımaz kayık batarsınız)
Eğer mümkünse dalgıç elbisesi falan varsa su altında olan lağım çıkışlarınada ulaşabilir orayada içi harç dolu çimento çuvalı tıkabilirsiniz.


Sonra çimento donuyor ve ı ıh. imkanı yok çıkaramazlar. Ayrıca bok doluyor arkasına.

Hele su altıda ise imkanı yok açamazlar:) Yeni hat çekerler.

1 harçlı çuval 4-5 ytl
bok hatlarını yapmak en az 10 milyar.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Birde lağım borusu çok dipten gidiyorsa ulaşılamıyorsa (ki türkiyede böle şeyleri yapmazlar, yapılsa o boklar oraya gelmez.)
Boruya ulaşana kadar karadan kazılır, sora boruların bağ yerleri gibi bir yere bir miktar patlayıcı konur. Boru tamamen çöker:).

Patlayıcı olarak kara barut bile kullanılabilir yani.
Tabi bu riskli.


En güzeli çuvaldır. Çok severiz. Babamlar zamanında çok çuval sallamış borulara.


Birde donkişotluk yapmayın demiş kaymakam. İtogluit. Tezgahı kurmuş tabi otelci ile. Cebine nekadar para giriyordur allah bilir.

Lan benim gibi 2 "donkişotcu" olsa ülke kurtulur be:).
Nerdeydi bu ölü deniz:).
Ya cidden bu almanlar falan diyorum, adamlar 5megabit için hakkını arıyor. Bizde insanlar donkişotlar kılıçtan geçiyor diye ot olmuş hep. Hakkını arıyan, kafa kaldıran yok.

Kafam girsin kaymakam. Bu mesajı okuyorsa 2x girsin hatta.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.

[Bu mesaj Chemical tarafından 16 Ağustos 2005 15:23 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Chemical tarafından 16 Ağustos 2005 15:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dextra, 16 Ağustos 2005 15:08 tarihinde demiş ki:
yazık ya. o kaymakamında allah belasını versin

+1[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

DEF Klanı'nın Gücü !
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla çok kolay bir olay. Su altındaysa dalgıç varsa gene kolay. Boru en fazla 40-50cm dir. Çuvalı içine atıp uzunca bi sopa ile dürterek dibe yolladınmı sorunu anlıyana kadar oteli bok basar.

Birde nükleer tesisin birisimi ne suya kimyasal atık bırakınca sudaki gemi yangınlarını söndüren araçlardan bulup denizdeki atığı aynen fabrikaya geri püskürtmüşlerdi.
Aynı şeyi yapıcaksın bokları geri püskürtüceksin pötür pötür yağıcak heriflerin kafasına.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

böle erifler warken! ulan küfür etmicem.
ama kafammmmm girsin kaymakam!!!!!

adi erif ne akdar para alıyo kimbilir otelden. babababababa bide donkişotluk yapmayın demiş dopak! donkişotun eşşeee ..... seni! adamın asabını bozuolar[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!!
Ben : Buyur???

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

harbi içler acıtan bi manzara gibi duruyor görmek nasip olmasada içim sızladı. haber özeli fln arasanız onlar belki bi haber yapar dicemde işin içinde rüşvet yok bişey yok onlarda pek ilgilenmez gibime geliyor. yinede bi deneyebilirsiniz.

bu arada chemical sen kiminle konuşuyosun?[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.

[Bu mesaj HasMez tarafından 16 Ağustos 2005 16:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hasmez haklisin ama iste adalari yukardan koruyolar ama bi sikayet etmek lazim öldenizliler denemis ama iste durdurmuslar yapmayin elinizi yakariz gibisidnen tehtid etmisler amaclari ne bu manyakalrin su an bi kac yerle telefon görüsmesi yapiorum su otelin adini bi ögreniym ölüdenizdeki sahil görevliler fln butun herseyi kameraya almislar zaten delilde hazir otelin foseptik cıkısınıda gizlice cekmisler[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...