Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ying Xiong / Hero

screamer

Öne çıkan mesajlar

Diğer yorumları okumadan yazıyorum, kesinlikle son zamanlarda izlediğim en iyi film. Herşeyiyle en iyi. Özellikle atmosferi, efektleri ve karakter tahlilleri falan nasıl anlatsam süperdi resmen ya... Ağzım açık izledim filmi. Herkes gitsin, herkes görsün. Ama dandirik hollywood filmi beklemeyin, bir hayli sofistike bir film... Helal olsun adamlara dedim.
edit: Özellikle o ruh hallerine göre verilen renkler, atmosfer falan oofff mükemmeldi ya.[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Lamerlere Cevap Yok!

[Bu mesaj karpuz tarafından 15 Ocak 2005 22:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

3 arkadaşım daha gitti benim gitmeyin ısrarlarıma rapmen. arada çıkmışlar. ben zevksizim hadi kabul. arkadaşlarımda benim gibi zevksiz diyelim. onlarla beraber çıkan 10 kişidemi zevksiz?

çok elit bi film tahminimce.bizi aşıyor. baybomba nın dediği gibi "amatör" izleyicilere göre bi film değil sanırım. ne biliym ben bi filme gittiğimde o filmde kendimi yerine koyabileceğim bi kahraman, bi kişi ararım. bunda yoktu. yani yukardaki mesajımdada yazdım. bu filmi beğenip cüneyt arkın filmlerini beğenmiyen var mıdır acaba?[signature][hline] MSN : [email protected]
---
Sözlükte Ben :D
---
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 17

---
[b] Mustafa Kemal Atatük demişki... (Ahh erken gittin Atam)
Sosyal ağlarda paylaş

horace-san, müzikal demişsin de neresi müzikal onu anlamadım, ha kaldı ki ben de müzikalleri hiç sevmem ama misalen blues brothers gibi bir filmse top 10 listeme koyarım..

diğer arkadaşlara dönelim.. kardeşler, filmi beğenenler uçma kaçma aksiyonu için beğenmemiş dikkat ederseniz, bambaşka şeylerden bahsediyoruz. "bunu beğenen cüneyt arkın'ı da beğenir" diyerek kestirip atmak komik olmuş zira aynı şekilde yüzüklerin efendisi'nde legolas'a bakarak da söylenebilir bu. fantastik bir film olduğundan bahsedilmiş, dümdüz tarihi bir film değil yani konu tarihi bazı olaylara dayansa da. ha ayrıca size esas oğlanın damlarda zıplayıp oradan oraya uçarmışçasına konması nasıl saçma geliyorsa legolas'ın 10 katlı bina yüksekliğinde fül'ün üzerine atlayıp herkesi oklayıp sonra da hayvanı devirmesinin saçma geldiği sürüyle insanlar da var. ha ama fantastik deyince sizin aklınıza ille power word'lü, ejderhalı şeyler geliyorsa işte o zaman sizin önyargınız oluyor bu..

bunun cd'sini nereye koymuştum ya.. horace'a mı vermiştim anlamadım gitti.. ;) belki kenara bir yere koymuşumdur, bir daha izleyeyim bari..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Adam resmen uçuyor kuş gibi,sanki adama ok diil kürdan atıyolar!?! Efsane falan olabilir film ama bazı yerlerde ipin ucu kaçmış.Ben direk "yuh,bu ne,nası ya" efektleri içinde izledim 3 arkadaşla birlikte.Açıkçası,izlemeseydim birşey kaybetmezdim.O tarantinomudur tarantulamıdır kill bill de de böyle adam hayal aleminde yasıyo galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi film bir efsaneyi anlatıyor, o uçmalara falan da efsanevi öğeler diyoruz... Bu kadar.
Bu arada biz de 14 kişi gittik filme, benim dışımda kimse beğenmedi. Çoğu "İyraaanç" falan diyordu, 1-2 tanesi fena değil dedi. Hatta bir kız da şöyle dedi [spo1=lol]"Ya kız 3 kere ölüyor nasıl bir iş bu ya? Anlamadım ben!"[/spo] Kurgusunu anlamayıp filme kötü demek de komik bir iş tabii...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Lamerlere Cevap Yok!
Sosyal ağlarda paylaş

lol karpuz kız cidden tıbbi vaka imiş.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

bence güzel filmdi
bazı yerler tabi gerçekçiliğini bozuyor ama daha başında bu bi efsane diyor

bazı sahneler süper bence su üstündeki atraksiyonlar yaprakların döküldüğü sahne

baya sanatsal olmuş güzel film bence gidin diyorum

bi kız daha var filmde oda hep ağlayan taraf oluyo,adı ay dı galiba ?
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçekten filmi çok dandik bulduğumu söyleyebilirim ki bunda çin kültürüne pek ısınamamamın rolü büyüktür tabi. Bir japon filmini buna değişmem açıkçası da zevk meselesi artık. Eğer çin kültürü ilginizi çekiyorsa derim..[signature][hline]evryone expects u to perform but u cant. copy/paste but nothing happens. undo but cant undo. get text ha ha ha. Im a very busy person im srry youll have to wait until tomorrow or maybe the next day if u re lucky. if im lucky. if im lucky ill still be here. hello how are you is evrything

**no more dinosaurs@ montezaus
Sosyal ağlarda paylaş

matrix neyden mi taklit? matrix komple taklit. bu filme de matrix takliti demek komik olmuş yani. :P

dark city ve ghost in the shell desem de yetse şimdilik matrix adına...[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki:
beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 17 Ocak 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
sam espriydi o. hatta kinaye filandı.

hmm.. küt bir anıma denk gelmiş.. :-)

boccob lol ki ne lol, adamlar 3-5 yıldır böyle filmler çekmiyor. 80'lerden git hong kong filmleri izle neler görürsün, sonra git anime'leri izle neler görürsün, anlarsın vaşovski biraderler neden mamoru ishii'nin gidip elini öpmüş, iznini almış matrix'e cut©-paste yapmak için....[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 16 Ocak 2005 07:48 tarihinde demiş ki:
Abi film bir efsaneyi anlatıyor, o uçmalara falan da efsanevi öğeler diyoruz... Bu kadar.
Bu arada biz de 14 kişi gittik filme, benim dışımda kimse beğenmedi. Çoğu "İyraaanç" falan diyordu, 1-2 tanesi fena değil dedi. Hatta bir kız da şöyle dedi [spo1=lol]"Ya kız 3 kere ölüyor nasıl bir iş bu ya? Anlamadım ben!"[/spo] Kurgusunu anlamayıp filme kötü demek de komik bir iş tabii...

Kurguyu anladım merak etme,bi de size nası bu kadar ilginç geldi film onu anlayamadım.Hiç abartı bi konusu yoktu,zaten filmde konu yoktu,bi efsaneye göre şöle oldu diyo : 20 dk onu izliyoruz,bi efsane şöle der:20dk ,birileri de böle der:20 dk vsvsvs..
Harbi basitler basiti bi filmdi.Bana göre tabii
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=spoiler]zaten renkler değişiyo
ilk önce yalan söylüyo kıyafetler kırmızı sonra imparator tahminde bulunuyo renkler mavi en sonunda gerçeği söylüyo renkler beyaz

bu arada hep o kadına kılıcı sokuyo adam eheh :D
sadist film :D[/spo]

güzel film ama gitmeyen gitsin diyorum

[Bu mesaj BlackRose tarafından 18 Ocak 2005 13:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sirnaber, 18 Ocak 2005 11:42 tarihinde demiş ki:
ehah üstteki arkadaş kurguyu anladığını zannedip açıklamış, teşekkür ediyoruz :)

[spo1=hmm]bu anlatılanların birisi gerçek sadece, en başta jet li'nin anlattığı kurgu, ikinci anlatılan imparatorun düşündükleri, üçüncü anlatılan daha mantıklı bir kurgu, son anlatılan ise gerçekler..[/spo]

Sen ne zeki şeysin ya öyle?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 18 Ocak 2005 13:25 tarihinde demiş ki:
Revenge sözüm sana. Filmi şurası bana güzel geldi. Gerçekten konu yoktu filmde zaten efsaneyi anlatıyordu. Ama sanatsal yönü çok ağırdı. Sahneler birbirinden güzeldi... Ben çok beğendim o yüzden... Renk, ruh, müzik uyumu mükemmeldi.

Orasına katılıyorum...uyum güzel yakalanmış...ama konusu pek ilgimi cekmedi...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...