Gwaihir Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Bu siteyi hatırlıyormusunuz acaba ?
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Orayı bilmiyorum fakat imzamda oldgames.fr gibisinden bi link olacak, oraya bakarsan aradigini bulursun buyuk ihtimalle...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Gwaihir Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 teşekkürler.[hline]Gwaihir,the Windlord.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 www.the-underdogs.org olabilir mi? bi de happypuppy var ama alakasız[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk?
Gwaihir Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 evet underdogs du çok teşekkürler, aklıma puppy nerden girmişse hehe :)[hline]Gwaihir,the Windlord.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 rica ederim. freeoldies de iyidir [hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 09 July 2003 17:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 oldgames-fr çok güzelmiş ya baya hoş bir sürü çeşit var. bu arda sitedeki oyunların bir çocuğunun disket ve cdsine sahibim :)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 said: Selamon, 10 July 2003 02:43 tarihinde demiş ki: oldgames-fr çok güzelmiş ya baya hoş bir sürü çeşit var. bu arda sitedeki oyunların bir çoğunun disket ve cdsine sahibim
Öne çıkan mesajlar