yvz5 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 deedleri nebula kaldırmış ben açmak istiorum bide guildin kapısını sadece guilde üye olanlarrın açmasını istiorum. guild deed burda nasıl değiştircem [spo1=Guild Stone Deed][ITEMDEF 04230] DEFNAME=i_deed_guildstone NAME=guildstone deed ID=i_deed VALUE=150000 RESOURCES=i_deed,i_guildstone CATEGORY=Provisions - Deeds SUBSECTION=Guild and Town Stones DESCRIPTION=Guild Stone ON=@Create MORE=i_guildstone ATTR=attr_newbie ON=@DClick IF !() IF ((> == >) || (> == >) || (> == >) || (> == >) || (> == >) || (> == >) || (> == >) || (> == >) || (> == >) || (> == >) || (> == >) || (> == >) || (> == >) || (> == >) || (> == >) || (> == >) || (> == >) || (> == >) || (> == >) || (> == >) || (> == >) || (> == >) || (> == >) || (> == >) || (> == >) || (> == >) || (> == >) || (> == >) || (> == >)) RETURN 0 ELSE SRC.MESSAGE Guildstonelari sadece sahip oldugunuz evlere yerlestirebilirsiniz! RETURN 1 ENDIF ELSE RETURN 0 ENDIF[/spo][signature][hline]Forever Rock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 guild deedinde sorun yok gibi görünüo veya ben göremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaraKoma Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Ben bi problem göremedim herşey normal gibi[signature][hline] Msn 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 hyr çift tıklayınca yok oluor orayı gormedin galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordyosi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Guild stone deed'de sorun yoksa bile muhtemelen spherenın gercek guıld tası olan stoneyi ..._xxx ekleyerek kaldırmıslar.. ve baska bır guıld tasını asl yapmıslar.. dialog falan yazmıslar.. o tasda sorun vardır yane deedde sorun yoksa acılımında olmalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 i_guildstone definitionının serverda olduğuna emin misiniz? yoksa yokolur.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordyosi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Bende bunu soylemek ıstemıstım ama bıraz uzun oldu (: nebula scrıptlerı sphere orjınalden farklı, degıstırılmıs oldugu ıcın guild stonede farklı bı scrıpt olarak hazırlanmıss... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bunu tüğkçesi vardı bulamadım veren varmı guişld stone türkçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 sadece guild uyesinin kapıyı sey etmesi. i_guildkapisi die bi kapı yaratilir. on=@dclick if ( == ) src.go p else sysmessage hede hodo endif kapiyi guildstone linkle yeter.[signature][hline]Sindarin MMO Platformu Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 burda adaminguilduid demişsin ya oraya ne yazıcam bide deed i naısl çevircem bi bakarmısınız bide türkçesi vardı paticik scriptlerinde ama kapalı olduğu için bulamadım türkçesi warmı ve faction sistemi çok dğeişik ben sadece chaos order falna istiorum onları sphere defaultamı bulşabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Tcpip, 16 Ağustos 2005 23:01 tarihinde demiş ki: sadece guild uyesinin kapıyı sey etmesi. i_guildkapisi die bi kapı yaratilir. on=@dclick if ( == ) src.go p else sysmessage hede hodo endif kapiyi guildstone linkle yeter. [signature][hline]Sindarin MMO Platformu Chaos Web Tasarım [Bu mesaj Tcpip tarafından 17 Ağustos 2005 15:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar