Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

swg hakkında konuşmalar

Sparda

Öne çıkan mesajlar

beyler öncelikle ben star wars da şeyi merak ettim oyuncunuz her ne olursa olsun sanki bi kamera ile oynuyormuşsunuz gibi geldi bana çünkü mouse unuzla sağa sola yukarı aşağı oynattığınızda kameraya göre oynuyor her şekilde farklı görüntü görüyorsunuz karakteriniz ile ilgili ya da o çevre ile ilgili ya da o dünya ile ilgili herneyse işte bu oyunu yapanlar kişiler george lucasın emri altında çalışmaktadır :P George Lucas olduğu yerde oturuyor adamın hiç iş yaptığıda yok walla ! asistanlarına yaptırdığı için sw galaxies'i George Lucas sadece onaylayarak soe ye gönderiyorlar ve yayınlıyorlar acaba swgalaxies in beleş serverı varmıdır WoW gibi ya da diğer oyunlar gibi ?

[Bu mesaj Sparda tarafından 16 Ağustos 2005 20:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FatalString, 16 Ağustos 2005 21:34 tarihinde demiş ki:
Swg de ücretsiz server yok malesef.

WoW, Sgw, EQ, AO gibi mmorpg lerin ücretsiz serverlarının açılması çok düşük bir ihtimal...

wow un düsük bi ihtimalmi???
ultimadan çok yan serveri var nerdeyse
edit: +sparda knight online daki mu daki vs. vs. oyuncular burda olsa oyunun hali noolurdu bi düsün
(onları kötülemek için söylemiyorum)

[Bu mesaj Gwindon tarafından 17 Ağustos 2005 01:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sparda, 16 Ağustos 2005 22:03 tarihinde demiş ki:
wow un ao nun vede everquestin private serverları var ! swg nin yoktur böyle şerefsiz paragözlü george lucas olunca böyle şerefsiz soe olunca böyle olur !

saçmalıyormusun ?
bana mı öyle geliyor ?

şerefsiz aç gözlü ne demek ?

adam oyun yapmış parasını vererek oynuyorsun , ha sana gelip bak kopya oyun ile çalışan serverlar da var oraya gidin diye reklam mı yapmasını bekliyordun ? Yoksa kopya oyun alıp parasız serverlara girmeyi mi ?

SWG de olması düşük ihtimal çünki oyun alpha bunun free emulatoru olması zor ..[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tunch, 17 Ağustos 2005 12:00 tarihinde demiş ki:
spardaya free-ban istiyorum :) emule edilmiş halde

+1

nedemek ya serefsiz para gözlü sen nasil insansin sparda ya bu adamlar nasi gecinecek soedeki elemanlar nasi gecincek herhalde onlari robot falan sandin hic bir ihtiyaci olmuyan gereksiz seyler falan sandin bu adamlar sabah aksam oturup buglari duzeltiyor onu yapiyor bunu yapiyor bence hakkediyorlar parayi.

SANA 16 AY BOYUNCA VERDIGIM TOPLAM $240 DOLAR FEDA OLSUN SOE.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
xieon, 17 Ağustos 2005 13:04 tarihinde demiş ki:

ehehe o kadarda değil aslında benim açımdan
adamlar çok ihmal ediyorlar SWG yi , herşeyi çok geç düzeltiyorlar vs vs

aslında aylık 15 dolar almalarıda çok pahalı
yani çok para kırılıyor üzerimizden , yani 150.000$ tutar maksimum hat ve serverların bakım vıdı vıdısı buda maksimumu

geriye kalan 1.5 milyon dolar cebe , yani düşünebiliyormusunuz adamlara akan parayı

ve 4 ay öncesinin bugu kaç ay sonra düzeltiliyor.

Yani bu para alma olayları tartışılır durulur, oyundan aldıkları para zaten 100 milyon neylerine yetmiyor da denebilir.

Fakat yok efendim şerefsizler kopya servera izin vermiyorlar, üzerimizden kazanç sağlıyorlar ...
afedersin bu adamlar aptal değil , gerzek te değil
yada sen kendini çok zeki sandın ...[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arkansis, 17 Ağustos 2005 13:10 tarihinde demiş ki:
said:
xieon, 17 Ağustos 2005 13:04 tarihinde demiş ki:

ehehe o kadarda değil aslında benim açımdan
adamlar çok ihmal ediyorlar SWG yi , herşeyi çok geç düzeltiyorlar vs vs

aslında aylık 15 dolar almalarıda çok pahalı
yani çok para kırılıyor üzerimizden , yani 150.000$ tutar maksimum hat ve serverların bakım vıdı vıdısı buda maksimumu

geriye kalan 1.5 milyon dolar cebe , yani düşünebiliyormusunuz adamlara akan parayı

ve 4 ay öncesinin bugu kaç ay sonra düzeltiliyor.

Yani bu para alma olayları tartışılır durulur, oyundan aldıkları para zaten 100 milyon neylerine yetmiyor da denebilir.

Fakat yok efendim şerefsizler kopya servera izin vermiyorlar, üzerimizden kazanç sağlıyorlar ...
afedersin bu adamlar aptal değil , gerzek te değil
yada sen kendini çok zeki sandın ...

arkansiscim bu adamlar calisiyor bunlar hobi olsun diye oyun yapmiyorlar bunlarin maaslari var giderleri var zaten 15 dolar hemen hemen her mmpog icin fix bir fiyat olmustur ihmal konusunda gelincede o konuda haklisin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...