Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

15 Ağustos Milliyet Gazetesi Renault Reklamı

Gilean

Öne çıkan mesajlar

evet 15 ağustostaki milliyette şu düşen uçağın haberini okuyordum..aynı sayfada sağ altta renault reklam vermiş: çok geç olmadan klimanıza baktırın! diye..böyle bir saçmalık olur mu.nasıl bir yüzsüzlüktür oalcak iş değil.zaten kendilerine de maille ilettim[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Sosyal ağlarda paylaş

abi 40 sayfalık gazetede o sayfaya mı rastlar hem de klime olayından yani olcak iş değil[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
nasıl emiyo bi bilsen

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 17 Ağustos 2005 00:19 tarihinde demiş ki:
renault boyle mal bırsey ıcın avrupada satıslarını dusurecegını sanmam.sans ve dıkkatsızlık sonucu olmustur.

iyi de düşmüyorki artıyor?bi şekilde bilinçaltına reanult'ya gidip klimanı baktırmanı söylüyo..yani o anda eğer haberle ilişkisini fark etmessen direk fıstık gibi reklam[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
nasıl emiyo bi bilsen

Sosyal ağlarda paylaş

söyleniyor demişin..yani illa o sayfaya mı rklam vericek..bi de herkes senin gibi düşünüyor ona bir bak?mesela düşün ben yanlış anladım diyelim.tüm milliyet okurları arasına bi tek ben mi yanlış anladım?[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
nasıl emiyo bi bilsen

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gilean, 17 Ağustos 2005 00:16 tarihinde demiş ki:
evet 15 ağustostaki milliyette şu düşen uçağın haberini okuyordum..aynı sayfada sağ altta renault reklam vermiş: çok geç olmadan klimanıza baktırın! diye..böyle bir saçmalık olur mu.nasıl bir yüzsüzlüktür oalcak iş değil.zaten kendilerine de maille ilettim

İyide adamlar reklamdan kar ediyor.Tabii her yere sokacaklar o reklamları..Bende eroinkomasından ölen bir kızın haberinin altında (Hatta Sabah gazetesi ''Karbeyazdır ölüm'' adlı yazının altında) Giysi reklamı vardı..Giy hayatını yaşa diyordu reklamda :S..Ne saçmalıktır bu ya[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late
Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you
And I will do it on my own
Muse - Muscle Museum

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...