Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

15 Ağustos Milliyet Gazetesi Renault Reklamı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet 15 ağustostaki milliyette şu düşen uçağın haberini okuyordum..aynı sayfada sağ altta renault reklam vermiş: çok geç olmadan klimanıza baktırın! diye..böyle bir saçmalık olur mu.nasıl bir yüzsüzlüktür oalcak iş değil.zaten kendilerine de maille ilettim[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Mesaj tarihi:
abi 40 sayfalık gazetede o sayfaya mı rastlar hem de klime olayından yani olcak iş değil[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
nasıl emiyo bi bilsen

Mesaj tarihi:
said:
Apache, 17 Ağustos 2005 00:19 tarihinde demiş ki:
renault boyle mal bırsey ıcın avrupada satıslarını dusurecegını sanmam.sans ve dıkkatsızlık sonucu olmustur.

iyi de düşmüyorki artıyor?bi şekilde bilinçaltına reanult'ya gidip klimanı baktırmanı söylüyo..yani o anda eğer haberle ilişkisini fark etmessen direk fıstık gibi reklam[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
nasıl emiyo bi bilsen

Mesaj tarihi:
hayır bunu goren rumlar,yunanlılar renaulta karsı tavır alabılırler renault boyle mıllıyetcı bır reklamla satıslarını dusurecegını sanmam[signature][hline]shinsetsu desu..
Mesaj tarihi:
bunun anormalliği nerede?
klimadan olmadığı söyleniyor, aslında uçaktaki yolcuların donma haberinin yalan olduğu söyleniyor.
peki çıkıp da klima haberine neden bu kadar öfkeleniyorsun ki?
gereksiz[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
söyleniyor demişin..yani illa o sayfaya mı rklam vericek..bi de herkes senin gibi düşünüyor ona bir bak?mesela düşün ben yanlış anladım diyelim.tüm milliyet okurları arasına bi tek ben mi yanlış anladım?[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
nasıl emiyo bi bilsen

Mesaj tarihi:
said:
Bone, 17 Ağustos 2005 00:26 tarihinde demiş ki:
klimadan olmadığı söyleniyor, aslında uçaktaki yolcuların donma haberinin yalan olduğu söyleniyor.
gereksiz
Mesaj tarihi:
said:
Bone, 17 Ağustos 2005 00:26 tarihinde demiş ki:
gereksiz
Mesaj tarihi:
ne şans, ne dikkatsizlik,
sadece öküzlüktür başka bir şey değildir.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors

[Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 17 Ağustos 2005 09:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Gilean, 17 Ağustos 2005 00:16 tarihinde demiş ki:
evet 15 ağustostaki milliyette şu düşen uçağın haberini okuyordum..aynı sayfada sağ altta renault reklam vermiş: çok geç olmadan klimanıza baktırın! diye..böyle bir saçmalık olur mu.nasıl bir yüzsüzlüktür oalcak iş değil.zaten kendilerine de maille ilettim

İyide adamlar reklamdan kar ediyor.Tabii her yere sokacaklar o reklamları..Bende eroinkomasından ölen bir kızın haberinin altında (Hatta Sabah gazetesi ''Karbeyazdır ölüm'' adlı yazının altında) Giysi reklamı vardı..Giy hayatını yaşa diyordu reklamda :S..Ne saçmalıktır bu ya[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late
Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you
And I will do it on my own
Muse - Muscle Museum

• Yeni Oluştur...