Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 evet 15 ağustostaki milliyette şu düşen uçağın haberini okuyordum..aynı sayfada sağ altta renault reklam vermiş: çok geç olmadan klimanıza baktırın! diye..böyle bir saçmalık olur mu.nasıl bir yüzsüzlüktür oalcak iş değil.zaten kendilerine de maille ilettim[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 hey allahım. reklamı hazırlayanın aklını seveyim.[signature][hline]El fülfül , muço düldül...
NiGgA Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bu kadarda hassas olmayin. adamlar koymuşsa koymuş o amaçla koymadiklari kesin
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 renault boyle mal bırsey ıcın avrupada satıslarını dusurecegını sanmam.sans ve dıkkatsızlık sonucu olmustur.[signature][hline]shinsetsu desu..
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 abi 40 sayfalık gazetede o sayfaya mı rastlar hem de klime olayından yani olcak iş değil[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: Apache, 17 Ağustos 2005 00:19 tarihinde demiş ki: renault boyle mal bırsey ıcın avrupada satıslarını dusurecegını sanmam.sans ve dıkkatsızlık sonucu olmustur. iyi de düşmüyorki artıyor?bi şekilde bilinçaltına reanult'ya gidip klimanı baktırmanı söylüyo..yani o anda eğer haberle ilişkisini fark etmessen direk fıstık gibi reklam[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 hayır bunu goren rumlar,yunanlılar renaulta karsı tavır alabılırler renault boyle mıllıyetcı bır reklamla satıslarını dusurecegını sanmam[signature][hline]shinsetsu desu..
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bunun anormalliği nerede? klimadan olmadığı söyleniyor, aslında uçaktaki yolcuların donma haberinin yalan olduğu söyleniyor. peki çıkıp da klima haberine neden bu kadar öfkeleniyorsun ki? gereksiz[signature][hline]Beş Hececiler
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 söyleniyor demişin..yani illa o sayfaya mı rklam vericek..bi de herkes senin gibi düşünüyor ona bir bak?mesela düşün ben yanlış anladım diyelim.tüm milliyet okurları arasına bi tek ben mi yanlış anladım?[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
alukard666 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bence buyuk ayıp etmisler. ama renault'un bole hata yapmasıda beklencek sey deil[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: Bone, 17 Ağustos 2005 00:26 tarihinde demiş ki: bunun anormalliği nerede? klimadan olmadığı söyleniyor, aslında uçaktaki yolcuların donma haberinin yalan olduğu söyleniyor. peki çıkıp da klima haberine neden bu kadar öfkeleniyorsun ki? gereksiz
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 osuruktan nem kapmayın, üşütürsünüz.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Bone, 17 Ağustos 2005 00:26 tarihinde demiş ki: bunun anormalliği nerede? klimadan olmadığı söyleniyor, aslında uçaktaki yolcuların donma haberinin yalan olduğu söyleniyor. peki çıkıp da klima haberine neden bu kadar öfkeleniyorsun ki? gereksiz
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ne şans, ne dikkatsizlik, sadece öküzlüktür başka bir şey değildir.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 17 Ağustos 2005 09:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Şahane reklam.[signature][hline]g3nk.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 şuna şahane değil yaratıcı diyelim?[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Gilean, 17 Ağustos 2005 00:16 tarihinde demiş ki: evet 15 ağustostaki milliyette şu düşen uçağın haberini okuyordum..aynı sayfada sağ altta renault reklam vermiş: çok geç olmadan klimanıza baktırın! diye..böyle bir saçmalık olur mu.nasıl bir yüzsüzlüktür oalcak iş değil.zaten kendilerine de maille ilettim İyide adamlar reklamdan kar ediyor.Tabii her yere sokacaklar o reklamları..Bende eroinkomasından ölen bir kızın haberinin altında (Hatta Sabah gazetesi ''Karbeyazdır ölüm'' adlı yazının altında) Giysi reklamı vardı..Giy hayatını yaşa diyordu reklamda :S..Ne saçmalıktır bu ya[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you And I will do it on my own Muse - Muscle Museum
unac Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bence farkında bile değiller [spo1=.]tamam cok iyimserim[/spo][signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Öne çıkan mesajlar