Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 6 senedir Nokia3310 ve 2100 kullandıktan sonra nihayet geçen gün son nefesini vermek üzere olduğunu şiddetle söyleyen ve şu aralar sık sık saçmalayarak uzatmaları oynadığını hatırlatan telefonumu şöyle güzel bir telefonla değiştirmeye karar verdim. Elimde yaklaşık 300ytl verebilecek kadar bir bütçe var telefona... Yani üst sınır bu ama 20 30 milyon üstüne de çıkabilirim. Ancak şu ana kadar da pek öyle telefon dünyasıyla işim olmadığı ve telefonlarım da hep eski model olduğu için bu teknolojiye oldukça uzağım. Almışken de elimdeki en iyi seçeneğe yönelmiş olmak istiyorum tabii. Şöyle iyisinden tercihen Nokia, birinci el (sıfır) bir telefon arıyorum 300 ytl civarında Bluetooth ve kamera olursa iyi olur. Ama kesin olarak tek şartım tuşların normal dizim olması (2100 ya da 3310 gibi), yani öyle abidik gubidik yuvarlak klavyeymiş, ekranın sağında solunda numaralarmış falan istemiyorum. Önerisi olan var mı?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 14 Ağustos 2005 23:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Fiyatları pek bilmiyorum şu sıralar ama sanırım nokia 6600 alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 6600 ı 300 ytl ye bulamazsın, siemens m65 weya cx70 alabilirsin.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 150 milyon falan daha eklemen gerekir 6600 için ,bluetooth u yok ama kibar zarif ve kullanımı kolay bişey istiyosan nokia 7250i derim tuşlar normal ama azıcık değişik alışılır gibi yani[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! [Bu mesaj tony_montana tarafından 15 Ağustos 2005 23:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 6610i. tam senlik.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Evet ben de uzun süredir 6610i'yi kesiyorum 1-2 yerde de fiyat da sordum. Bi tek bluetoothu yok ama infraredle idare edecez heralde.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 evet onla yetinicen yada biraz daa para bayılıcan yani. fiyat/özellik olarak en iyi telefon sayılır vericeğin parayla.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 t610 var veya t630..ama üretimden kalktığı için bulmak kolay olmuyo[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 440 ytl ye sony ericcson k700 var gayetde guzel.140 ytl daha fazla verip bu telefonu alabilirsin ozellikleri gercekten guzel[signature][hline]Egwene Althor [Dark Saga]Mo/Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 motorola mpx 200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar