Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

300 ytl civarına ideal 1. el telefon?

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

6 senedir Nokia3310 ve 2100 kullandıktan sonra nihayet geçen gün son nefesini vermek üzere olduğunu şiddetle söyleyen ve şu aralar sık sık saçmalayarak uzatmaları oynadığını hatırlatan telefonumu şöyle güzel bir telefonla değiştirmeye karar verdim. Elimde yaklaşık 300ytl verebilecek kadar bir bütçe var telefona... Yani üst sınır bu ama 20 30 milyon üstüne de çıkabilirim. Ancak şu ana kadar da pek öyle telefon dünyasıyla işim olmadığı ve telefonlarım da hep eski model olduğu için bu teknolojiye oldukça uzağım. Almışken de elimdeki en iyi seçeneğe yönelmiş olmak istiyorum tabii. Şöyle iyisinden tercihen Nokia, birinci el (sıfır) bir telefon arıyorum 300 ytl civarında Bluetooth ve kamera olursa iyi olur. Ama kesin olarak tek şartım tuşların normal dizim olması (2100 ya da 3310 gibi), yani öyle abidik gubidik yuvarlak klavyeymiş, ekranın sağında solunda numaralarmış falan istemiyorum. Önerisi olan var mı?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...

[Bu mesaj Rewendor tarafından 14 Ağustos 2005 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

150 milyon falan daha eklemen gerekir 6600 için ,bluetooth u yok ama kibar zarif ve kullanımı kolay bişey istiyosan nokia 7250i derim tuşlar normal ama azıcık değişik alışılır gibi yani[signature][hline]Make Way For The Bad Guy!

[Bu mesaj tony_montana tarafından 15 Ağustos 2005 23:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

t610 var veya t630..ama üretimden kalktığı için bulmak kolay olmuyo[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...