mekaniker8 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 herkese selam adım Derya(erkek) , (DJ Mekaniker) bir süre önce başka bir online radio'da yayına başladım ancak server arkadaşın interneti çöktüğünden dolayı bırakmak zorunda kaldım . House-Dance music çalıyorum ve radyonuzda dj'lik yapmayı çok isterim. almanya'da yaşıyorum ve türkiye'den, almanya'dan dinleyicilerim var o yüzden ingilizce yayın yapıyorum herkes anlasın diye. bana bir şans verirseniz çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tallx5 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 eheh ciddiye almış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 DJ yu ef yu ka da gelip aynı lafları söylerse şaşırmıycam... house, dance, bir de club koy araya şahane olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 mekaniker bonepart a mesaj at konuş[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 oha adam ev çalıyormuş vay hırkız vay !! ben hiç online bi radyoda online çalan bi dj dinlememiştim umarın girersinde pepelek radyo ya senide dinleriz fanın oluruz sonra rtl 'ye çıkarsın asağıdan sana el sallarız :D pankart açarız[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Solonor, 09 July 2003 20:40 tarihinde demiş ki: önemli olan boyu değil işlevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar