Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adsl ve KabloNet in aynı anda bağlanması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kabloyu kapattırıp Adsl aldım fakat babam gitmeye üşenmiş yada işleri dolayısıyla gidememiş tam bilmioyrum ve kablo da açık adsl de. Şimdi size sorum ikisinide bağlasam 256olan bağlantım 512ye çıkarmı :-p.

Modem arkadaşta, olmazsa yani boşuna kasıp almayayım[signature][hline]Alomatik says:
vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur
Mesaj tarihi:
benim ilk kablo internet kullanışımda dialupla aynı anda çalıştırma böylece daha hızlı download etme fantazilerim vardı
ama mümkün değil sanırım. tek internetten bağlanıyor anladığım kadarıyla :-P[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
upload download bölerek daha hızlı ve rahat edebilirsin programlar var bunun için benim arkadaşda skyrunner uydu vardı ama ondan upload yapılmıyor yasak dışarı çıkış o yüzden kablonet 64k almıştı skyrunner ile beraber kullanıyordu :)[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu!
Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant
Mesaj tarihi:
Adsl bağlantısını kapattır. Kabloyu 512 yaptır ya da tam tersi. uğraşmaya değmez bu dediğinle ;)

Edit:Bu arada dediğin olay mümkün müdür bilmiyorum o yüzden yukarıdakini yazdım. Düşünmesi bile bir an için işkence gibi geldi de :)

[Bu mesaj ColdShadow tarafından 16 Ağustos 2005 23:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Kırk yılın başında bi fantezi yapıcaktık kursağımızda kaldı desene:-p[signature][hline]Alomatik says:
vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur
Mesaj tarihi:
az biraz araştırdım istediğin şey "Connection Teaming" diye geçiyor. bunu yapan bir program bulman lazım sanırım.. gerisini sen ara :D[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*
  • Yeni Oluştur...