Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Kabloyu kapattırıp Adsl aldım fakat babam gitmeye üşenmiş yada işleri dolayısıyla gidememiş tam bilmioyrum ve kablo da açık adsl de. Şimdi size sorum ikisinide bağlasam 256olan bağlantım 512ye çıkarmı :-p. Modem arkadaşta, olmazsa yani boşuna kasıp almayayım[signature][hline]Alomatik says: vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 benim ilk kablo internet kullanışımda dialupla aynı anda çalıştırma böylece daha hızlı download etme fantazilerim vardı ama mümkün değil sanırım. tek internetten bağlanıyor anladığım kadarıyla :-P[signature][hline]Beş Hececiler
vesmor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 upload download bölerek daha hızlı ve rahat edebilirsin programlar var bunun için benim arkadaşda skyrunner uydu vardı ama ondan upload yapılmıyor yasak dışarı çıkış o yüzden kablonet 64k almıştı skyrunner ile beraber kullanıyordu :)[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Peki şimdi vesmor; bunu nasıl başarabilirim[signature][hline]Alomatik says: vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 boşver hiç kasma, hem masraflı hemde performansı düşük bi fantazi
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Masraflı derken? Tüm herşey e sahibim yani modemler vs..=)[signature][hline]Alomatik says: vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Adsl bağlantısını kapattır. Kabloyu 512 yaptır ya da tam tersi. uğraşmaya değmez bu dediğinle ;) Edit:Bu arada dediğin olay mümkün müdür bilmiyorum o yüzden yukarıdakini yazdım. Düşünmesi bile bir an için işkence gibi geldi de :) [Bu mesaj ColdShadow tarafından 16 Ağustos 2005 23:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Kırk yılın başında bi fantezi yapıcaktık kursağımızda kaldı desene:-p[signature][hline]Alomatik says: vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 az biraz araştırdım istediğin şey "Connection Teaming" diye geçiyor. bunu yapan bir program bulman lazım sanırım.. gerisini sen ara :D[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 al canim burada iki adsl demisler ama mantik aynidir. http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies.cfm?t=174621&r=2461989&u=36649[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 soylemeyi unutmadan router a ihtiyacin var:)[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
Öne çıkan mesajlar