Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OpenRP

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
-Ulan bir tane mi delikanlı çıktı şu kalabalıktan? Haydi millet daha adam lazım
*!Köşedeki yaşlı adama döner*
Hey köşedeki!! bize katılmak ister miydin?[signature][hline]Lopeth, 06 Temmuz 2005 11:35 tarihinde demiş ki:
benimde aklıma takılanlar var.
Mesela ninjalık günah mıdır ? G3nklemek günah mıdır ?Düşük lvl kesmek sübyancılık mıdır ?
All hail the lord and master Foamy the Squirrel

[Bu mesaj nightstalker tarafından 04 Ağustos 2005 21:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kılıcını aldığı gibi obasına doğru yola koyulur...

-İntikamını alıcam kurt...
*!şrank*

kafasına inen bir kavanozla bayılır kalır..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
Hyleoah(Druid):
Uzun süre çalışıp biriktirdiğinden kalan son paralar ile bara doğru ilerler.Barmenden bi rom ister.
Çalışmak başına vurmuştur.Yoğun bir günden sonra rom gibisi yoktur.
Mesaj tarihi:
Buranın kuzeyinde bir kasaba olduğunu duydum Altında eski zengin bir uygarlığın bıraktığı bir yeraltı şehri varmış ve söylentilere göre hazine odası hala açığa çıkmamış Kasaba halkı orada bir lanetin olduğuna kafayı takmış ve aptallar hiç araştırmamış bile
ne dersiniz şansımızı bi deneyelimmi?[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar
Mesaj tarihi:
gerçekten çok meraklanmıştır

*!derin düşüncelere dalar*[signature][hline]Lineage Geyikleri...
-çinli: you sex ?
-ben: what ?
-diger çinli sanırım arkadaşına söyledi: she sex
-ben: what the fuck are you talking about ?
-çinli: sex HAHAH sex sex HAHAH
Mesaj tarihi:
aralarından bir kişi dinlendiklerini farkeder ve diğerlerine haber verir. böylece hepberaber planlarını yapabilecekleri sakin biryere giderler....[signature][hline]Lineage Geyikleri...
-çinli: you sex ?
-ben: what ?
-diger çinli sanırım arkadaşına söyledi: she sex
-ben: what the fuck are you talking about ?
-çinli: sex HAHAH sex sex HAHAH
Mesaj tarihi:
misanthrope

*konuşanlar başka yere gitmeye başladığında ve ona bi kaç bakış attıklarında farkedildiğini anlar*

kendi kendine:''ehehe sanırım bunlar doğru kişiler, ama önce bi uyumalıyım.Handaki odama gideyim bari gece nede olsa nerde olacaklarını biliyorum''[signature][hline]http://www.myspace.com/misanthropehus

name :Misanthropic
race :Troll
class :Priest
server : Bladefist
guild : Alaturqua
Mesaj tarihi:
Kasaba dışı uzak yayladaki eski dostum Thorn a handaki sölentileri anlattım.Hazinenin çok bahsedildiğini.Her yıl bazı maceracı hazine avcılarının kasabaya gelip hazineyi sordukları,maceraya çıkanların hazineye giden yoldan bi daha geri dönmediklerini anlattı.Thorn un duyduğuna göre hazneyi erdemli çevik zeki bir dragonun koruduğunu anlattı bana.Pek inanmadım doğrusu az palavracı değildir Thorn ama genede neden olmasın.Olur olur gidip bi bakmak lazım.
Kasabaya gidince hazine için ekib kurmak istedim.Maceraya çıkmayalı baya oldu.Yaşlandık artık.
*Hanın kapısını aralar ve bağırır*
*Macera için adam arıyorum.Gelip kendi karını alacak.Büyük ve uzun bir macera gelmek isteyen varsa yanıma gelip konuşalım.*

[Bu mesaj kitana tarafından 06 Ağustos 2005 21:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
uzaklardan bir adamin hazineyle ilgili bir şey dediğini duydu zindana her zaman hazine avcilari gelmistir bunu birilerine sormak zorunda değilsinizdir oraya giripte cikamayanlar oldukca ünlüdür yinede bu kimseyi durdurmaz her yil bu dönemlerde yeni hazine avcilari ejderhaya yem olmak icin buraya gelir onu doyurup sonsuzluga olan yolculuklarına devam ederlerdi.
bu adamlar belki işine yarayabilirlerdi onları izleyecekti . zamanı geldiğinde belki yardım bile edebilirdi ama önce izleyecekti ne olduklarını anlayacak amaçlarını öğrenecekti ...

edit: önceki yazılan mesajlara göre hareket edersiniz iyi olur yangın çıktı diyorum birisi içkisini içiyor birisi hadi ava gidelim diyor ... yangın var yangın önce bir dışarı çıkıp canınızı kurtarın.
+char hakkında sadece sorc dedim lvl cinsiyet belirtmedim belki elf olabilir çevikliğinden bahsedildi bilginize...

[Bu mesaj Milamber tarafından 06 Ağustos 2005 21:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hazineye giden zindanın yolunu,bizim nelerle karşılaşcağımızı,sonunda nelere katlanacağımızı bilen bi adam arıyordu Hyleoah.

*Hancı varmı buralarda bilgili erdemli bi kişi bize zindanın yolunu gösterecek nelerle karşılaşcağımızı anlatacak biri*
Mesaj tarihi:
Gerek yok yolu ben biliyorum Kasaba buraya kısa mesafede Yanlız acele etmemiz gerek karanlık bastıktan sonra tekin olmaz buralar[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar
Mesaj tarihi:
..
..

offtopic: arkadaşlar yazarken buraya "imzamı ekle" işaretini kaldırın. araya imzalar girmesin ki bütünlik bozulmasın, çok daha hoş olur.

..
..[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
There's no try. There's do!
Mesaj tarihi:
Zar larını toplayıp gruba yaklaşır:

"Kasabada bir arkdaşım var elinde bazı haritalar tutuyor. Babsından kalma. Ortalama 10-15 senelik şeyler Fakat etraf için yeterli biilgi sağlicağını umuyorum. İsterseniz yardımcı olabilirim."
"Ayrıca neryse boyunuz kadar bir çekiç taşıyorum. Yardımcı olabilirm"

*herkeze sırayla baktım ve ellerimi göğsümde kovuşturdum"
Mesaj tarihi:
Yolu bilen bi kişiyi buldumuz iyi oldu.Gruba benide yaz arkadaş.Ben balyoz fln taşıyamabilirim.Ama doğa dan gelen üstün yeteneklerim ve güçlerim size yardımcı olacaktır.

Hyleoah the druid.
En kısa zamanda grubu toplayıp yola çıkarsak iyi olur.Yol hakkında bilgi verirseniz sevnirim asil savaşçı arkadşım.Karadan denizden?Yol kaç gün alacak.?
Mesaj tarihi:
*haritaları masaya yayar, elleriyle bazı yerleri işaretlemeye başlar*

Haritalara göre yakınlardaki Tekgöz tepesinden yukarı doğru uzanan altınsu nehirini bataklıklara kadar takip etmemiz gerekiyor. Yolu vede nehirden karşıya geçişi sağlicağımız meşekök adındaki ufak bir köye varışı düşünürsek, sanırım 3 ila 4 günümüzü alır. Daha sonra bataklığa ulaşmak için 2 gün ilerlememiz lazım. Daha sonrası için haritalara pek güvenemeyiz. bataklık haritası 15 yıl kadar geçmişe dayanıyor.

Tekgöz tepesinde arada sırada devler gözükür. Sanırım çevresinden dolaşmaız daha garantili. Bu bize 3 gün kaybettirir.

[Bu mesaj zydar tarafından 07 Ağustos 2005 01:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Evet savaşçı arkadaşlarım yol belirtildi.Ben Hyleoah ve arkadaşım yolculuğa hazırız.Ama bunu 2 kişi yapamıcaz.Maceraya katılcak arkadaşlar bekliyoruz.Gelmek isteyenler bana müracat etsinler.basit bir liste yapıp maceraya başlıcaz.
Hana doğru ilerler dışarda yağmur yağmaktadır.Hava baya kızgındır.Tanrılar sinirli olsa gerek..

*Handan içeri girer,ıslak paltosunu asar*
*Arkadaşlar macera için adam topluyorum gelen kendi payını alıcak varmı aranızda cesur savaşçılar?Gelmek isteyen yanıma gelip adını listeye yazdırsın*

[Bu mesaj kitana tarafından 07 Ağustos 2005 01:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
misanthrope

*uykudan yeni uynamıştır ve maceracıları bulur.*

"ehehe" der kısık bir ses tonuyla "bataklıkta naapabileceğinizi sanıyorsunuz?, sizce neden bataklığın haritası yok doğru düzgün?"

*gruba iyice yaklaşır ve kendini grubun lideri gibi gösteren adama doğru işaret parmağını sallar*

"amaa, ben biliyorum, evet ben biliyorum, ehehe" der yine kısık bir ses tonuyla[signature][hline]http://www.myspace.com/misanthropehus

name :Misanthropic
race :Troll
class :Priest
server : Bladefist
guild : Alaturqua
Mesaj tarihi:
*Hey arkadaş gelmek istiyorsan yazıyorum adını.M-i-s-a-n-t-h-r-o-p-e*Yazması o kadar iyi olmayan Hyleoah sonunda ismi yazmayı başarır.*Eveeet.Bak şimdiden diyim daha grub lideri seçmedik.Grubumuz tam olarak toplansın grub liderini seçicez.Şimdilik adam topluyoruz.*

*Heey arkadaşlar varmı cesur aranızda gruba katılacak!!*
  • Yeni Oluştur...