Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Smoked Bloody Mary

Wuchstein

Öne çıkan mesajlar

Malzemeler:
- 4cl Vodka
- 6cl Domates Suyu
- 2cl Barbekü Sos
- 2cl Limon Suyu
- 1cl Worchester Shire Sos
- 1 bar kaşığı kereviz tozu
- 1/2 bar kaşığı karabiber
- 1/2 bar kaşığı Tuz
- 5 damla tabasco sos
Bardak:
Long Drink
Süsleme:
Chery domates, Kereviz sapı, Stir Edilmiş Limon ve Portakal
Hazırlama:
3 adet chery domates 1 tutam nane ile beraber ezilir, üzerine limon
suyu ilavesi yapılarak shaker'a süzülür. Geri kalan tüm muhteviyat ilave edildikten sonra shaker'da çalkalanır. 5 küp buz ile doldurulmuş Long Drink bardağına süzülür.
Celery sapı ve yaprakları, chery domates ve stir (bkz. Prezentasyon) edilmiş limon ve portakal parçacıklarıyla servis edilir.

[signature][hline]Bir akılsız baştan gayri nem kaldı..
Siberservis.com[/b]
Soulwax

Çogumuzun bildigi ama belkide dogru yapılışını bilmedigi Smoked Bloody Mary tarifi yazmak geldi içimden. Afiet olsun.

[Bu mesaj Wuchstein tarafından 14 Ağustos 2005 17:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ardından kusulur. bu ne bea ? genede saol.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

efsanedir bu amerikada..süper bişi[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Sosyal ağlarda paylaş

Bloody Mary güzel içkidir . Ama 1 bardak içeceksin , içine acı koymayacaksın , gecenin bi vakti 4 kişi 5 litrelik madran şişesine hazırlayıp içmeye kalkmayacaksın , içsen de ertesi gün tuvalette ailenin kelime dağarcığını genişletecek laflar sarfetmeyeceksin . Tecrübeyle sabittir ...[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok kolay bi kokteyl aslında başkasının yapmasına gerek yok . 4cl ml dl zart zurt falan gerek yok . Yeterine içki/kokteyl bilgisine sahipsen göz kararı yapabilirsin . Yanlız kafa yapsın diye çok vodka koymayın iğrenç oluyor tadi . Bi de yukarda yazdığım kurallara uyun kendi sağlığınız için .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaenin, 16 Ağustos 2005 20:49 tarihinde demiş ki:
Bloody Mary güzel içkidir . Ama 1 bardak içeceksin , içine acı koymayacaksın , gecenin bi vakti 4 kişi 5 litrelik madran şişesine ha

yok daha neelr..acı koymayacaksan içme daha iyi[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gilean, 16 Ağustos 2005 22:56 tarihinde demiş ki:
said:
Xaenin, 16 Ağustos 2005 20:49 tarihinde demiş ki:
Bloody Mary güzel içkidir . Ama 1 bardak içeceksin , içine acı koymayacaksın , gecenin bi vakti 4 kişi 5 litrelik madran şişesine ha

yok daha neelr..acı koymayacaksan içme daha iyi

Aman içine çok fazla acı koymayacaksın diyecektim . Biz bi paket kırmızı biber bi paket kara biber koymuştuk da . Düşündükçe ürperiyorum .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...