Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kadıköydeki en iyi müzik stüdyosu!!

SeNseii

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar kadıköyde 32 tane stüdyo varmış..en iyisi nerde acaba!!!önüne gelen stüdyo açıyo..ben hiphop u biliyorum ama...en iyisi hangisi..benim için davul önemli....[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım...
Sosyal ağlarda paylaş

İyilikten maraz doğar sözü tam bu konu için söylenmiş sanırım. Arkadaşım sen insanlara en iyi stüdyo hangisi diye sormuşssun e herkesin beklentileri farklı olduğu için değişik cevaplar gelmiş. Yani önüne bir çok alternatif sunulmuş, yani sana büyük iyilik yapılmış. Ama sen hala insanlara sitem eder bir tavır içersindesin, kusura bakma ama bu yaklaşım hiçde hoş değil.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"

[Bu mesaj Selamon tarafından 02 Şubat 2005 17:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

metalciyseniz eğer SOUNDCHECK'i öneririm...metal dışında her tür için DİNO'yu önerebilirim... stüdyo EKOL'de istediğiniz müziği yapabilirsiniz... eğer sosyal olmak ve çevre edinmek istiyosanız LAYLAYLOM birebirdir... MAYDAY filan da var ama pek tavsiye etmiyorum... DİNO en uygunu bence hem fiyatıda o kdar pahalı deil:)
Sosyal ağlarda paylaş

Sosyal olmak ve çevre edinmek uğruna Laylaylom'un o izbe stüdyosuna girmem şahsen...

Mayday ' de oldukça iyidir , eski grubumun davulcusundan dolayı indirimli takılırdık orda...Şimdi yeni yerlerinde devam ediyolar , ancak 20 ytl olmuş saati...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without
What we take for granted every time we open our eyes...

Grieux
Sosyal ağlarda paylaş

izliyorlar tabii ki.
cam var yani.

ortam felan çok güzel.
davul tama sanırım. stage custom , açık kahverengi.
ziller istanbul.

saati 12.5
hücum kayıt 25
kanal kayıt&mixing 35[signature][hline]valandil ownz j0o!
when broken , is easily fixed.
WoW - Kelvin , the Human Mage.
Sosyal ağlarda paylaş

hayir soruyolar ne tur muzik yapiyosunuz diye
Mr. Piano da ooleydi
adam sordu ne yapiyosunuz caz yapiyoruz dedik
o zaman klavyede bi indirim yapariz falan dedi cunku adam orda boole liseye giden lan ben gitar claiyom o bass caliyo, ben de davul calacam ehehe diye dolasan tiplerin dolustugu bi studyo olmasini istemiyo[signature][hline]I have grown older,
You have grown colder,
And nothing is very much fun,
Any more.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...