SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 arkadaşlar kadıköyde 32 tane stüdyo varmış..en iyisi nerde acaba!!!önüne gelen stüdyo açıyo..ben hiphop u biliyorum ama...en iyisi hangisi..benim için davul önemli....[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ne tarz çaldigina bakar cidden kadiköyde çok stüdyo var[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 tarz ne alak anlamadım ama türkçe rock!!!bildiğin varmı!!![signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Bi sürü studyo var ama buraya tıklarsan çok rahat bulursun hepsinin içindekileri detayle resimli falam anlatmıs çok güzel bi site..[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ewy!!bi bakayım!!![signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Kadıköydeki en iyi davul: A&B Stüdyo kesinlikle. Fakat gitarını şeyin falan kendin götürmen lazım. Jack dahil kendin götürmen lazım.[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diho Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 dino'ya git rexx sinemasının orada[signature][hline]Roots Bloody Roots Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 saint joseph ten dündüz aşağıya inerken bi stüdyo vardı gayet iyiydi[signature][hline]yörünge dışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 valla ben DNA'ya giderim...Şöhretler'in hemen yukarısında Lounge diye bi bar var..Hemen yanında Güzel mi bilmem valla...Tanıdığım için gidiyom çoktandır :D[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ekol[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Jazz için en ideali Mr. Piano kadiköydeki güzel bi ses sistemi var[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 hadi ordan bi davulda soloya kalktığımda barkın sessiz çal diye kızıyonuz :P[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ya millet kafadan 10 farklı stüdyo yazmışssınız...en iyisi hangisi kardeşim..hepsini gezeyimmi yane!!bumudur!!![signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 En iyisini mi istiyorsun!!!! O zaman ara ve kendin bul!!![signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 E milletin dediğine ne bakıyosun git kendi gözlerinle gör , insanlar kendi beğendikleri stüdyoları söylüyolar sadece... Bence de Dino güzel hıh...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 İyilikten maraz doğar sözü tam bu konu için söylenmiş sanırım. Arkadaşım sen insanlara en iyi stüdyo hangisi diye sormuşssun e herkesin beklentileri farklı olduğu için değişik cevaplar gelmiş. Yani önüne bir çok alternatif sunulmuş, yani sana büyük iyilik yapılmış. Ama sen hala insanlara sitem eder bir tavır içersindesin, kusura bakma ama bu yaklaşım hiçde hoş değil.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" [Bu mesaj Selamon tarafından 02 Şubat 2005 17:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Arkadaşım sen bana güven ben bisürü stüdyo gezdim arkadaşlarla. Hep davullarda bi şeylik vardı. En son A&B'yi bulduk davul tam anlamıyla mükemmel. Hiç kusuru yok. Ama çift cross yok. Ekolün davulu iyi değil.[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquimbo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 metalciyseniz eğer SOUNDCHECK'i öneririm...metal dışında her tür için DİNO'yu önerebilirim... stüdyo EKOL'de istediğiniz müziği yapabilirsiniz... eğer sosyal olmak ve çevre edinmek istiyosanız LAYLAYLOM birebirdir... MAYDAY filan da var ama pek tavsiye etmiyorum... DİNO en uygunu bence hem fiyatıda o kdar pahalı deil:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Sosyal olmak ve çevre edinmek uğruna Laylaylom'un o izbe stüdyosuna girmem şahsen... Mayday ' de oldukça iyidir , eski grubumun davulcusundan dolayı indirimli takılırdık orda...Şimdi yeni yerlerinde devam ediyolar , ancak 20 ytl olmuş saati...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 stüdyo blue arkadaşlar. zerrin özer'in stüdyosu , herkesin alınmadığı -neredeyse invite only- bir stüdyo.[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Herkes alınmıyosa biz nası girecez :D[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 müziğinizle kanıtlayacaksınız. kaliteli müzik yapıyosanız sorun yok.[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Hmm anladım...Bizi izliyolar mı orda nasıl oluyor bi anlatır mısın ?[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 izliyorlar tabii ki. cam var yani. ortam felan çok güzel. davul tama sanırım. stage custom , açık kahverengi. ziller istanbul. saati 12.5 hücum kayıt 25 kanal kayıt&mixing 35[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 hayir soruyolar ne tur muzik yapiyosunuz diye Mr. Piano da ooleydi adam sordu ne yapiyosunuz caz yapiyoruz dedik o zaman klavyede bi indirim yapariz falan dedi cunku adam orda boole liseye giden lan ben gitar claiyom o bass caliyo, ben de davul calacam ehehe diye dolasan tiplerin dolustugu bi studyo olmasini istemiyo[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar