Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 şöle etrafıma baktıgımda her insanın hayattan beklentisi cok farklı. belki cogunun genel anlamda keşisiyor ama cok hafif biraz daha detayına girdiginizde insanların yaşamak istedigi hayat cok farklılaşıyor. ne kadarımız istedigi gibi bir hayat yasayabiliyor acaba? muhakkak ki her zaman daha iyisi vardır, olucaktır da ama en azından hangimiz ne kadar memnunuz? en önemlisi istedigimiz hayat ne kadar gercekçi? fazla mı yüksekten ucuyoruz yoksa hakikaten ugrasırsak erişebilecegimiz şeyler mi istiyoruz?? bundan 5 yıl, 10 yıl sonra nerede napıyor olacaksınız?? hiç düşündünüz mü, ya da umrunuzda mı?? bütün bu soruları uzatmak baya mümkün, kısaca siz hayattan ne bekliyorsunuz??
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ayrı bir ev. stüdyo. kaliteli bir amfi ve gitar. motosiklet. az buçuk para. bunlar olsun mutlu olurum ben.[signature][hline]El fülfül , muço düldül...
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 şimdiki zamandan geleceğe doğru üniversiteyi derece ile olmasada onur belgesi ile bitirmek masterı sağ salim bitirebilmek askerden sonra iyi olmasada orta duzeyde geçindirebilecek kadar bir iş ve ömrümün sonuna kadar sevebileceğim bir eş [spo1=read this]cocuj istemiyorum[/spo] ve İzmit-Bursa yolunda gördüğüm o ateş kırmızısı Corvette.. ehuehue biras fazla biliyorum ama napıyım bunlar işte[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: HymnOfSnuk, 15 Ağustos 2005 22:30 tarihinde demiş ki: ayrı bir ev. stüdyo. kaliteli bir amfi ve gitar. motosiklet. az buçuk para. bunlar olsun mutlu olurum ben. abi hayattan beklentin bi tek mal mülk mü yani. bunlar olsun gerisi önemli deil mi, mesela ne iş yapcaksın veya yapmak isterdin?
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Hayattan beklentim bir unicorn bulmam soyut olarak bulucam isteklerimi bir unicornda toplayabildim birde onu bulana kadar yaşayabilmek tabiki[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 paparnoz mare yada steed sarmıyo mu ? yada Kii-rin :D[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 türkiyede çoğu insan okulu bitirmeden iş ve olanak bakımından fazla beklentısı olmaz ben su anda ıkna edersem aılemı bır motosıklet beklentısı ıcındeyım[signature][hline]shinsetsu desu..
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 - akıllanıp üniversiteyi 5 senede bitirmek - müzikte ilerme kaydedip seveceğim bişeyler üretebilmek(en çok bunu istiyorum) - seveceğim ve guvenebileceğim beni destekleyecek bir hanım kız - aileyi dondurebilecek ve hobilerimi devam ettirmeye olanak tanıyacak kadar para getiren bir iş - bi iki veled-i zina - sağlıklı bi hayat(ruhsal ve bedensel) edit: aslıdan düşündümde bazı dönemler psikolojik sorunlar geçirirsem daha uretken olabilir müzikte[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! [Bu mesaj Akerfeldt tarafından 15 Ağustos 2005 22:46 tarihinde değiştirilmiştir]
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 mutlu olmak. herşeyin amacı bu değil mi? tabii istediğim şekilde mutlu olmak. zaten anca o zaman mutlu olurum. en çok mutlu olmak[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 üniverstedeyken hayal ettiğim teklifleri alabilmek. siyasi başarı. bir eş ve 2 çocuk ( eşim belli zaten twistedemo :) ) ve beklediğim başarıları elde etmemin sonucunda: para.[signature][hline];;suitfly
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ilk önce okulu sevmek iyi arkdaşlar edinmek sağlıklı mutlu bir üniversite yaşamı istiyorum sonra okulda mı kalmak yoksa bi yerde çalışmaya mı başlamak hangisinin beni daha mutlu edebileceğine inanıyorsan onu istiyorum. ama en temel isteğim atılın hep hayatımda kalması (sevgilim olarak tabi ki ;p) hiç eksik olmaması & yaşım işim uygun olunca evlenmek istiyorum (ne kadar yüzsüzüm yazıverdim) . çok çok tapılası minik şirinlik abidesi olan çocuklarım olsun istiyorum bol bol sarılalım konuşalım kavga edelim barışalım sağlıklı bir ilişkimiz olsun onlarla. kendime gelince işim her zaman beni zorlasın istiyorum yani tamam artık tepeye ulaştım demek istemiyorum bu beni cidden çok üzer bıktırır. her zaman bakımlı kalıcam biliyorum ama yıllar geçtikçe kilo olmak biçimsiz bir vücut sahibi olmayı hiç hiç hiç istemiyorum bunu için elimden geleni yapıcam. birde benim için ekonomik olarak bağımsız & güçlü olmam önemli bu yüzden çok çalışmaya razıyım. ama hayatımın en temelinde sevgi olsun istiyorum aşkıma çocuklarımı aileme dostlarıma <3[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 @Metboy @Twisted ya ağlıcam simdi ya böhüüüüüüüüü :D allah ayırmasın ne diyelim :P [spo1=read this]yanlız sakın üni de evlenmeye kalkısmayın cok zorlanırsınız abi tavsiyesi size[/spo][signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 hmm öğretmen olmak isterdim. 30 - 35 yaşıma kadar yapayım , ondan sonra işte motosikletmiş , şuymuş buymuş onları yapmaya çalışayım. zaten bu sene öğretmenliğe oynicam öss'de , hayırlısı...[signature][hline]El fülfül , muço düldül...
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 yok ünide evlilik aşkımız depreşirse nişanlanırız ps erken evlenelim die hazırlık atlıyoruz muahahah[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 eet bilgisayarımla yan yana ağlıyoruz ağlattınız bizi[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
Zenphex_Majoram Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 sorumluluk ve hüzün dışında herşeye sahip olmak... ya da ölmekde olabilir.. ikiside çok cazip...
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Aslında fazla bir şey istemediğime kanaat getirdim...[signature][hline]MONO(b)LOG
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 iyi bir iş, iyi bir eş. gerisi zaten gelir.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it.
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Coldwind, 15 Ağustos 2005 23:16 tarihinde demiş ki: iyi bir iş, iyi bir eş. gerisi zaten gelir. aynen[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla!
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Coldwind, 15 Ağustos 2005 23:16 tarihinde demiş ki: iyi bir iş, iyi bir eş. gerisi zaten gelir. + anlayışlı komşular[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 aaa iyi bir işin olduğunda iyi bir eş bulabilirsin ve iyi komşuların olduğu bir yerden ev alabilirsin.[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ben mutlu olmak istiyorum arkadasım herkes gibi (mutlu olmadığımdan deil) baska bisi yok[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Hayatı yaşamak istiyorum, köküne kadar yaşamak. Bunun için de gerekenleri maddi manevi gerçekleştirmeye çalışıyorum. Şimdiki zamanı yaşamayı öğrendikçe de doyuma ulaşıyorum.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Ben iyi bir eş derken yarın öbür gün şirketin battığında seni terketmeyecek bir eşten bahsetmiştim, sadece iyi bir işe sahip diye gelen eş'ten değil.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it.
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 şu üniversiteyi hayırlısıyla uzatmadan bitirip kendimi geçindirecek kadar bi işe girmek..kimseye muhtaç olmadan yaşayabilmek..herkesin istediğide bu değilmidir zaten?[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe..
Öne çıkan mesajlar