Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Sorj, 07 Ağustos 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Vallaha çüş... Insan antalyada olup Felaket terleyince içiyor.. Yataktan kalkıyorsun direk suya abanıyosun.HA bu arada bu dediğim yaz için. :) Her mevsim değil. bu arada yanlış hesaplamadıysam, bu senin 10.000'inci mesajınmış, valla helal olsun ne diyim :hmm:[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 07 Ağustos 2005 22:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 su zehirlenmesi diye bi olay var, sacmalamayalim. ayrica bobreklerin iflas etmesi gibi bi durum da soz konusu. akabinde seker hastaliginin belirtisi de olabilirmis asiri su ihtiyaci.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 +1[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 dela abi bana kolpacı mı demeye geliyo bu? :-) abi terleyince Vücud su kaybetmezmi? sulamak gerekmezmi Vücudumuzu? Bende kışın Terleyen,Klima başında bile terleyen bi insanım.Klima çalışır koltuk altımdan ter akar böyle vucuduma. Yani bana söylediğini var sayarak böyle bişey dedim :-) Eğer bana kasıt değilse Boşver takma bu mesajı. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 valla 4 sayfayı da okuyamadım söylendiyse pardon da su yağ moleküllerini parçalayarak yakılmasını kolaylaştırıo(hatta yakıyo da olabilir tam emin diilim),bundan dolayı da ne kadar su içerseniz zayıflama açısından o kadar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Dela, 07 Ağustos 2005 23:20 tarihinde demiş ki: su zehirlenmesi diye bi olay var, sacmalamayalim. ayrica bobreklerin iflas etmesi gibi bi durum da soz konusu. akabinde seker hastaliginin belirtisi de olabilirmis asiri su ihtiyaci. ilk defa duydum su zehirlenmesini valla.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 herşeyin fazlası gibi suyun fazlasıda zarar ..[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 kolpaci falan dedigim yok kimseye de, ben de asiri sivi tuketirdim hala da tuketirim. zararli olabilecek derecesi bunun da var. asiri terlemek de pek hayirli bi belirti olmayabilir vs. vs.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 su zehirlenmesi var..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 aşırı su alımında mineral ve tuz eksikliği sonucu su zehirlenmesi olabilirmiş...[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 terlemek kadar ktöü birşey yokya sırf onn için kilo verdim[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 metabolizmayı hızlandırır tok tutar toksinleri vücudundan atarsın sabah aç karna içmek vücuddaki yağların erimesini sağlar bide sürekli işemeye gidip gelip spor yaparsın :)[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 VERİOLARMI VOYS ?[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 onuda bastılar hastahanede. bastılar... bastılar... bastılar... fsfsdfsdf[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 su içtim[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ben cidden 1.5 litre su içtim az önce.. Yemek yerken.Karnı yarık vardı 1.5 porsiyon :-) evde bile porsiyon yuh be.. 1.5 porsiyon yedim.Yerken bitti 1.5 litre su ehue... Erikli rullaz. (şey bu reklama girmiyor dimi?)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=136453[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Su içmek Cinsel Gücü Arttırır[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Su yağları yakar ve çişimiz ile beraber tuvaletin o müstesna deliğinden aşağı süzülür dolayısı ile kilo kaybına uğrarız bu kayıp kilolu insanlar için iyi kimi zamanda kilosuz(zayıf) insanlar için kötü bir durumdur ...!!!![signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: _NoelBaba_ at the back .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Ahahah, herhangi bir içme suyu satan dükkan sahibi misin Sheref?? :lol:[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: Murtaza, 16 Ağustos 2005 19:52 tarihinde demiş ki: Ahahah, herhangi bir içme suyu satan dükkan sahibi misin Sheref?? :lol: Erikli Su Var Binanın Altında =) ortak olcam :p[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 sicak havalarda vazgecilmezimiz :P[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar