Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

su içmek

arina

Öne çıkan mesajlar

said:
Sorj, 07 Ağustos 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Vallaha çüş... Insan antalyada olup Felaket terleyince içiyor.. Yataktan kalkıyorsun direk suya abanıyosun.HA bu arada bu dediğim yaz için. :) Her mevsim değil.

bu arada yanlış hesaplamadıysam, bu senin 10.000'inci mesajınmış, valla helal olsun ne diyim :hmm:[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 07 Ağustos 2005 22:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dela abi bana kolpacı mı demeye geliyo bu? :-)

abi terleyince Vücud su kaybetmezmi? sulamak gerekmezmi Vücudumuzu? Bende kışın Terleyen,Klima başında bile terleyen bi insanım.Klima çalışır koltuk altımdan ter akar böyle vucuduma.

Yani bana söylediğini var sayarak böyle bişey dedim :-) Eğer bana kasıt değilse Boşver takma bu mesajı. ;)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dela, 07 Ağustos 2005 23:20 tarihinde demiş ki:
su zehirlenmesi diye bi olay var, sacmalamayalim. ayrica bobreklerin iflas etmesi gibi bi durum da soz konusu. akabinde seker hastaliginin belirtisi de olabilirmis asiri su ihtiyaci.

ilk defa duydum su zehirlenmesini valla.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference?
Sosyal ağlarda paylaş

herşeyin fazlası gibi suyun fazlasıda zarar ..[signature][hline]Anubis the Sexy
Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki:
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Sosyal ağlarda paylaş

terlemek kadar ktöü birşey yokya sırf onn için kilo verdim[signature][hline]Anubis the Sexy
Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki:
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Sosyal ağlarda paylaş

metabolizmayı hızlandırır
tok tutar
toksinleri vücudundan atarsın
sabah aç karna içmek vücuddaki yağların erimesini sağlar
bide
sürekli işemeye gidip gelip spor yaparsın :)[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

onuda bastılar hastahanede. bastılar... bastılar... bastılar... fsfsdfsdf[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

ben cidden 1.5 litre su içtim az önce.. Yemek yerken.Karnı yarık vardı 1.5 porsiyon :-) evde bile porsiyon yuh be.. 1.5 porsiyon yedim.Yerken bitti 1.5 litre su ehue... Erikli rullaz. (şey bu reklama girmiyor dimi?)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Su yağları yakar ve çişimiz ile beraber tuvaletin o müstesna deliğinden aşağı süzülür dolayısı ile kilo kaybına uğrarız bu kayıp kilolu insanlar için iyi kimi zamanda kilosuz(zayıf) insanlar için kötü bir durumdur ...!!!![signature][hline]TruthAndJustice
:horace: :horace:

_NoelBaba_ at the back ..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...