arina Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 genelde su içmek kilo verdirir,yararlıdır derler.nasıl kilo verdirir?ben bunu duyduktan sonra daha çok su içmeye başladım.4 litre içtim galiba bugün.ne olur?ölürmüyüm?kalırmıyım?patlarmıyım ps=şişman değilim=)[signature][hline]kuru bir pantolon ile balık tutulmaz...(cervantes) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Su.. zararlı değil faydalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 su içince tok kalırsın, az yersin, zayıflarsın..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bişey olmaz tuvalete git :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 metabolizmayı hızlandırır.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ama ben biraz fazla içiyorum galiba.yani sonradan sakata gelmiyimde,ondan sordum=)[signature][hline]kuru bir pantolon ile balık tutulmaz...(cervantes) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 yok öldürmüo ama bunca yıldr içiom suyu su içtiğim için 1 gr bile vermedm.Kim uydrduysa bu zayflama davasını ii keklemiş:D ps:zayflayan vardr tabi ama bni hiç etkilemedi.gerçi şişmanda diilim ama neyse:D[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 yok yok...su zayıflatır[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 4 litreyi geçme ben günde 3.5 litfe falan su içerimde fazlası zarar herşeyin olduğu gibi[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: SirAnubis, 07 Ağustos 2005 02:03 tarihinde demiş ki: 4 litreyi geçme ben günde 3.5 litfe falan su içerimde fazlası zarar herşeyin olduğu gibi gece gece polemiğe giricem şimdi bak su için :) suyun nesi zarar ya..gidersin tuvalete gider..çok çok iç..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Ben günde 2 litre su içiyorum.. Hiç rahatsızlık duymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Su tıkar , hıyar da tıkar ama hıyar sanırsam kabız ediyordu su daha yararlı . Ama mesela bu sıcakta çok su içip hiç bişey yememezlik etme . Tuzlu şeyler de ye . Vücuttaki su oranı tuz oranını geçerse tehlikeli . Iraktaki amerikan askerlerinin bir çoğunun ölüm nedeni bu . Yani ölmessin de fenalık geçirirsin serum takarlar -ki acıtıyor o- yatarsın hastanede bikaç saat . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 valla ben şişman'ım biraz .. damacanaları bilirsiniz standarttır zaten 1 günde onun yarısını falan tek içiyorum günde minumum 7-10 litre arası iciyorm ve rahatsızlık duymuyorum ayrıca kilo falan veridğidme yok.. yemekten kısınca kilo vermeye başladım 1 aydır 3 kilo verdim diyetisen falan yok kendi programımla gayet huzurluyum rahatım..1.80 boyum var 90 kiloyum hedef 85 civari falan .. 1 yıldır falan böle iciorm 2 yıldır belkide hiç bi oynama yok kilomda .. belkide ben 10 litre su içip günde 2 ekmek yediğimdendir :p[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: arina, 07 Ağustos 2005 02:00 tarihinde demiş ki: ama ben biraz fazla içiyorum galiba.yani sonradan sakata gelmiyimde,ondan sordum=) günde 6 litreye yakın içerim. Ekşın yaptığım zaman 10 litreye yakın tüketirim.Henuz bişey olmadı bana yaşıyorum.Sanada bişey olmaz sanırım :P[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 böbrekler çalışcak ---- su iç ısıyı dengeliycen ------su iç metabolizma öksüz mü? -- su iç[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 sanki ? =)[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 valla 2 yıldır dediğim gibi çok fazla içiyorum hiç bi zayıflama olmadı ama dediğim gibi tekrar o kadar su içip gidip 2 tam ekmek kuru ekmek kola falan yiyip ictiğimdendir muhtemelen kilo verememem :)[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: Manti, 07 Ağustos 2005 02:06 tarihinde demiş ki: suyun nesi zarar ya..gidersin tuvalete gider..çok çok iç.. olur mu ya böbreğin dayanır mı günde 20 lt suya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 herşeyin fazlası zaraaarrda garbıça açtıım gibi hızlı internetin neresi zarar[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 zamanında herifin teki ölmüştü çok su içtiği için.[signature][hline]chiptech. Seni unutmayacağız Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog www.dadeu.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 öeh! öldümü? *!endişelenir*[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 tabi tek su içip,herşeyleride yiyerek kilo verilmez.yemektende kescen heralde=)[signature][hline]kuru bir pantolon ile balık tutulmaz...(cervantes) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Metabolizma hızlanıyor böylece vücudun daha fazla yağ yakıyor böylece yediğin şeylerle gelen yağların daha fazla miktarı yandığı için vücudun daha az yağ depo ediyor daha az depo ettiği için de şişmanlamıyorsun.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bu sıcakta hijibişi olmaz yarasın![signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki: mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ülen su su dediniz bak susadm şimdi:D du bi ben içip geliim:D:)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar