LordOfTheShadows Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bıktım artık.. bu gün abysste 5-6 kişi gördüm böyle :([signature][hline]Server : Ares Nick: LordOfTheShadows Class : Arch Mage * (Paper) LvL : 6x Clan : Nosferatu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 aha bu gün abysste bana takan sendin :D yahu elinde ne var senin. ii koyuyosun da :)[signature][hline]Metakuso Karus 6x Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 allalala ben çalıştıraamıyom bunun yeni versiyonumu çıktıki yoksa_?nasıl çalıştırıyo millet anlamadım gitti... not:güzel bir program bence zararı yok hiç..)[signature][hline]Ulan çiçek böcek GM nie silersin benim 1.elboss drop uniquelerimi ve muhteşem değerlikteki 5 cursed up scrolumu işallah sildiğin itemler çiçek böcek bi tarafına tıpa olurda birdaha silemessin.. edit by KaKSi name:centrix..server:ares..nation:orc... clan:Lift_Me_Up...np:17xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Metakuso, 15 Ağustos 2005 20:15 tarihinde demiş ki: aha bu gün abysste bana takan sendin :D yahu elinde ne var senin. ii koyuyosun da :) burdan +7wiz gibi gözüküyoki...[signature][hline]Ulan çiçek böcek GM nie silersin benim 1.elboss drop uniquelerimi ve muhteşem değerlikteki 5 cursed up scrolumu işallah sildiğin itemler çiçek böcek bi tarafına tıpa olurda birdaha silemessin.. edit by KaKSi name:centrix..server:ares..nation:orc... clan:Lift_Me_Up...np:17xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 hea thorndu heral o 590 vuran :)[signature][hline]Metakuso Karus 6x Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfTheShadows Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Metakuso, 15 Ağustos 2005 20:15 tarihinde demiş ki: aha bu gün abysste bana takan sendin :D yahu elinde ne var senin. ii koyuyosun da :) Sırf sana değil yaw resimdeki orclara fln sinir oldum. İndim aşağıdaki orcları temizledim :D Bu arada elimde sadece +7 wizard var.. mp takı da yok :D herşey hp :D Fire Impact'tir sana vuran. Fire Thorn Genel Olarak Daha Fazla Vuruyor. bu arada neden resimdekileri temizlemedin derseniz mage'i indiriyordum ama warrior saldırdı indirdi beni :D Görünmeyen birde assasin var :D[signature][hline]Server : Ares Nick: LordOfTheShadows Class : Arch Mage * (Paper) LvL : 6x Clan : Nosferatu [Bu mesaj LordOfTheShadows tarafından 15 Ağustos 2005 21:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 mp bonus etkili deil zaten pvpde :) senin nova bana 800 vurdu benimki sana 670 :([signature][hline]Metakuso Karus 6x Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfTheShadows Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 2 uniq takım var. iyi fire rezist veriyor.. büyük ihtimal ondan az vurdun bana (bide kendime fire rezist vermiştim..) :) Bu arada sende paper mısın? [signature][hline]Server : Ares Nick: LordOfTheShadows Class : Arch Mage * (Paper) LvL : 6x Clan : Nosferatu [Bu mesaj LordOfTheShadows tarafından 16 Ağustos 2005 11:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 yok ben pet im. ondan az vurmuş da olabilir :) ama genelde 750 civarı dmg veririrm pvpde[signature][hline]Metakuso Karus 6x Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfTheShadows Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 750 civarını herhalde nova ile vuruyorsundur.. çünkü ben bile 850'yi geçemiyorum (Rezistsiz adam) hoş elimde bi lycaon olsa :D[signature][hline]Server : Ares Nick: LordOfTheShadows Class : Arch Mage * (Paper) LvL : 6x Clan : Nosferatu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 nova tabi :) ama papera dönüom bi kaç gün içinde +8 wiz de hazır ;)[signature][hline]Metakuso Karus 6x Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar