muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Arkadaşlar, artık şöle olsa nolur böle olsa nolur işte şunu yapmalıdan ziyade ben mesela elimi taşın altına koyuyorum. bg'de iyi olan arkadaşlar buraya taktikler sölesin ama elle tutulur olsun şunu yapın olur tarzı değil de daha detaylı şeyler çünkü bizim ally (frostwhisper) gerçekten bg hakkında yardıma muhtaç. Mesela ben bir mage'im, bayrağı taşıyana dalana poly atmak ve arkadan savaşmaktan başka ne yapmalıyım, kime sorsan doğru şeyi yapıyor yani bu işi becerebilenler bizi eğitsin yani :)[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
observer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Ehehe eğer WSG ise: yanına bi priest al ortada dur gelen geçeni indir :D En azından biz arada öle yapıoruz. Örnek vermek gerekirse, BG başladığında iki grup olarak biri bayrağa gidior dieri arkadan desteklior. Eğer becerirsek zaten ilk gidişte tüm horde ölüo. Sonra birinci grup (yada ilk gruptan yaşayanlar) bayrağı alırken dier grup ortadan geçmek isteyen olursa onları durduruyo. Ancak grupça yakın durmak önemli. Priest seni iileştirip shield basıcak sende damage işini üstlenicen. Ancak prieste girişmelerini engellemen lazım. yoksa uzun sürmüo. Umarım işine yarar. Edit: yada bi rogue bi mage bi priest bayrağı almaya / geri döndürmeye gidin. en azından dene bi kere. [signature][hline] Frostwhisper --> Rre L60 NESP / soulbounds [Bu mesaj observer tarafından 16 Ağustos 2005 17:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 muzcu bende frost dayım ve horde mage im.bg de poly ile sakın ugrasma,kast time uzun ve tek kişiyi etkılıyor.onun yerine bayrak tasıyanın biraz arkasından koşarken arkaya dönüp coc ve hemen nova bas,coc zaten herkesi manyak yavaslatıyor ve tasıyıcı rahat kaçıyor.eger arada yetişmeye calısan olursada ınstant buyu bas,özellıkle fire talentsen ınstant fire bas,böylece stun olma ıhtımalleri olurki yüzde 10 dan fazla stun olma ıhtımali.enson care poly(pom varsa bu söyledıgım gecerli değil),poly için hem durman lazım hemde cast time uzun. saldırıda ise en iyi taktıkler gene coc-nova ve counter.özellikle priestlara counter at,[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Beni çağıran elemanlar oluyo. Lan holy priestim ne işim var benim diyiyom. Biz healer arıyoruz zaten diyiyolar. Aslında doğru diyiyorlar. Şimdi genel düşünce Ally lerin çoğunda yanlış. Defans diyiyorlar. Defansı bayrağın yanında yapıyorlar. Bu defans diil "gel benden bayrağı al"oluyo. Nekadar geri çekilirsen (futboldaki gibi) okadar atak yersin. Bence ilk yapılması gereken dışarıdan tanıdıklarınla raid grubu oluşturma. Girdiğin bg de horde tarafının classlarını incelemen. Buna göre strategy oluşturmak önemli. Bayrağı kim alacak ona karar vermek en önemli husus. Sonra 10 kişi atak yapmak gerekiyor. 2. grup biraz geriden destek verebilir. Fakat ilk atak ablukaya almak için yapılmalı. Kaleleri çevrilmeli. Çoklu bir savaşta heal veren sınıfları temizlemek gerek. Bayrağı alıp kaçana elbet saldıracan. Fakat arkadan heal edene kimse müdahale etmezse yalan olur ölürüz. Ben herzaman druidin alması taraftarıyım. Dayanıklı ve hızlı bir sınıf. Horde tarafında shaman alıp kurt olunca dispell le arkadaşa ayar verebilirsiniz(priest). Muzcu senin class ına karışmak istemem ama beğendiğim özellikleri söyleyeyim. Frost nova sanırım şu herkesi donduran. O güsel bir olay. Kaçarken kullanılabilir. Senden kaçan bayraklının yanında pri varsa poly tadından yenmez diyiyorum. Bayrağın izini silmek için bir duvar kenarına gidip yatın. Bayrak flaması duvarın içine giriyo o iz geçiyo. (dediğiniz bug bumu bilmiyom) Ayrıca birilerinden duyduğuma göre bayrağı taşıyana yapılan iyi müdahaleler honor pointi indiriyomuş . (shield) Hayvan modunda kaçmakta indiriyomuş. Bunu duydunuzmu bilmiyom. Özetle defansı onların kalelerine yakın kurun. Hem onları oradan çıkartmazsınız, hem kendi bayrağınızı kovalamaz onun size gelmesini beklersiniz. Bence mantıklı olanlar böyle. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Çözüm : Join as Group , 9/10 unu kazanıyoruz belirli grubumuzla girdiğimizde. Random horde>random alliance orası ayrı. Taktik vesaire ihtimal vermiyorum grupça girmedikçe. FWdaki her horde gruba karşı olan en iyi iki taktik, 1- Middle field olarak tanımlanan orta bölgeyi kontrol altında tutup hem bayrak kaçıranı(druid veya rogue) yardım ederek kendi bölgene eskort ederken senin flagini alan grubun direk carrierine saldırmak. Flag koruma ve saldırı grubunun en iyi classı warrior , sonuçta harmstring tanrısal ve ayrıca Mortal Strike Heal effectlerini %50 indirdiği için onu heal edenlerin healının yarı etkisi oluyor ve zergingle çok daha rahat öldürülüyor. 2- Rogue ve Druid dışında herkes kendi baseinde flagi korur. Özellikle Druidler flag taşıma konusunda en iyi class ve druid veya rogue nun flagi aldığını duyunca yaklaşık 4 kişi ona yardıma gider. Bu taktiği karşınızda free action potion kullanan rogue veya druidlerin gruplarında kullanmayın(zaten bunu yapanlar pre-made gruplar). Ayrıca genel olarak kendi baseinizde bulunan speed buffı herzaman kullanarak yokedin, bazen çok tehlikeli oluyor o buff orada durdukça. [signature][hline]Hellnari - Bloodscalp- lvl 60 UDWarlock Odinn - Bloodscalp - lvl 60 UD rogue Odinn - Frostwhisper - lvl 60 Human Warrior [Bu mesaj Dalamar tarafından 16 Ağustos 2005 19:29 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Dalamar tarafından 16 Ağustos 2005 19:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar