Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

msn fun maker yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar aranizda msn funmaker die bişi bilen var mi?bi ark onu bana gönderdi ve çalıştır dedi hoş bişi dedi.ben de çaliştirdim adam benim cd rom u açıp kapamaya başladi. bunu nasi kapatabilirim?görev yöneticisinden olabilir mi ya da nasil?bilen varsa sevinirim.
Mesaj tarihi:
yandın sen
öyle her yollananı alıp çalıştırırısan olcağı bu[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır

[Bu mesaj kermit tarafından 15 Ağustos 2005 23:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kaparsın görevi sonlandırdan netbus mı schoolbus mı ne öle bi ismi var yada server olabilir ismi bide çalıştıra msconfig yaz enterla en sağdaki sekmeden bak ordan siliver başlangıçtan kalksın ver restartı sora[signature][hline]Fire in the Darkness...
Mesaj tarihi:
aehuaehuahaueeehauae

lamerlikte son nokta... herif cd ni açıp kapicak sao HACKLEDIM BEN HEKıRıM b@b die gezcek aeuhaeueh... böle adamları öldürmek gerek[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Mesaj tarihi:
bende vardı o program ama inceleme fırsatım olmadı
daha önce msconfigde yada ctrl+alt+del de işlemlerde görmediğin yada ilgi çeken bir exe işlemi varsa bi bak bakalım[signature][hline]<C & E>
I Love =o=
HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
  • Yeni Oluştur...