Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Cok Hoslanmadiniz Kiz Tipi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
XaeroFarb, 28 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
-1.75 falan olcak
-Biraz etli butlu olcak.
-Mutlaka mutlaka esmer olcak hatta melez hatunlar tercihimdir.
-Bunlara sahip olmasının yanında suratına bakılacak kadar güzel olacak.
-Makyaj yapmayacak
-Fazla konuşmayacak
-Paso telefona mesaj atıp "neden aramıosun" veya "neden mesaj atmıosun" demicek
-Paso telefonumu çaldırıp zorla küfür yemicek benden
-Birlikteyken aşırı ciddiyet içinde olmıcak
-Her yol paris olcak kastırmıcak bazı şeyler için
-Randevuları kafasına göre düzenleyip zoraki buluşma yada bi yerlere gitme gibi eğilimleri olmıcak
-Giyinmesini bilicek
-Benimle alışverişe çıkmak istemicek
-Benden ona iç çamaşırı almam gibi bişey beklicek. -Benim neyden hoşlandığımı bilecek ona göre kendisi gidip alacak
-SİGARA KULLANMICAK
-Biraz masum ve saf olacak

oha benim kızı diosn abi sen :O
Mesaj tarihi:
byeaz ten - siyah saç... gözleri salla[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Mesaj tarihi:
kisilikli benim icin kisiligini degistirmicek vede hayati kötü tarafindan degil iyi tarafindan gören esmer kızlar :) kumralda olabilir[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
tiki kesinlikle sewmem bitakım seyler dışında... :D

muhabbet edilemeyen we sadece güzelliği ön pilanda olan salak beyni boş tiplerden hoşlanmam bide SÖZ MECLİSTEN DIŞARI ama kızların hepsi duygu wampiridir sömürür dururlar adamı her yönden bunlarıda sewmem[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R
Mesaj tarihi:
abi tiki sewmiyosun ama çıkınca deli oluyo ya, herkesin gözü üstünde oluo fln küfr ediolar kıskançlıktan fln zewke gelio insan, hele bi de o tiki kızı gece yanında uygunsuz sekilde yatırabilirsen en büük mutluluk inan bna :)
Mesaj tarihi:
said:
Malkavian, 30 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki:

hemen burayada sıkıştıralım bu kızdan vazgeçilmez vampir tipi simsiyah oke mi

Bundan 1 tane istiyorum. Siparişi nereye veriyoruz?! asdsa[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."

Mesaj tarihi:
1.80 civarı hareketleri çocuksa yane benim gibi olsun yarım da olsa deli olsun yeter :D[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK

White Rose//Anialeyn - Priest(60)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Wanqhinox, 28 Temmuz 2005 23:44 tarihinde demiş ki:
said:
nuwanda, 28 Temmuz 2005 22:25 tarihinde demiş ki:
said:
brkkv, 28 Temmuz 2005 17:44 tarihinde demiş ki:
dikkat çekmek için binbir atraksiyona giren kızlar...saçlarından tutup duvarlara sürtecek derecede sinirleniorum

+156468

kiza el kalkmaz yapmayin :(

azuahaaaahuayhısdknv aşkm naptın bni döven kimdi!? (: (: (:[signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin!
Mesaj tarihi:
kariyerci ... sevgiye aska erkegine gereken önemi vermeyen kızlar.. güc iliskisini seven kızlar YAK! ıyy!![signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
5.5 senedir kimseden hoşlanamıyorum kim olursa olsun. En fazla arkadaş. O kadar neden sıralıyorum ki, sanki kendin bir haltsın da bu kadar tribe giriyorsun diye kendime de laf sokuyorum.

Kız tipi vs den çok tanrıça aradığım için de kimseye bulaşmıyorum, ne kimsenin kalbini kırıyorum ne onlar benimkini. Huzurluyum hayallerimle çok şükür. Siz de deneyin derim :) Kimseyi de incitmezsiniz hem :-)[signature][hline]Grimwolf, 06 Ağustos 2005 22:37 tarihinde demiş ki:
Ulan paticiği patiçüke çevirdiniz...
Mesaj tarihi:
-ne fazla uzun olucak (benden uzun olmas mesela) ne de çok kısa
-yeşil veya mavi göz
-kumral pek fazla sarışın sevgilim olmadı
-çok zayıf olmıcak (balık etli olucak biras)
-normal giyincek ne çok sexy nede gothic
-hiç makyaj yapmıcak
-20 nin üstünde olucak (40 a kadar uzanıyo kimi zaman tabi işlevi farklı oluyo onların neyse)
-sigara içicek (öpüşürken arıza çıkar masın diye)
-baya bi zeki olucak
-güzelliğinden çok şirinliği ön planda olsun
-masum,saf olmasına gerek yok ama masum gibi davransın en azından yeri geldiği zaman da görmüş geçirmiş olsun hehehe
-her yere ayak uydurmasını bilsin arkların yanında abuk sabuk davranıp beni çıldırtmasın
-çok konuşkan olsun entellektüel olsun ama onunlayken bıdı bıdı salak şeyler anlatmasın konuşcam diye yoksa başka şeylerle ilgileniorum :)
-ya liv tyler gibi bişey olsun
zaten amerikaya gittiğimde konuşcam o tatlı cıvırla
Mesaj tarihi:
said:
XaeroFarb, 28 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
-1.75 falan olcak
-Biraz etli butlu olcak.
-Mutlaka mutlaka esmer olcak hatta melez hatunlar tercihimdir.
-Bunlara sahip olmasının yanında suratına bakılacak kadar güzel olacak.
-Makyaj yapmayacak
-Fazla konuşmayacak
-Paso telefona mesaj atıp "neden aramıosun" veya "neden mesaj atmıosun" demicek
-Paso telefonumu çaldırıp zorla küfür yemicek benden
-Birlikteyken aşırı ciddiyet içinde olmıcak
-Her yol paris olcak kastırmıcak bazı şeyler için
-Randevuları kafasına göre düzenleyip zoraki buluşma yada bi yerlere gitme gibi eğilimleri olmıcak
-Giyinmesini bilicek
-Benimle alışverişe çıkmak istemicek
-Benden ona iç çamaşırı almam gibi bişey beklicek. -Benim neyden hoşlandığımı bilecek ona göre kendisi gidip alacak
-SİGARA KULLANMICAK
-Biraz masum ve saf olacak

+1[signature][hline]I sense a solve in search of answers
Mesaj tarihi:
zeki olcak, çok konuşmıcak, seyremeyi tercih edicek, dağı taş börtü böce sevicek, gitarist baterist le işi olmıcak, bar disco sarmıcak kafe falan.

jimnastikçi :-o, dağcı, okçu, falan olucak

bilgisayardan anlıcak.

esmer-kumral arası, uzun saçlı, hafiften çekik gözlü, boyu omuzlarıma gelicek, güldüğünde dişleri parlıcek.

çok mu şey istedim? :horace:

ama bu özelliklerin bir kaçına sahip japon kız bulursam oda olur :horace: hastayım japonlara :horace:

yolda görünce sarılasım gelio ama sarılırken öldürcem diye korkuyom
ayı severken yavrusunu öldürümüş misali :D[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!!
Ben : Buyur???

Mesaj tarihi:
Hoşlanmadığınız kız tipi yazıyo başlıkta, millet bütün fantezi kadın tiplerini sıralamış :D[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki:
ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
Mesaj tarihi:
grizzly tam anlattıın tipte çekik gözlü filan bi kız var bizim komşumuz hanım hanımcık oturuyo evinde :) everelim seni :) kız türkmen (ya da onun gibi bişey) çekik gözlü ister misin :)
Mesaj tarihi:
ohanneschickenburger!!
walla yeni fark ettim en çok hoşlandığınız kız tipleri okudum
asdasdasd :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!!

Mesaj tarihi:
olur baba alıyım hemen 5 sene sonra ingilizce öretmeniyim :D
sözlenem :D[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!!

[Bu mesaj Grzly tarafından 16 Ağustos 2005 16:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Grzly senin mesajlarındaki multi-horace smiley lerinden gizli bir gaylik seziyorum... Hayırdır? :)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki:
ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
Mesaj tarihi:
ya sorma bende yeni yeni :D ye geçtim
ama yinede horace rulz diorum :horace: yapıorum :horace:

euheuhe ya o surat ifadesi bitirio beni.
hep diyom en masum cümleye bile fesatlık katıyo ondan mesela:

- seni seviorum :horace:
- gözlerin hedede hödö :horace:

:horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!!

• Yeni Oluştur...