Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Cok Hoslanmadiniz Kiz Tipi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
XaeroFarb, 28 Temmuz 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
said:
Alis, 28 Temmuz 2005 16:49 tarihinde demiş ki:
Yaw siz erkekler nasil yaratiklarsiniz ; yaw hep sey sanilir hep kizlar erkeklere cektirr peki ya erkekler kizlara az mi cektirirorsunuz ayiptir solemesi ?

Gerci bana babayigit ister hehe beni uzucek bir delikanli hehe

Bize yaratık diyenen bak...

[Bu mesaj XaeroFarb tarafından 28 Temmuz 2005 18:59 tarihinde değiştirilmiştir]

neden kizlar melek gibidir hehe[signature][hline]Looking for the true guy;
Working on Runuo save project;
Working on Runui playertile project;

Mesaj tarihi:
Bilgisayar anliyacaz de neolacak tabi ben anliorum yalnis anlamasinlar ,, isim bu cunku hehe aslinda bilgisayar basinda oturup gezip tozmak varken neden bilgisayar basinda oturuyoruz ?? hehe

Evet kizlar melek gibidir..[signature][hline]Looking for the true guy;

Mesaj tarihi:
Saclar shit sarisi
Yüz solaryumdan kömür karasi olmus.
Gözlerinin altina da beyaz renk kapaticidan savas boyasi cekilmis.
Üstteki kazak pantolona sokulmus, üstüne kemer baglanmis, pantolon da o boksör botlarinin icine sokulmus.
Gözde gri renk police gözlükler.

öeh[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress
Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
"orospu kırmızı"
"ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim."
"nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi.
Mesaj tarihi:
seytan kotu kalpli melektir kizlar iyi kalplidir *blinks her eyes*[signature][hline]Looking for the true guy;

Mesaj tarihi:
said:
Alis, 28 Temmuz 2005 19:25 tarihinde demiş ki:
Bilgisayar anliyacaz de neolacak tabi ben anliorum yalnis anlamasinlar ,, isim bu cunku hehe aslinda bilgisayar basinda oturup gezip tozmak varken neden bilgisayar basinda oturuyoruz ?? hehe

Evet kizlar melek gibidir..

lol :P insight ında dediği gibi şeytan da bir melektir :) Kızların melek olduğu doğrudur Ama şeytana bile papucunu ters giydirirler. Var ya ne diyim daha yani :)

Sefgilin yok derdin var.
Sefgilin var başın beladan çıkmıyor :P[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI
[i][b]

Mesaj tarihi:
Siz gecin dalganizi gecin ...

Kizlar olmasa hayat mi olur be :)[signature][hline]Looking for the true guy;

Mesaj tarihi:
kızlar olmasa var yaaa :P Bu hayat çekilmez gerçi karşı cins lazım. Keşke kızların yerine şöyle bi uzaylı türü gelse, hepsi liv, hepsi angelina olan :D[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI
[i][b]

Mesaj tarihi:
Erkekler bir kizi gorunce birbirini yiyor kizlar bir erkek gorunce ole birsey yapmior eger isin ucunda baska birsey yoksa ... ki biz onlara ne dioruz k.a.s ... terbiyemi yine bozdu paticik hehe[signature][hline]Looking for the true guy;

Mesaj tarihi:
O zaman gidiniz o birbirine yapışan erkeklere çemkiriniz...

Genelleme yaparaktan neyi anlatmaya çalışıyosunuz??

O zaman kızlarda erkeklerin cüzdanlarına bakıyolar..
Telefonuna bakıyolar..
Arabasına bakıyolar..
kafa yapısına bakıyolar (en son)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM |
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes!
Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Mesaj tarihi:
@alis

yapma asıl kızlarda değil erkeklerde var o direniş. Erkek, diğer erkek arkadaşının sevgilisine genelde asılmaz (istisnalar çıkıyor :P) ama kızlar yok başka bişi asılıyorlar olmuyor :D[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI
[i][b]

Mesaj tarihi:
said:
Alis, 28 Temmuz 2005 19:39 tarihinde demiş ki:
Erkekler bir kizi gorunce birbirini yiyor

sen şimdi ne demeye getirion kısadan söyle
biz öyle bir kız için birbirimizi yemeyiz, öyle "erkekler" deyip de genelleme yapma[signature][hline]Çok pis tımarlarım
Mesaj tarihi:
aaa ben burda tek kaldim yok mu baska birisi ya herkez bana karsi bir oldu alalal yaw sizde ozmn tum kizlar demeyin ornek ben benim icin onemli olan ilerde duzgun birseklide bize yetecek kadar paramiz olmasi ve en onemlisi sevigisidir ..

Bana diorsunuz genelleme yapma diye siz masallah herseyi sayiyorsunuz genelleme yaparak ... feminist deilim yalnis anlamayin ha kizdan cok erkek arkadasim vardir. Anormal birsey deil bu ha ...

Bana erkek fatma derler .. kagitda oynarim sigaramida icerim cunku ben turkum ole sosyetik deilim ama yeri gelince sik giyinmesini bilirim yeri gelincede adabli giyinmesinide bilirim onemli olan iksinin ortasini tuturmak .. aaaa delirdim bea baska kiz yokmu beni destekleyecek ... bitek ben bunlara karsi cok zor oluyor yetiorum ama zor oluyor ehhe[signature][hline]Looking for the true guy;

Mesaj tarihi:
said:
Alis, 28 Temmuz 2005 19:49 tarihinde demiş ki:
kagitda oynarim sigaramida icerim cunku ben turkum ole sosyetik deilim

ne alaka sosyetik olmakla Türk olmak? şaşırmışın sen iyice git bi yüzünü yıka kendine gel, sonra da diyosun "ben tek kaldım", böyle saçma sapan konuşursan kim destekleyecek seni?[signature][hline]Çok pis tımarlarım
Mesaj tarihi:
^^ kızlar niye patiye gelmiyor diyosunuz bide gelene saldırı yapıp bombalama gönderiyorsunuz ueuh :P . Ya biz tüm kızlara öyle demiyoruz ki , sadece benim dediğim tüm kızlar şeytandır hepsinin içinde var ehueuhe erkeklerde öyle olabilir :P Saf kız yok valla. Keşke kız doğsaydım ohh mis gibi :P[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI
[i][b]

Mesaj tarihi:
Sosyetizim nerden geldi ayiptir solemesi ? Ozentillik deilmidir ? evet! Turkiye koyler ulkesiydi ozaldan once sonra yurt disi piysasi girince yabanci urunler ve dis dunyaya benzeme sempatisi basladi bunun neresi yalnis ? ben koylu kiziyim diyeyim ozmn tamam sen ole anlamak istioresan evet erkekler yeri gelicne gentilmen ama yeri gelince cok kaba favraniorlar ne yaptiklarini farkinda deilier ..[signature][hline]Looking for the true guy;

Mesaj tarihi:
Öhh belli bir kesimin yaptığını tüm Türkiye'ye bağlama lütfen. Onlar temizlenmeyi bilmezken, tuvalet vs. olaylarını bilmezken biz biliyorduk :P . Bence Türkiye her haliyle güzel ve Türkiye özenti değil lütfen diğer tüm yerlerden farklı. Evet özenti olan kısım var ama tüm Türkiye'ye bağlama :P[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI
[i][b]

• Yeni Oluştur...