Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

des maintenant,on doit parler en français dans ce forum!!!

Elexa

Öne çıkan mesajlar

Kann ich Deutsch spreche ? Danke.

Wir möchten Forums im Deutcsh aber viele menschen im hier kann nicht Deutsch verstanden, damit wir nich Deutsch forum machen.

bu arada Kelajetu ? Jeu nike ta mere ! *löl*[hline]I asked a god for poison cradle me,
Sown to my dreams souls searching,
death blossomswhere clouds lie over me,
Held in god's hands death blooming.
Sosyal ağlarda paylaş

Heh iki sene önce olsa senle acaip konuşurdum ama artık sadece okuduğumu zor anlıyorum :) Annem fransada baya bi süre geçirmişti ordan rahat öğrendim ama ingilizce konuşmak istiyosan olur :p[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Elexa, 07 July 2003 02:15 tarihinde demiş ki:
parceque j'étudie la français et je ne peux pas parler tres bien
si vous la pouvez,prenez mon numéro de icq pour parler en français,pour élargir notre français
c'est necessaire comme vous savez

(geik diildir anlıyan anlar)

Dur bi çevirmeyi deniim :p

Fransızca çalıştığım içim ve çok iyi konuşamadığım için eğer isterseniz fransızca konuşup fransızcanızı geliştirmek için icq numaramı alın. Son cümleyi anlamadım. Nasıl? :p hehe[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 07 July 2003 02:21 tarihinde demiş ki:
said:
si vous la pouvez,prenez mon numéro de icq pour parler en français,pour élargir notre français

Fransızca çalıştığım içim ve çok iyi konuşamadığım için eğer isterseniz fransızca konuşup fransızcanızı geliştirmek için icq numaramı alın. Son cümleyi anlamadım. Nasıl? :p hehe[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

ben sölemiştim :D amma zekiyim :-p çokta mütevaziyim.

ben kanka ya açıp sorayım bakim o biliyor.[hline]I asked a god for poison cradle me,
[b]death blossoms
where clouds lie over me,
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 07 July 2003 02:21 tarihinde demiş ki:
said:

Fransızca çalıştığım içim ve çok iyi konuşamadığım için eğer isterseniz fransızca konuşup fransızcanızı geliştirmek için icq numaramı alın. Son cümleyi anlamadım. Nasıl? :p hehe[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

pas mal:)
Sosyal ağlarda paylaş

2 sene oldu olm 2 senedir bi kere fransızca görmedim :) ikinci dil diye aldık zorunlu kaldı öle :p[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten pas olumsuzluk eki diilmi bende konuşamadığım dedim :p[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 07 July 2003 02:25 tarihinde demiş ki:
2 sene oldu olm 2 senedir bi kere fransızca görmedim :) ikinci dil diye aldık zorunlu kaldı öle :p[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

donc,pour ne pas etre comme toi,pour ne pas l'oublier je doix exercer de temps en temps
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjour mesdames et messieurs. Si vous pensez que vous comprenez cette ecriture quel bien pour vous. Sinon; c'est trés mal.

Hmm en deuxieme, je voulais de savoir quel école vous etudiez?[hline]Unutma; daha çok bağırdığında daha çok dinlenmezsin... Gürültünün parçası olursun sadece !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Elexa, 07 July 2003 02:28 tarihinde demiş ki:
said:

donc,pour ne pas etre comme toi,pour ne pas l'oublier je doix exercer de temps en temps

İşte bu yüzden senin gibi kütük olmamak ve unutmamak için zaman zaman egzersiz yapıom ben süper bi adamım dimi :p[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh iyi oluyo ya devam et hatırlamaya başladım :)[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Foxx, 07 July 2003 02:29 tarihinde demiş ki:
ya bu ne ya , bu madalya dalgasina millet absurd sacma seyler acmaya baslamis.

Valla bana dokunmaz bu laf 2 senedir burdayım 5000 msj olsa olurdu zaten benden geçmiş artık hehe[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deep-Night, 07 July 2003 02:28 tarihinde demiş ki:
Bonjour mesdames et messieurs. Si vous pensez que vous comprenez cette ecriture quel bien pour vous. Sinon; c'est trés mal.

Hmm en deuxieme, je voulais de savoir quel école vous etudiez?[hline]Unutma; daha çok bağırdığında daha çok dinlenmezsin... Gürültünün parçası olursun sadece !

je comprends ce que t'ai dit
quelle bonheur:)
je vais a st joseph ,a kadıkoy
prends le numéro de icq si tu veux et on parle sans arrettttt
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Foxx, 07 July 2003 02:29 tarihinde demiş ki:
ya bu ne ya , bu madalya dalgasina millet absurd sacma seyler acmaya baslamis.

abi millet post kassa nolur nolmaz burda herkez nerdeyse birbirini tanıyor.[hline]I asked a god for poison cradle me,
Sosyal ağlarda paylaş

son dediğini anladım hangi okulda şey ediyon düyosun heh neyse benden bukadar daha fazla olmaz bukadar süreden sonra hehe[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-overdose-, 07 July 2003 02:18 tarihinde demiş ki:
Kann ich Deutsch spreche ? Danke.

Wir möchten Forums im Deutcsh aber viele menschen im hier kann nicht Deutsch verstanden, damit wir nich Deutsch forum machen.

bu arada Kelajetu ? Jeu nike ta mere ! *löl*[hline]I asked a god for poison cradle me,

bizim almancaci olsa sadece su paragraftan sinifta birakir[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

Blind Guardian - Age of False Innocence
-Kings of Chaos-
So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 07 July 2003 02:31 tarihinde demiş ki:
said:
Elexa, 07 July 2003 02:28 tarihinde demiş ki:
said:

İşte bu yüzden senin gibi kütük olmamak ve unutmamak için zaman zaman egzersiz yapıom ben süper bi adamım dimi :p[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

:)), je ne voulais pas dire comme cela
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...