Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

El kaidenin 7 aşamalı planı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
SirAnubis, 14 Ağustos 2005 12:46 tarihinde demiş ki:
%100 fake , böyle bir planı saklarlar çok gizli kalır kimsenin haberi olmaz . çıksada gerçekleştirmezler başka birşey yaparlar

iyide anubis bi baksana engellenemez bişey zaten başlamış yani plan falan değil bu geleceği söylüyorlar aslında
ha ne kadar doğru görüyolar tartışılır harbi Çin? yani :)
öküz gibi çin var orda artık dünya sahnesi batı ile doğu nun birbirini yediği bi sahne deil.Savaşlar ekonomik yapılıyor. falan filan yani boşverin değiştirebileceğimiz şeyler değil bunlar kontrolümüzde değil.bihaber kalın demiyorum size yanlış anlamayın.[signature][hline]Reality is a momentary dream,but a dream is reality for an eternity.
Mesaj tarihi:
harbi kıyamet ne zaman kopacak yoksa bu dedikleri müslüman hristiyan savaşlarımı yahudilere ne olacak arada kaynayacaklarmı[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Mesaj tarihi:
2 sene icinde batiyla savasacak ordu kurulucak?

kicini tasa silen araplar 10 bin km den balistik fuze atan ulkelere karsi savasicak ordu kurucak?

bu gotune bomba baglayip sivillerin arasinda patlamaya benzemez.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Mesaj tarihi:
said:
onlyreal, 15 Ağustos 2005 18:34 tarihinde demiş ki:
2 sene icinde batiyla savasacak ordu kurulucak?

kicini tasa silen araplar 10 bin km den balistik fuze atan ulkelere karsi savasicak ordu kurucak?

bu gotune bomba baglayip sivillerin arasinda patlamaya benzemez.

petrol kuyuları yanacak yakıt kalmayacak denmiş eğer plan öyle giderse o kadar sene içinde zaten elindeki yakıtlar çoktan biter ve insan gücü devreye girer[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Mesaj tarihi:
heh arap dunyasindaki petrol kuyularini yakarak butun dunyadaki askeri gucu yoketme fikri bir tek banami komik geliyor?[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Mesaj tarihi:
onlyreal anlamıyorsun heralde ben planı savunmuyorum kendi kafana göre konusma eger dedikleri gibi giderse zaten en sonunda fuzeye koyacak yakıtları bile olmuyor. Yazımı dikkatli oku eger dedikleri gibi giderse planları ben sadece planlarından bahsediyorum gaza gelme hemen[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Mesaj tarihi:
said:
Valeron, 14 Ağustos 2005 13:18 tarihinde demiş ki:
yanlız kuran-i kerim'e bakarsanız kıyametın en büyük alametide bir islam ordusu olacak başındaki adam mehti olacak ve deccal'in adamlarıyla savaşacak şeklinde birşey var olabilir yani

Ya kardeşim haklısında bu adamların derdi sizce gerçekten müslümanlık falan mı?İMKANSIZ bu yaratıklar insan bile olamaz o kadar adam öldüren çokluk çocuğu doğruyan kafa kesen adam bırak müslüman demeyi onun bir insan olduğunu bile kabullenmemen gerek.Bu arada unutmaki müslüman ordusu İsa geldiğinden sonra olucak.O ordu kurulana kadar Decall'di Yecüc Mecüc'dü çok iş var daha...[signature][hline]Give me the drink of the fluid
That disintegrates
And lend me the sweet balm and blessing
Of forgetfulness, empty and strong
Lethe
Oh, lethe

Mesaj tarihi:
Bence aşırı görüşlü müslümanlar kıyamet gelecek diye diye, harbiden kıyameti getirecekler. Çok bildiğim için değil de bana öyle geldiği için söylüyorum.[signature][hline][i][b]Back to life, back to reality.
Mesaj tarihi:
sadece hayal ürünü diyebiliriz.Eğer böyle düşünmekle olsaydı ben şuan kanadada üniversitemde olurdum[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Mesaj tarihi:
Evdeki hesap hiç bi zaman çarşıya uymaz ama...[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."

Mesaj tarihi:
başka bir başlık altında yazdığım sözleri tekrar dile getiriyorum.

gerçeklerin ortaya çıkmasını beklemeyin. başta el kaide olmak üzere bütün terör mevzularına abd sahip. bu plan da tamamen bir uydurma. "teröre karşı savaş" adlı uydurma tezi desteklemesini sağlayan başarılı uydurmalardan biri. abdnin yapacağı belli.

abd kendi yazıp kendi oynuyor biz de izlioruz. hepsi bu..[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
Mesaj tarihi:
said:
Mandoo, 14 Ağustos 2005 12:40 tarihinde demiş ki:
bize bir şey olmaz...ah keşke şu yakalanan bombacı israil gemisini havaya uçurduktan sonra yakalansaydı..
+1[signature][hline]MeLiKeJiK.!!
Mesaj tarihi:
said:
elaidi, 16 Ağustos 2005 00:37 tarihinde demiş ki:
çünkü o el kahire..

biz el kaide'den bahsediyoruz.

vah vah hade ya ben de el kahireden söz ediyorum hallalla[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**

[Bu mesaj -DoruK- tarafından 16 Ağustos 2005 00:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
abicim espri yapmak amacıyla deil öyle yazmak istedim bazan olur ya hani bazı şeyleri chat yaparken fln harflerini değiştirerek yazarsın edersin.. hayır neden böyle tepki gösterdin anlamadım bi sorunun mu var benimle?[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
  • Yeni Oluştur...