Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

El kaidenin 7 aşamalı planı

Angelotti

Öne çıkan mesajlar

said:
SirAnubis, 14 Ağustos 2005 12:46 tarihinde demiş ki:
%100 fake , böyle bir planı saklarlar çok gizli kalır kimsenin haberi olmaz . çıksada gerçekleştirmezler başka birşey yaparlar

iyide anubis bi baksana engellenemez bişey zaten başlamış yani plan falan değil bu geleceği söylüyorlar aslında
ha ne kadar doğru görüyolar tartışılır harbi Çin? yani :)
öküz gibi çin var orda artık dünya sahnesi batı ile doğu nun birbirini yediği bi sahne deil.Savaşlar ekonomik yapılıyor. falan filan yani boşverin değiştirebileceğimiz şeyler değil bunlar kontrolümüzde değil.bihaber kalın demiyorum size yanlış anlamayın.[signature][hline]Reality is a momentary dream,but a dream is reality for an eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
onlyreal, 15 Ağustos 2005 18:34 tarihinde demiş ki:
2 sene icinde batiyla savasacak ordu kurulucak?

kicini tasa silen araplar 10 bin km den balistik fuze atan ulkelere karsi savasicak ordu kurucak?

bu gotune bomba baglayip sivillerin arasinda patlamaya benzemez.

petrol kuyuları yanacak yakıt kalmayacak denmiş eğer plan öyle giderse o kadar sene içinde zaten elindeki yakıtlar çoktan biter ve insan gücü devreye girer[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Sosyal ağlarda paylaş

onlyreal anlamıyorsun heralde ben planı savunmuyorum kendi kafana göre konusma eger dedikleri gibi giderse zaten en sonunda fuzeye koyacak yakıtları bile olmuyor. Yazımı dikkatli oku eger dedikleri gibi giderse planları ben sadece planlarından bahsediyorum gaza gelme hemen[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Valeron, 14 Ağustos 2005 13:18 tarihinde demiş ki:
yanlız kuran-i kerim'e bakarsanız kıyametın en büyük alametide bir islam ordusu olacak başındaki adam mehti olacak ve deccal'in adamlarıyla savaşacak şeklinde birşey var olabilir yani

Ya kardeşim haklısında bu adamların derdi sizce gerçekten müslümanlık falan mı?İMKANSIZ bu yaratıklar insan bile olamaz o kadar adam öldüren çokluk çocuğu doğruyan kafa kesen adam bırak müslüman demeyi onun bir insan olduğunu bile kabullenmemen gerek.Bu arada unutmaki müslüman ordusu İsa geldiğinden sonra olucak.O ordu kurulana kadar Decall'di Yecüc Mecüc'dü çok iş var daha...[signature][hline]Give me the drink of the fluid
That disintegrates
And lend me the sweet balm and blessing
Of forgetfulness, empty and strong
Lethe
Oh, lethe

Sosyal ağlarda paylaş

başka bir başlık altında yazdığım sözleri tekrar dile getiriyorum.

gerçeklerin ortaya çıkmasını beklemeyin. başta el kaide olmak üzere bütün terör mevzularına abd sahip. bu plan da tamamen bir uydurma. "teröre karşı savaş" adlı uydurma tezi desteklemesini sağlayan başarılı uydurmalardan biri. abdnin yapacağı belli.

abd kendi yazıp kendi oynuyor biz de izlioruz. hepsi bu..[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...