Fiercewind Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: SirAnubis, 14 Ağustos 2005 12:46 tarihinde demiş ki: %100 fake , böyle bir planı saklarlar çok gizli kalır kimsenin haberi olmaz . çıksada gerçekleştirmezler başka birşey yaparlar iyide anubis bi baksana engellenemez bişey zaten başlamış yani plan falan değil bu geleceği söylüyorlar aslında ha ne kadar doğru görüyolar tartışılır harbi Çin? yani :) öküz gibi çin var orda artık dünya sahnesi batı ile doğu nun birbirini yediği bi sahne deil.Savaşlar ekonomik yapılıyor. falan filan yani boşverin değiştirebileceğimiz şeyler değil bunlar kontrolümüzde değil.bihaber kalın demiyorum size yanlış anlamayın.[signature][hline]Reality is a momentary dream,but a dream is reality for an eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 harbi kıyamet ne zaman kopacak yoksa bu dedikleri müslüman hristiyan savaşlarımı yahudilere ne olacak arada kaynayacaklarmı[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 olduğu zaman görürsünüz acele etmeyin.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 2 sene icinde batiyla savasacak ordu kurulucak? kicini tasa silen araplar 10 bin km den balistik fuze atan ulkelere karsi savasicak ordu kurucak? bu gotune bomba baglayip sivillerin arasinda patlamaya benzemez.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: onlyreal, 15 Ağustos 2005 18:34 tarihinde demiş ki: 2 sene icinde batiyla savasacak ordu kurulucak? kicini tasa silen araplar 10 bin km den balistik fuze atan ulkelere karsi savasicak ordu kurucak? bu gotune bomba baglayip sivillerin arasinda patlamaya benzemez. petrol kuyuları yanacak yakıt kalmayacak denmiş eğer plan öyle giderse o kadar sene içinde zaten elindeki yakıtlar çoktan biter ve insan gücü devreye girer[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 heh arap dunyasindaki petrol kuyularini yakarak butun dunyadaki askeri gucu yoketme fikri bir tek banami komik geliyor?[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 2 tane serserinin başlattığı harekete bütün dünya boyun eğecek ha? bunu uyduranın da yazanın da aklına edeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 onlyreal anlamıyorsun heralde ben planı savunmuyorum kendi kafana göre konusma eger dedikleri gibi giderse zaten en sonunda fuzeye koyacak yakıtları bile olmuyor. Yazımı dikkatli oku eger dedikleri gibi giderse planları ben sadece planlarından bahsediyorum gaza gelme hemen[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Valeron, 14 Ağustos 2005 13:18 tarihinde demiş ki: yanlız kuran-i kerim'e bakarsanız kıyametın en büyük alametide bir islam ordusu olacak başındaki adam mehti olacak ve deccal'in adamlarıyla savaşacak şeklinde birşey var olabilir yani Ya kardeşim haklısında bu adamların derdi sizce gerçekten müslümanlık falan mı?İMKANSIZ bu yaratıklar insan bile olamaz o kadar adam öldüren çokluk çocuğu doğruyan kafa kesen adam bırak müslüman demeyi onun bir insan olduğunu bile kabullenmemen gerek.Bu arada unutmaki müslüman ordusu İsa geldiğinden sonra olucak.O ordu kurulana kadar Decall'di Yecüc Mecüc'dü çok iş var daha...[signature][hline]Give me the drink of the fluid That disintegrates And lend me the sweet balm and blessing Of forgetfulness, empty and strong Lethe Oh, lethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 O batıyla savaşacak olan hilafet devleti biz miyiz ? Uyanamadım da ....[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 [signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Hurriyet fos penguen okuyun mizahi sekilde daha cok haber ogrenirsiniz...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gcat Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Bence aşırı görüşlü müslümanlar kıyamet gelecek diye diye, harbiden kıyameti getirecekler. Çok bildiğim için değil de bana öyle geldiği için söylüyorum.[signature][hline][i][b]Back to life, back to reality. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 d-day varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 sadece hayal ürünü diyebiliriz.Eğer böyle düşünmekle olsaydı ben şuan kanadada üniversitemde olurdum[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: unaccompanied, 14 Ağustos 2005 12:45 tarihinde demiş ki: oh maasallah [signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 /yawn[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Evdeki hesap hiç bi zaman çarşıya uymaz ama...[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 başka bir başlık altında yazdığım sözleri tekrar dile getiriyorum. gerçeklerin ortaya çıkmasını beklemeyin. başta el kaide olmak üzere bütün terör mevzularına abd sahip. bu plan da tamamen bir uydurma. "teröre karşı savaş" adlı uydurma tezi desteklemesini sağlayan başarılı uydurmalardan biri. abdnin yapacağı belli. abd kendi yazıp kendi oynuyor biz de izlioruz. hepsi bu..[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bu el kahire neden abd dışında heryeri patlatıyor? yoksa patlatıyor da gasteler mi yazmıyor?[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 çünkü o el kahire.. biz el kaide'den bahsediyoruz.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Mandoo, 14 Ağustos 2005 12:40 tarihinde demiş ki: bize bir şey olmaz...ah keşke şu yakalanan bombacı israil gemisini havaya uçurduktan sonra yakalansaydı.. +1[signature][hline]MeLiKeJiK.!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: elaidi, 16 Ağustos 2005 00:37 tarihinde demiş ki: çünkü o el kahire.. biz el kaide'den bahsediyoruz. vah vah hade ya ben de el kahireden söz ediyorum hallalla[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** [Bu mesaj -DoruK- tarafından 16 Ağustos 2005 00:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 çok da anlamlı bi espiri olmamış madem öle..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 abicim espri yapmak amacıyla deil öyle yazmak istedim bazan olur ya hani bazı şeyleri chat yaparken fln harflerini değiştirerek yazarsın edersin.. hayır neden böyle tepki gösterdin anlamadım bi sorunun mu var benimle?[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar