Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

El kaidenin 7 aşamalı planı

Angelotti

Öne çıkan mesajlar

Uyanış : 2000-2003
Terör eylemleriyle ABD yi bir islam ülkesinde savaşa kışkırtmak ve müslümanları yavaş yavaş uyandırmak ( OK )

Gözlerini açmak : Bu aşamanın 2006 da bitmesi hedefleniyor. BU süreç içerisine El Kaide örgütten harekete dönüşecek. Çok sayıda müslüman genç militan olarak örgüte katılacak. Irak operasyonların baş kenti olacak

Ayağa kalkış : 2007- 2010 yıllarınnı kapsayan bu devrede suriyeye ağırlık verilecek. Türkiyede terör saldırıları yapılacak. İsraile saldırılacak

Hükümet devirmek : 2010-2013 Arap ülkelerinde halkın nefretini kazanmış hükümetleri devirmek. Petrol kuyuları ateşe verilecek ABD ekonomisi zarar uğratılacak

Hilafet Devleti : 2013-2016 yılları arasında bir islam ülkesinde hilafet devleti kurulacak. Batının islam dünyasındaki etkisini kırmak

İslam ordusu : 2016 da başlayacak ve hilafet devletinin kurulmasından sonra iki yıl batıyla savaşacak bir islam ordusu kurmak. Savaşı başlatmak

Zafer : 2020 de sona erecek ve batı dünyası 1.5 milyar Müslüman karşısında boyun eğecek..

kaynak : hürriyet[signature][hline]dead...
Msn epokim2 | hotmail
Sosyal ağlarda paylaş

muhtemelen komplo teorisidir fakat bu adamların yapmak istedikleri şey ileri tarihlere degil geri tarihlere gidiyor. hilafet devletiydi müslüman vs. diger dinler gibi bir mantık ancak müslüman - haçlı ordusu kıvamı bişey olur ki oda bu çagda yaşanmaması gereken birşey. bu adamlar müslümanlarında nefretini kazandıkları için uzun ömürlü olacagını sanmıyorum. tabii başka devletler tarafından desteklenmiyorlarsa....[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Sosyal ağlarda paylaş

israil gemisinden kastın büyük turistik tur gemileriyse benim ailem 1 hafta sonra tura çıkıyor. sen patlatsaydı diyorsun? terörle mücadele eden, bunun ugruna yüzlerce binlerce şehit veren bir ülkenin vatandaşı olarak nasıl böyle birşey söylersin cidden aklım almıyor.[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Sosyal ağlarda paylaş

%100 fake , böyle bir planı saklarlar çok gizli kalır kimsenin haberi olmaz . çıksada gerçekleştirmezler başka birşey yaparlar[signature][hline]Anubis feat. Nilay
uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Valeron, 14 Ağustos 2005 13:18 tarihinde demiş ki:
yanlız kuran-i kerim'e bakarsanız kıyametın en büyük alametide bir islam ordusu olacak başındaki adam mehti olacak ve deccal'in adamlarıyla savaşacak şeklinde birşey var olabilir yani

Deccal'de Osama Bin Laden zaten.
Islam ordusuda Nairobi Kano Kuvvetleri.[signature][hline]g3nk.
Sosyal ağlarda paylaş

2o21 : Kıyamet kopacak
loL

Nerden öğrenmişler bunları? [Lafım Hürriyete][signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM |
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes!
Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Sosyal ağlarda paylaş

Alexi bence söylediğin tam tersi olarak düşünülüyor aşırı dinci müslümanlar tarafından..cunku ladın'in yaptıkları sana bana göre terör olsada onlara göre haklı bir savaş ha ladin 2030'a kadar ölmez mi tartışılır ama bana kalırsa oluşturulacak bir İslam ordusu muhakkak bunların çevresinde olacaktır.Mehti denen adamda farklı bir amcamız olabilir ellerinden öperiz hürmetler[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir
Sosyal ağlarda paylaş

e abi adamlar dinci zaten kafa yapılarına göre hareket ve eylemlerinde Kuran-i Kerim'i alıyorlardır muhakkak ki bende o bakış acısıyla yaklaştım.Ladin uzun süredir Dünya'nın başına bela kıyamet'e bakarsak uzun süredir kücük alametleri sürerken büyük alemetlerin baş göstereceği düşünülüyor dini bilgisi yüksek olan otoriteler için ha birisi orda İslam Ordusu kurmak falan demiş bende ona hitaben yazdım orda yani İslam Ordusu'Nun kurulacağı Kuran-i Kerim'dede yazıyor manasında :)[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...