Bich Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Merhaßa Arkadaşlar, ben bu savaslardan biktim savasi yeniyorlar yada yeniyoruz onlarin mekanin'a girdik mi Ya Dc ya Lagdan Oynalinmiyor Deli oLdum..Biktim Bu savaşlardan. Name:Bich Server:Diez Lvl:61 Kasar hood ama hack yemiş :D 51'e düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 zaten gm kesin orc ya abi savasa onlar geldiğinde 1 kişi dc olmaz ... herkes savasa alınır ... biz gitcez servera restart atılır ... savsa 60-70 kişi girer onlar ölür sonra girebilir diğerleri ... baskında dc olunur laga girilir .. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 2 cicek 1 böcük :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ben de savaştaydım humanların mekana girdik 5 dakka geçmeden dc olduk bu nasıl iş bide gm orc falan diyonuz ne alaka ya bırakın bu işleri humanların gmden yardım istediklerini gördüm orcların hiç böyle bişiy yaptıgını görmedim[signature][hline]ID: Diablo_Angel İD:ShaDow_ArCher Nation: Karus Nation: Elmorad Lvl: 5x Lvl:45 np:3xxx np:yok Clan:aLTeRNaTiVe clan:n00bz Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Diablo_Angel, 15 Ağustos 2005 20:58 tarihinde demiş ki: humanların gmden yardım istediklerini gördüm orcların hiç böyle bişiy yaptıgını görmedim heheh görmezsin tabi orc gm yapıyo yapacanı zaten sölemeye hacet mi war :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ya bırak bu işleri humanların commander ları gm help left warder falan filan diye yardım istiyo olurmu bu kadar ya:D herifler açık açık yardım istiyo orcların gm inin hiç bişiy yaptıgını daha görmedim ne zaman basılsak brethte kafama nova yiyiyom :D bizi niye kurtarmıyo gm o zaman :D[signature][hline]ID: Diablo_Angel İD:ShaDow_ArCher Nation: Karus Nation: Elmorad Lvl: 5x Lvl:45 np:3xxx np:yok Clan:aLTeRNaTiVe clan:n00bz Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bich Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Daraldim Artik walla bu savaş yuzunden Knigh'dan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raul7fb Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 valla ben en çok onların pianayı basmasını seviyorum çünkü o zaman onları öldürebiliyorum anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoLDaT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Bizde sizin gibi düşünüyoduk demekki humanlarada aynı şey oluyomuş :) Bizde ne zaman kazansak direk dc işgale gitsek dc ve lag asıl humanlarda torpil war bence :)[signature][hline]ßERSERKER HERO !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkElf_ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Humanlar karusların, karuslar humanların dc olmadığını sanıyor:D ama herkes dc oluyor savaşlarda :([signature][hline]Server : Diez Irk : Karus Nick : :DarkElf: Clan : JoJoBo Lvl : 6x NP : 1xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EviLCrieS Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 humanların karus keeperin yanında spawn oluyorlar... bir keresinde savaşı 48 saniyede kaybettik. şaka gibi :)[signature][hline]HAYAT OFFLINE , KNIGHTONLINE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: EviLCrieS, 16 Ağustos 2005 14:52 tarihinde demiş ki: humanların karus keeperin yanında spawn oluyorlar... bir keresinde savaşı 48 saniyede kaybettik. şaka gibi :) işte bunun için serverda oynanmaz[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bu gün aresteki savaş ta tam rezaletti. yahu bakıyorum 5-6 kişi var. atıyorum novayı. nova 10 saniye sonra iniyo. ama o adamlar ordan gitmiş oluyo. 10 saniye sonra geçenelere vuruyo :D tam saçmalık ya[signature][hline]Metakuso Karus 6x Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aSIcOoL Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 savas güseldi asil guzel olan orclari kesmekti tabiki :) daha orclarin el morad kristalini kestiklerini gormedim onlar bu shekilde devam ettikcede gorecegimi sanmiorum :) YasaSin EL moraD[signature][hline]Server : Ares LeveL : 55 NP : 1xxxx Clan : TakILmIoR Char : MagIcIaN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aSIcOoL Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Simdi sana nasil girilir derim ama bosfer sen girme o zaman iceri :) bu bir bahenemidir? tarasikmista giremiormussunuz inandirici degil...[signature][hline]Server : Ares LeveL : 55 NP : 1xxxx Clan : TakILmIoR Char : MagIcIaN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 blah blah blahhhh ....[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:Laina Class:Arch-Mage Level:6x Clan : The Others Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar