MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Umut nedir bilir misiniz? Umut bu kızın gözlerindekidir... Umut yokluk içinde varlığı görebilmektir. Umut bakabilmektir.. Şimdi oturuyosunuz rahat koltuklarınızda, belki açtınız bir bira, belki aldınız dolaptan 2 sarelle yiyosunuz.. Peki hiç düşündünüz mü bu kız görmüş müdür sarelleyi, görmüşmüdür sevgiyi, görmüş müdür kendini o sarelle de? Hiç düşündünüz mü nasıl yaşıyorum diye hiç düşündünüz mü? Ben nasıl bu koltukta oturuyorum? Ben nasıl bu sayfayı okuyorum ? Ama belki bu kız düşündü, düşündü belki umutlarını, nasıl ayakta kalırım diye düşündü.. Umut nedir bilir misiniz? Umut, inşallah arkadan fortlanmam demektir, aynı bu kız gibi :P Bir de şöyle bişi var.. Not: Kızın resmi diyarbakırda çekilmiştir. Kimseyi rencide etmek değildir amaç, sıkıldım 2 dakka bişi karalıyım dedim geyik olsun diye.. :P[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 garbıç! (çok içince sapıtıyom heralde)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Bırak yöneticler kara versin garbış olduğuna, illa laf sokmasanız olmıcak sanki..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Taam lan kes! post kasma..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 o kız bence "bu ne yaws?" diye düşünmüştür objektife bakıp. dabıl yu ile.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 [spo1=bakmassan ayıp]saçmasın![/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 taam lan kes![signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Taam, evet belki, belki saçmayım, ama hangi birimiz saçma değiliz ki?[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 aloavera[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 sinekkovar .. gerçi ben terimle kovuyom o ayrı konu..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** [Bu mesaj MartinLGore tarafından 16 Ağustos 2005 04:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 herneyse... [Bu mesaj MartinLGore tarafından 16 Ağustos 2005 05:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 iyi ki bi fal baktık sanada =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ahahahah hayatım karadı lan o faldan :P[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Atmayacam lan garbage. Sabah kalkıp bakacam 1000 hit almış mı diye. IBRET-I ALEM. "sondaki resim ne öyle ya"[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: MartinLGore, 16 Ağustos 2005 05:26 tarihinde demiş ki: ahahahah hayatım karadı lan o faldan :P ücret iadesi yok ama =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: MartinLGore, 16 Ağustos 2005 04:41 tarihinde demiş ki: Umut, inşallah arkadan fortlanmam demektir, aynı bu kız gibi :P cıx cıx cıx[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 umut şöyle bişe; bi adamın maaşı kadar bi parayı başka birileri bir gece de yiyodur, sen o adama umut verirsin, çalışırsan kazanırsın veya iyi adam olursan cennete gidersin diye soora herkes kuzu kuzu yaşar.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Sarellemi yerken açıkçası hiç bunu düşünmemiştim zaten sarelle de yemem nutella yerim. daha güzel. onu yerken de hiç düşünmedim. hiçbişeyi yaparken düşündüğüm söylenemez. belki bir iki kere söylemişimdir. eman allahım ben burda gelmiş gece çıkıyorum bi içkiye 20 milyon veriyorum. millet bu parayla neler yapıyo dediğim oldu.. ama sarhoştum.. geçti sonra..edit: bu kızın gözüne umut yok. aslında hiçbişey yok. boş boş bakıyo işte[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar [Bu mesaj elaidi tarafından 16 Ağustos 2005 11:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ilk kız cok masum bakmış.Ana beni okula gönder der gibi... Türkiye işte... :([signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you And I will do it on my own Muse - Muscle Museum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 yazik cidden ama herkezin umuda ihtiyaci var en zengininden en fakirine kadar umut insanın en cok ihtiyac duydugu duygudur belkide[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 O kız küçük Trinity! ya da değil emin değilim pek...[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: Othranx, 16 Ağustos 2005 04:50 tarihinde demiş ki: [spo1=bakmassan ayıp]saçmasın![/spo] ayni kanaatdeyim.[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Demogoji Out! Onların Parasını yiyenler IN![signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar