Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Umut Nedir Bilir misiniz?

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

Umut nedir bilir misiniz? Umut bu kızın gözlerindekidir... Umut yokluk içinde varlığı görebilmektir. Umut bakabilmektir..

Şimdi oturuyosunuz rahat koltuklarınızda, belki açtınız bir bira, belki aldınız dolaptan 2 sarelle yiyosunuz..

Peki hiç düşündünüz mü bu kız görmüş müdür sarelleyi, görmüşmüdür sevgiyi, görmüş müdür kendini o sarelle de?

Hiç düşündünüz mü nasıl yaşıyorum diye hiç düşündünüz mü? Ben nasıl bu koltukta oturuyorum? Ben nasıl bu sayfayı okuyorum ?

Ama belki bu kız düşündü, düşündü belki umutlarını, nasıl ayakta kalırım diye düşündü..

Umut nedir bilir misiniz? Umut, inşallah arkadan fortlanmam demektir, aynı bu kız gibi :P

Bir de şöyle bişi var..

Not: Kızın resmi diyarbakırda çekilmiştir. Kimseyi rencide etmek değildir amaç, sıkıldım 2 dakka bişi karalıyım dedim geyik olsun diye.. :P[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Sosyal ağlarda paylaş

umut şöyle bişe; bi adamın maaşı kadar bi parayı başka birileri bir gece de yiyodur, sen o adama umut verirsin, çalışırsan kazanırsın veya iyi adam olursan cennete gidersin diye soora herkes kuzu kuzu yaşar.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*
Sosyal ağlarda paylaş

Sarellemi yerken açıkçası hiç bunu düşünmemiştim zaten sarelle de yemem nutella yerim. daha güzel. onu yerken de hiç düşünmedim. hiçbişeyi yaparken düşündüğüm söylenemez. belki bir iki kere söylemişimdir. eman allahım ben burda gelmiş gece çıkıyorum bi içkiye 20 milyon veriyorum. millet bu parayla neler yapıyo dediğim oldu.. ama sarhoştum.. geçti sonra..edit: bu kızın gözüne umut yok. aslında hiçbişey yok. boş boş bakıyo işte[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar

[Bu mesaj elaidi tarafından 16 Ağustos 2005 11:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ilk kız cok masum bakmış.Ana beni okula gönder der gibi...

Türkiye işte... :([signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late
Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you
And I will do it on my own
Muse - Muscle Museum

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...