Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türkçe classlar...

progamer

Öne çıkan mesajlar

ya evet, ben şamanizm dinin olduğunu eski türklerde ve hala asyada olan bir din olduğunu biliyorum ama blizz öle bir ortam yarattıki valla şamanizmi unuttum şaman ingilizce bir kelime gibi gelmeye başladı bana. forumu okuyunca hatırladım şamanizmden geldiğini hehe.

şamanizm'de tek tanri var gene ama böle deişik ruhlar var. çeşitli şeylerden korunmak için çeşitli ruhlara ayin yapılır. ama öle rutin bişey ki sanki cmaiye namaz kılmaya veya kiliseye pazar ayinine gidiyormuş gibi haftada bir gn sanırım gidip mezarlık gibi bir yerde sopalara bişiler asıyorlar işte ruhlara dua tarzı bişiler edip koruma talep ediyorlar ama öle korkunç bişiler yok çoluk çocuk bütün köy gidiyor güle oynaya ama belli bir saygı içinde yapıyorlar ibadetlerini.

böle bir güzel dinden de şaman gibi illet ve overpowered bişi nasıl çıkmış annamadım :) totem olayı şamanizmde var orası mantıklı. bu blizz neden şaman koymuş bunun ismini yahu. güzelim şamanizme nerfret yaratıyorlar :)

bu arada NERF SHAMAN (artık bu nerf olayı forumu değil forumu, türkiyeyi 2 ye böler :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delidumrul, 12 Ağustos 2005 05:04 tarihinde demiş ki:

istanbulmuydu neydi adi. yok diildi. ilk turk frp oyunu. takunya falan atiyorduk. cok zaman oldu... :)

istanbul efsaneleri

en son 2.si cıkacaktı ama ne oldu bilmiyorum, aşmış grafikleri vardı:)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

hunter- hayvan kaçakçısı
warrior- alemin deli kanlısı
mage- ahçı başı yemek falan yapar(Elonia bana bi conjure çay)
priest- mahallenin imamı
paladin- 12-13 yaşlarında orta çağ a özenmiş Hacı çocuk
rogue- Tinerci kapkaççı
shaman- öle işte ya halktan biri
druid- Botanikçi/hayvanları koru derneği
warlock - satanist

Kalimdor- İstanbul :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue )
EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter )
Sosyal ağlarda paylaş

warlock eski ingilizcede "sözünden dönen, aldatıcı şahıs" demek.[signature][hline]Lopeth, 06 Temmuz 2005 11:35 tarihinde demiş ki:
benimde aklıma takılanlar var.
Mesela ninjalık günah mıdır ? G3nklemek günah mıdır ?Düşük lvl kesmek sübyancılık mıdır ?
All hail the lord and master Foamy the Squirrel
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...