Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Wax'te dax'te saçtan kolay çıkmaz cöle gibi. Saça işleyen birşey az bi. Ondan diyorum saçınıza bakan insan değilseniz, kullanmayın hiç.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Ben uzun süre kullandım wax yokken.. Çok fena bişi, ha saçı besliyor, jöle gibi kurutmuyor nefes almasını önlemiyor ama çıkmıyo yahu saçtan.. 2 Fındık tanesi kadar kullanırdım. 4-5 kere kendi şampuanıyla, 2-3 kerede normal şampuanla yıkardım. Birde bekletirdim şampuanı saçta biraz.. Yaklaşık 30-40 dakka sırf saça ayırırdım duşta.. Sonra wax çıktı mertlik bozuldu :)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: -DoruK-, 16 Ağustos 2005 01:03 tarihinde demiş ki: en iyisi limon yaf hem organik hem delikanlı limooon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 o ne ya duşta işkence benim canım hiç duşa girmek istemez o zaman[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Ama süper şekil veriyo.. Bir de şöyle bi olayı var.. Yıkamana rağmen geçmediği için çok fazla olmamakla berbaer yapmura çamura dayanıyo.. Sonra mesela sıkıldın saçın şeklinden boz başka şeil yap 4 saat sonra.. Hiçbişicik olmuyo..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ya bi soru size benim saçlarım uzun şekil vermek istemiyom ama banyodan çıkınca kabarıyo böyle kısa teller dikiliyo felan nasıl engellerim bu wax halledermi benim sorunumu böyle parlak gözükmiycek ama jole gibin normal saçım nasılsa rengi öyle olcak ama o dikiilen kısa tellerden kurtulcam[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 wax'ın parlak göstermeyen modeli var.. Tam istediğin gibi. Senin derdini anladım ve tam ilacın yani ..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 nerde bulucam ben bu waxı ? nerelerde satılır yani yani bakkala gidipte wax varmı dediğimde bana hö lan o ne demesin[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır [Bu mesaj kermit tarafından 16 Ağustos 2005 01:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Sevil Parfümeride bulabilirsin..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 orası neresi ? antalyadamı ?[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Bir sürü şubesi var.. http://www.sevil.com.tr/magazalar.aspx[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 çok uzak ya bana :( alıcam deniycem ama ya tav oldum[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 jole kullanicisiysan bastan waxdan vazgec, sabir edersen begenirsin belki =) ankarada nerede bulursun bilmiyorum ama bed head - manipulator var istanbulda 35 milyon gerci biraz pahali ama degiyor.. boyle jelibon-seker-cikolata falan kokulu deli bisi fazla yapis yapis da degil dax alicam dersen de ilk zamanlarda baya zorluk cekersin, istedigin modeli veremezsin cok parlar veya yapis yapis olur falan... ama adam gibi kullanmayi ogrenirsen dax yesil harikalar yaratir.. p.s: dax yesilden findik tanesi kadar surerseniz tabii yapis yapis olur her tarafiniz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 işin aslı pek bilinmiyor anladığım kadarı ile; özetlemek gerekirse, Wax = Dax nasılki Jöle = X marka jole ise. Yani Wax marka değil aslında, o yapışkan şekilllendiricinin türüdür. Wax markası altında satılan wax olduğu gibi dax markası altında satılan wax hepimizce bilinir... Dax'ın özellikle yeşil olan versyonu, saçlarınızı inanılmaz şekillere sokabilir, Tabi siz diyosunuz ki; *!çıkmıyo bu saçtann* onunda çözümü var be güzel dostlarım işte ürünümüz ikisi 30 milyona falan geliyo sanırım.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 kermit şampuanını değiştir, kurulama olayına dikkat et, fön kullanma düzelir bir süre sonra.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Bütün daxler saçtan çıkmaz. Özel şampuanıyla yıkanmadığı sürece. Dax yeşilide zor söküyor o şampuan.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 tunali'da var woods kuaför mcdonald's in oldugu sokaktan biraz cik hemen sagda.[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar