Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dershaneler Ne Zaman Açılıyo ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar ;

İstanbul da dershaneler ne zaman açılıyo..Final , fen bilimleri , mef , ugur felan ?

Kal da lise 2 fm yim daha kayıt yaptırmadım dersaneye yazılcam da istanbul da deilim ne zaman acılıyo acaba ?[signature][hline]www.kalforum.com

Martıların Buluşma Noktası
Mesaj tarihi:
Bence geç kalmışsın. Geçen sene bizim 10 ağustosta başlamıştı. (fen bilimleri)[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Mesaj tarihi:
said:
abuzittin, 05 Ağustos 2005 16:16 tarihinde demiş ki:
Hangi dershane ne zmn ?

FDD ye yazılcam büyük ihtimalle de ne zmn oldugunu bilmiyorm ona göre tatilden döncem..

Telefon var, ahizesi var böyle tuşları var ariosun karşına dershane çıkıyor. :D Kısacası; "arayıp sorsana kardeşim!" :][signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Mesaj tarihi:
FDD ye yazılcaksan ve istanbulluysan zor . Kayıtlar haziranda bittiydi[signature][hline]Anubis
Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.

Mesaj tarihi:
kayıt olursunda biraz daha tuzlu olur[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen..
Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
Mesaj tarihi:
hiç açılmasın !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
bizimki yazın başından beri var..sınavdan sonraki hafta başladılar derslere...o gündür gidiyorum..öyle yani..öys konuları bitti.. baştan başladık konulara...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
Böhüü benim dershanem 10 ekimse açılıyo ne zor bişi okulunun olmaması ya:([signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
  • Yeni Oluştur...