Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Edebiyat bölümü kalkmış,kusruma bakmayın buraya yazıyorum-yanlışsa taşınsın lütfen ------------------------- Bi yerde duydum,manalı çok güzel bir yazı “Hayat kısacık Birazcık hayal Biraz da sevgi Derken merhaba! Hayat anlamsız Birazcık hüzün Biraz da umut Derken elveda!...” Gerçekten doğru olmuş 2 paragrafıda çok anlamlı[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Öğreneceksiniz.[signature][hline]g3nk.
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 karalama defteri var[signature][hline]shinsetsu desu..
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 :yapma:[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: DonCorleone, 16 Ağustos 2005 11:57 tarihinde demiş ki: olmamis +1[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 sayılara bakarak bunun bi yerden c/p oldugnu seziyorum[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy
Öne çıkan mesajlar