NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 LoL yardım edene oyumu verecem.Ona göre hea.Elinizi çabık tutun :D[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 verme oy etmiyoz yardım :P ya altta free diyo ona bas ordan gene en altta great_blood etc etc diyo ona bas beceremezsen yaz yarın sana canlı show yapayım :D[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 O kadarını bulduk ama bak. You have requested the file greats_hits_blood_0001.rar (47723536 Bytes). This file has been downloaded 196 times already. IMPORTANT: Download-accelerators are only supported with a PREMIUM-Account! Bu nedir o kadar ingilizcem yokh.Birde link verilmemiş greatest_hits bla bla şeysine.Verilse tıklıcam.[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bida altta free diyo ona bas sonra great hits e bas olur düşünüyorum[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 LoL bizde o kadar düşünüyoruz ama o dediğin şeye basılmıyo.Linki yokh.Anlatamıyorum galiba.Link verilmemiş basmak için.Bak şimdi sen şu altta yazdığım yazıya tıklayabiliyonmu. Tıkla Tıkla. Noldu tıklayamadın değilmi.Neden çünkü link i yokh.LoL.İşte oda ayne bunu gibin text halinde link yok.Yeterince açık olduk galiba.[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 geri sayım olmuyomu ?[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Geri sayımı nrden görüyoz.Herhangi bir sayı kıpırdamıyo sayfada.[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 taaaaaaaa en altta geri sayım var sonra dosya açılıyo ^^[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 walla linkin yanında 201 times already gibi bişey war.oda saymıyo oyle duruyo.Daha aşşasında ise sayaç felam yok.Warsa ne kadar sürüyo sayması ?Bekleyem belki açılır linki.[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bekle belki açılır :D[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 You have requested 47723 KB in one hour. If you request a file and get a download-link, your download-counter is increased immediately. This is neccessary in order to give you completely anonymous download-links without strong restrictions. We protect your privacy. In order to finance this webspace, downloads are limited for free-users. This file exceeds your download-limit. Please wait one hour. Or maybe you want to get a PREMIUM-Account, too? NO subscription! Instant access! Hoja ingilizcen warsa şunu bana kısaca ne demek istiyo açıkla.Olay burda yatıyo gibime geliyor.[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 .............................................................................................................................................................................................................................................................PLEASE WAIT 1 HOUR .................................................................................................................. bu bilgi yeterlidir sanırım :D[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Off indirdim adamlar ::D gerçekten sapıtmış ama aoe yaparken 2 veya 3 party i kesiyorlar :D onu bisde yaparıs ama czde yaptıkları inanılmaz dan da inanılmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 çüşşşşşşşşş olm canım çekti gidip dm leri islicem biras :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Şu videoyu bizim pk yapan arkadaşlara izleteyimde beni sürekli "keseriz ama senin olman lazım" diye blood clanıyla bire on PVR yapmak zorunda bırakmasınlar artık (Player Versus Runer) (Diezdeki orclar. Çok pis kaçarım dikkat edin :P)[signature][hline]Ecm 5x Priest Clan ezik çıktı Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Allahım neden premium rapidshare'im var sanki :P Hemen indiriyo canım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Eternalus, 07 Temmuz 2005 01:25 tarihinde demiş ki: Allahım neden premium rapidshare'im var sanki :P Hemen indiriyo canım :D Hmmmm.(aslında yorum yazmıştım ama vazgeçtim :P)[signature][hline]Ecm 5x Priest Clan ezik çıktı Diez [Bu mesaj Solufain tarafından 07 Temmuz 2005 01:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 yok la para verip almadım, hackerın teki verdi, param olsa premium KO şeysi alırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zestoretic Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 aBİ BUNLAR OYUNU BITIRMIŞ BIZ TEK TEK KESEMIYOZ ADAMLAR AOE YAPIYO :d[signature][hline]6x b1-2-3 eL morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DepReSSioN Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Adamlar çok güzel video hazırlamışlar.Dm konusunda evt çok mage var,torment atıolar,warior var falan ama bu kadar kişinin koordine çalışması zaten önemli olan olay.Yani o kadar member ı bulunan herkes kesemez öyle aoe dm.Bir de bişeye takıldım,tek başına dm kesen mage lvl kaç acaba ve full item mı?Ne kadar zamanda kesiyor?[signature][hline]Xig. lvl 63 Paper Mage / Karus "Aga plzzzz agaaa partii plzzzz .. agaaa zorlamaa benıı agaa ks yapmak zorunda bırakmaaa agaaaa.." [Bu mesaj DepReSSioN tarafından 07 Temmuz 2005 03:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 abi dibim düştü izlerken, oyundan ne tat alıyodur bunlar di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Adamlar çok güzel video hazırlamışlar.Dm konusunda evt çok mage var,torment atıolar,warior var falan ama bu kadar kişinin koordine çalışması zaten önemli olan olay.Yani o kadar member ı bulunan herkes kesemez öyle aoe dm.Bir de bişeye takıldım,tek başına dm kesen mage lvl kaç acaba ve full item mı?Ne kadar zamanda kesiyor? valla 62 lvl fire biras uzun sürüyüyor ama gövde gösterisi yapıyo geçen 2 tank arkadaş kesiyor bende priestim ilk kestiğimziden miragge düştü sonra 50 ye yakın kestik priest impact düştü başka bişeyde düşmedi para kasmanın sırrı oturup boss keseceksin pot paramı spell satarak çıkarıyordum öğrenen olmuş antares kalmıyo kesiyolar :( şimdide aç geziyorum para 0 [Bu mesaj Hoodstar tarafından 07 Temmuz 2005 09:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Şu Antares'i bir görmedim ya ben :) Shaula geliyor hep bana. Bu arada Pota para harcanır mı yaa? Git apos (hatta ölmeme garantisi olduğundan deru) dön 2-3 kişi. Pot manyağı oluyorsun. (ben paramın yarısını potlardan çıkarıyorum :))[signature][hline]Ecm 5x Priest Clan ezik çıktı Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 şu an indirmekteyim %50 bakam neler olcak..[signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : Boşverin :D Level : 6x Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +7 staff Buffsız Can 1300 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeveRminD Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bu video ne ya !?!?!?!?!?[signature][hline]Nick: : ::NeveRminD:: LVL : 6x Clan : FiRe NP : 1xxxx Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar