Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayarda ara vermeden 50 saat oyun oynadı, öldü!

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

aha haberin kendisi

yazdigina gore mu ve wow oynuyormus bu yoldas. yorgunluktan kalbi durmus yazdigina gore. abi benim yorulunca basim one duser uyur kalirim filan, nasil baglandiysa adam oyuna.

bir de teknoloji gelisiyor, yakinda bu online oyunlarda hisler filan da aktarilacak. o zaman herhalde kore de kiyim olacak, millet sapir sapir dokulecek.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ya salak plması lazım insanın bu kadar kendine eziyet etmesi için ben en fazla18 saat kesintisiz oynayabilmiştim o kadar uykum gelmiştiki mecburen yattım bence kendini ayık tutmak için birşeyler içmişte olabilir eleman...[signature][hline]Marv: I'll stare the bastard in the face as he screams to God, and I'll laugh harder when he whimpers like a baby. And when his eyes go dead, the hell I send him to will seem like heaven after what I've done to him.
Sosyal ağlarda paylaş

Gözlerim kapanızken çok apos döndüm. Diabloda çok mf run attım hala hayattayım :D[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun...Pek de yenilik yokmuş :(
Sorceress ve Barbarian hakkında sorusu olanlar varsa özel msj atarsa yardım edebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Kesin WoW dur... yani single play olması biraz zor bence...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

abi adam kendini oldurdu diye pc oynamaktan kabak bize patladı...

postada ilk sayfada cikmis haber annem yuvarlak icine alip bas ucuma koymus bakiyim diye dedim tovbe tovbe sonra sende olmezsin di mi diyo :[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

said:
yazdigina gore mu ve wow oynuyormus bu yoldas

yav yukarida demisiz ya...

wow tamam da mu`yu bilmiyordum. haber de yazdigina gore soyle bir oyunmus:
said:
"Mu," for instance, is the name of a fictional continent said to have existed 50,000 years ago in the middle of today's Pacific Ocean. The game portrays a tribal war on the continent and the resurrection of a devil.
[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...