Joker Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: wildpervert, 09 Ağustos 2005 20:31 tarihinde demiş ki: o ölmek degil artık bi nevi şehit gözümüzde TOPRAĞIN BOL OLSUN ACI KAYBIMIZ![signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bu manyakların hepsi de uzak doğudan çıkıyo nedense, genlerinde mi var nedir[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Alla alla garip ama üzücü bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 boş adam =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uraz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bir sorum olucak ama inanın şaka değil kardeşim ara vermeden belkide tuvalete gitmeden diablo oynuyor.50 olmasa bile 30 falan kesin benzetmek gibi olmasın ama gidişat vahim.bu bence bir bağımlılık bunun bir tedavisi olduğunu duymuştum bilgisi olan varmıdır?[signature][hline]-Kimeryalı Barbar- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bısım arkadas 40 saat ,adsl ılk gelınce uo nun basında kalmıstı nobetlese kontrol etmıstık hıjbısı olmamıstı... bu guney korelıler cok kıytırık beah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Tedavisi var , bilgisayarı kır patlat Ha sende kullanıyorsan aynı bilgisayarı diablonun save dosyalarından karakter loglarını sil . Yanlız intihar riski var öyle hastalarda çok ciddi karakterim gitti bende gidiyorum tarzı şeyler olabilir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 İlahımız bizim.. tebrikler..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 çılgın bedişim yok başka işim.[signature][hline]biz sultani için şoyle boyle deseler şoyle boyle oluruz, severiz çünkü keratayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hey yarabbi[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maddoq Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 yazık ya oyunlar icin cektikleri işte napalım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: uraz, 09 Ağustos 2005 22:55 tarihinde demiş ki: bir sorum olucak ama inanın şaka değil kardeşim ara vermeden belkide tuvalete gitmeden diablo oynuyor.50 olmasa bile 30 falan kesin benzetmek gibi olmasın ama gidişat vahim.bu bence bir bağımlılık bunun bir tedavisi olduğunu duymuştum bilgisi olan varmıdır? izmir ege universitesinde boyle bir olay vardi bilgisayar bagimlilari icin. might and magic 6 ciktiginda pazartesi gunu oynamaya baslayip persembe gunu disari cikmistik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 adam apm 0 olmuş[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 yuhhh be görmemiş in bilgisayarı olmuş ölmüş[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz www.2pac.com http://www.interscope.com/2pac/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 daha 2 gün önce bi arkım evde makine bozuldu diye 2 gün adekste sabahladı (wowa kaptırmış durumda kendisi). bu ölen adam yine uyumuş fln bizimki uyku 0 vaziyette 2.5 gün geçirdi. demekki ölümün eşiginden dönmüş garibim...[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 yalnız internet cafenin sahibine acıdım birden 50 saat parası gelecek direk nakit olarak, birden adam hört diye ölünce... 2-3 saat oynayıp ölse neyse de 50 saat oynadıktan sonra da ölünmez ki ahahah[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits Live In Flames.. [Bu mesaj Jester tarafından 10 Ağustos 2005 00:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 adam koreli yani beklerim ama bana sanki biraz kolpa gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 salak bence bu güney koreli,çin'liler. bilgisayarın başında oturup abuk subuk işler yapıyorlar. gerçi bizede ders oldu 48 saate yakın durmuştum birkeresinde, 50 olsa ölecektim :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ulan acıkmazmı bu adam ?! anca tuvalete gidiyomuş :D boyna çişim geliyor yau[signature][hline]Sharmon UO Shard - geLioooo Kawalıma dokunmayın , Onuda cebimde gömün , deLi Çoban ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: Floyd, 10 Ağustos 2005 00:05 tarihinde demiş ki: Teknoloji bir kişiyi daha kendisine kaptırarak hayatından etti Teknolojiye kaka atmak neden ? Adamın kendi hatası .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bence cocuk tasarlamıs 50 saat oynayip parasını vermemek icin olmek emuhauhae :D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: MartinLGore, 09 Ağustos 2005 21:36 tarihinde demiş ki: Zamanında bir korku younu vardı. Oyun korkunç bir oyundu. Sabah sabah. HAHAHAH[signature][hline]G3NK ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 az önce haberlerde izledim, giriş ve devamı şöle kısaca -dikkat anne babalar, bu haberi çocuklarınıza izletin -x saati çıkıp internet kafeye savaş oyunu oynamak için giden genç 50 saat aralıksız oyun oynayıp öldü -arayan arkadaşlarına oyunu bitirip geliyorum, dedi hani haberde şey yok, çocukla ilgii bi anormal durum, sanki çocuk kaçmış evden net cafeye gitmiş oyun oynamış 50 saat gayet normal gibi, bide anne babaları da iyice bilgisayar düşmanı yaptırıyolar böle, savaş oyunu oynamaya gitmiş ölmüş, sakın kullandırtmayın bilgisayar falan, ölür yoksa çok sinir oldum habere çok yobazca sundular haberi şimdi aileler 1 saaten fazla izin vermez çocuklara hani çocuk diyorukm bi saattir, şahıs 28 yaşında. çok sinir oldum hakkaten[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bu haberin aynisi önceden de vardi, o zaman, Taylandli biri ölmüştü heralde, ayaklarina kan gitmedigi icin kani damarda pihtilasti felan gibi bi sey diyordu, yaslilik iste tam hatirlamiyorum.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ula ben acıcaktım bu topiği bugun :D neyse valla ben bu cocuk hangi oyuna kaptırmıs bu kadar merak ettim..savas oyunu ???[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar