Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayarda ara vermeden 50 saat oyun oynadı, öldü!

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

bir sorum olucak ama inanın şaka değil kardeşim ara vermeden belkide tuvalete gitmeden diablo oynuyor.50 olmasa bile 30 falan kesin benzetmek gibi olmasın ama gidişat vahim.bu bence bir bağımlılık bunun bir tedavisi olduğunu duymuştum bilgisi olan varmıdır?[signature][hline]-Kimeryalı Barbar-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
uraz, 09 Ağustos 2005 22:55 tarihinde demiş ki:
bir sorum olucak ama inanın şaka değil kardeşim ara vermeden belkide tuvalete gitmeden diablo oynuyor.50 olmasa bile 30 falan kesin benzetmek gibi olmasın ama gidişat vahim.bu bence bir bağımlılık bunun bir tedavisi olduğunu duymuştum bilgisi olan varmıdır?

izmir ege universitesinde boyle bir olay vardi bilgisayar bagimlilari icin.
might and magic 6 ciktiginda pazartesi gunu oynamaya baslayip persembe gunu disari cikmistik.
Sosyal ağlarda paylaş

daha 2 gün önce bi arkım evde makine bozuldu diye 2 gün adekste sabahladı (wowa kaptırmış durumda kendisi). bu ölen adam yine uyumuş fln bizimki uyku 0 vaziyette 2.5 gün geçirdi. demekki ölümün eşiginden dönmüş garibim...[signature][hline]unholy ownz u
Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!!
diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız internet cafenin sahibine acıdım birden

50 saat parası gelecek direk nakit olarak, birden adam hört diye ölünce...
2-3 saat oynayıp ölse neyse de 50 saat oynadıktan sonra da ölünmez ki
ahahah[signature][hline]So weak, so hollow-minded
the primat flock responds
the jester race submits

Live In Flames..

[Bu mesaj Jester tarafından 10 Ağustos 2005 00:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
salak bence bu güney koreli,çin'liler. bilgisayarın başında oturup abuk subuk işler yapıyorlar. gerçi bizede ders oldu 48 saate yakın durmuştum birkeresinde, 50 olsa ölecektim :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Floyd, 10 Ağustos 2005 00:05 tarihinde demiş ki:
Teknoloji bir kişiyi daha kendisine kaptırarak hayatından etti

Teknolojiye kaka atmak neden ? Adamın kendi hatası .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

az önce haberlerde izledim, giriş ve devamı şöle kısaca
-dikkat anne babalar, bu haberi çocuklarınıza izletin
-x saati çıkıp internet kafeye savaş oyunu oynamak için giden genç 50 saat aralıksız oyun oynayıp öldü
-arayan arkadaşlarına oyunu bitirip geliyorum, dedi

hani haberde şey yok, çocukla ilgii bi anormal durum, sanki çocuk kaçmış evden net cafeye gitmiş oyun oynamış 50 saat gayet normal gibi, bide anne babaları da iyice bilgisayar düşmanı yaptırıyolar böle, savaş oyunu oynamaya gitmiş ölmüş, sakın kullandırtmayın bilgisayar falan, ölür yoksa

çok sinir oldum habere çok yobazca sundular haberi
şimdi aileler 1 saaten fazla izin vermez çocuklara
hani çocuk diyorukm bi saattir, şahıs 28 yaşında. çok sinir oldum hakkaten[signature][hline]Boo, are you happy now?
Sosyal ağlarda paylaş

Bu haberin aynisi önceden de vardi, o zaman, Taylandli biri ölmüştü heralde, ayaklarina kan gitmedigi icin kani damarda pihtilasti felan gibi bi sey diyordu, yaslilik iste tam hatirlamiyorum.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

ula ben acıcaktım bu topiği bugun :D neyse

valla ben bu cocuk hangi oyuna kaptırmıs bu kadar merak ettim..savas oyunu ???[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...