s_sinan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 [DIALOG D_SCROLL_WITHDRAW TEXT] >> //// tum scroll lar yazi olarak How many scrolls to you want to remove? You have >> of these scrolls ///tum scroll lar gosterimi [DIALOG D_SCROLL_WITHDRAW BUTTON] ONBUTTON=1 IF (> >= 1) && (> <= >>) /// kitaptdaki scroll sayısını belirleme min.. max .. SRC.NEWITEM I_SCROLL_ /// kitaptan cıkan scroll cinsi SRC.ACT.AMOUNT >> //// kitaptan cıkacak scroll sayısı SRC.ACT.BOUNCE /// cantaya alma TRY TAG.SCI_SCROLL_ // kitapda kalacak scroll sayısı RETURN 1 ELSE SRC.SYSMESSAGE Invalid input RETURN 1 ENDIF RETURN 1 /// sorun kitapdan cıkacak scroll sayısını belirlenecek ama nasıl olacak bu iş ??
Pisko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Napmak istediğini biraz daha açık bi şekilde söylermisin.[hline]Ben bir Kucuk hamiSiyim.
s_sinan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 bakınız herşeyi orada anlattım sorun şu scrollları kitaptan cıkarınca tane ile cıkarmasını istiyorum fakat ne kadar yazarsam yazayım tum scroll ları cıkarıyor onu bi cözüm arıyorum :P
Pisko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 *! anlayamadiği için çözüm bile bulmaya çalışmaz*[hline]Ben bir Kucuk Hamsiyim.
Arthur Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Pisko Haklı scriptin bu kadarıyla hata nerde anlaşılmaz[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 [b]Istiaron Developer Arthur
s_sinan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 http://www.paticik.com/scripts/imgs/zip.gif tamam işte link sorun anlattıgım gibi yardımcı olabilecek arkadaslar lutfen yardımını esirgemesin :P
s_sinan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 link burada lutfen yardımcı olurmusunuz gerçekten çok önemli yardım cı olun
s_sinan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 kimse bu konu hakkında bilgi sahibi degil mi neden cevap yazılmıyor ??
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 http://www.paticik.com/scripts/imgs/zip.gif Bu mu script? ...[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
s_sinan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 pfffffff pardon baggio yanlış vermişim http://www.paticik.com/scripts/showscript.php?no=422 link bu lutfen bi bakarmısın cok önemli
s_sinan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 ee bagio sadece hatamı mı bulmak için yazdın yardımcı olmayacakmısın lutfen gerçekten benim için önemli bir şey
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Gittik geldik sinan hala burda ha ;)[hline]ymumcuoglu Yine ben
s_sinan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 ne demek istedigini pek anlamadım ama eger hala bişiler ögrenemedin gibi birşey demek istediysen sen bul sorunun çaresini olsun bitsin.... ama anlmadıgın bir nokta var bu forumlara yazan o kadar kişi çözüm için ne yazdılar bu kadar mı yardımseverler yoksa bu kadar mı bilgisizler ????????????
s_sinan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 ne demek istedigini pek anlamadım ama eger hala bişiler ögrenemedin gibi birşey demek istediysen sen bul sorunun çaresini olsun bitsin.... ama anlmadıgın bir nokta var bu forumlara yazan o kadar kişi çözüm için ne yazdılar bu kadar mı yardımseverler yoksa bu kadar mı bilgisizler ???????????? Shock_The_Bizkit
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Ne söylesem insanlar başka anlıyo ha ;) Hala daha bu işleri bırakmamışsın yani.[hline]ymumcuoglu Yine ben
TheDarkOne Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Ymumcuoğlu , sen düzgün anlatamıyorsundur ..[hline]Heren Istiaron Order Of Wizards
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Bişeyi çok düşününce oluyo heralde. Kesin biri bunu söyler dedim. Sonra bil bakalım ne oldu? :P[hline]ymumcuoglu Yine ben
s_sinan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 said: Shock_The_Bizkit, 04 July 2003 14:32 tarihinde demiş ki: Ne söylesem insanlar başka anlıyo ha ;) Hala daha bu işleri bırakmamışsın yani.[hline]ymumcuoglu Yine ben bak o zaman biraz daha iyice anlat olurmu kusura bakma yanlış anladım :P ama hala bi care olmadı alan yetkilileri neden cevap yazmıyorsunuz lutfen gerçekten çok önemli bir sorun
Öne çıkan mesajlar