Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

scripts sorun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
[DIALOG D_SCROLL_WITHDRAW TEXT]
>> //// tum scroll lar yazi olarak
How many scrolls to you want to remove?
You have >> of these scrolls ///tum scroll lar gosterimi

[DIALOG D_SCROLL_WITHDRAW BUTTON]
ONBUTTON=1
IF (> >= 1) && (> <= >>) /// kitaptdaki scroll sayısını belirleme min.. max ..
SRC.NEWITEM I_SCROLL_ /// kitaptan cıkan scroll cinsi
SRC.ACT.AMOUNT >> //// kitaptan cıkacak scroll sayısı
SRC.ACT.BOUNCE /// cantaya alma
TRY TAG.SCI_SCROLL_ // kitapda kalacak scroll sayısı
RETURN 1
ELSE
SRC.SYSMESSAGE Invalid input
RETURN 1
ENDIF
RETURN 1

/// sorun kitapdan cıkacak scroll sayısını belirlenecek ama nasıl olacak bu iş ??
Mesaj tarihi:
bakınız herşeyi orada anlattım sorun şu scrollları kitaptan cıkarınca tane ile cıkarmasını istiyorum fakat ne kadar yazarsam yazayım tum scroll ları cıkarıyor onu bi cözüm arıyorum :P
Mesaj tarihi:
ne demek istedigini pek anlamadım ama eger hala bişiler ögrenemedin gibi birşey demek istediysen sen bul sorunun çaresini olsun bitsin....
ama anlmadıgın bir nokta var bu forumlara yazan o kadar kişi çözüm için ne yazdılar bu kadar mı yardımseverler yoksa bu kadar mı bilgisizler ????????????
Mesaj tarihi:
ne demek istedigini pek anlamadım ama eger hala bişiler ögrenemedin gibi birşey demek istediysen sen bul sorunun çaresini olsun bitsin....
ama anlmadıgın bir nokta var bu forumlara yazan o kadar kişi çözüm için ne yazdılar bu kadar mı yardımseverler yoksa bu kadar mı bilgisizler ???????????? Shock_The_Bizkit
Mesaj tarihi:
said:
Shock_The_Bizkit, 04 July 2003 14:32 tarihinde demiş ki:
Ne söylesem insanlar başka anlıyo ha ;)

Hala daha bu işleri bırakmamışsın yani.[hline]ymumcuoglu

Yine ben

bak o zaman biraz daha iyice anlat olurmu kusura bakma yanlış anladım :P ama hala bi care olmadı alan yetkilileri neden cevap yazmıyorsunuz lutfen gerçekten çok önemli bir sorun
  • Yeni Oluştur...