Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blood Clanın Videolarını Nerden bulablirim ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben blood clanına ait bütün videolarını bilgisayarıma indirmek istiyorum fakat kendi siteleri varmı bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim. onların videolarını seyredince bana heves geliyor ölümüne lvl kasıyorum :D[signature][hline]Nick : DiabolicaL
Server : Xigenon
LVL : 5x
Nation : Karus
Class : Wariror (Defans)
Mesaj tarihi:
ko bölümünde vardı bi arat istersen ama onlar varsa bilmem. google da arat.[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..
DM: oldu....."

Mesaj tarihi:
abi ztn arama sonuçlarından bulduklarımın hepsini çektim ben daha fazla istiyorum nerden bulablirim ?[signature][hline]Nick : DiabolicaL
Mesaj tarihi:
ya buludun videoları genel olarak kötü ben çoğunu izledim socrate bloodaki arkadaşım çoğunu gönderdi en güzellerini zaten sunuyolar internete reklam falan bence hepsi kötü :P[signature][hline]Diez
hoodstar__
Blade Master
61
Mesaj tarihi:
Ben town bastıkları devile nin video yu çektiği videodaki ilk çarkıyı arıyom bilen varsa yardım pls...[signature][hline]Nation: Elmorad
Server: Diez
Nick: Armas2
Clan: Domates
LvL: 58 Assassin
Mesaj tarihi:
BuRiAL_TR, 08 Temmuz 2005 01:40 tarihinde demiş ki:
said:
Hoodstar, 07 Temmuz 2005 22:21 tarihinde demiş ki:
ya arkadaşlar ne alakası var konuyla bilmiyorum ama çalan 1. şarkı hoşuma gitti adını söleyecek yada bana gönderebilecek biri varsa [email protected]

Benimde hoşuma gitti aradım buldum indirdim adı bu :
Daddy Yankee feat. Lil john - Gasolina remix 8-)

Lütfen biraz arama yapalım.

[Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 11 Temmuz 2005 15:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya ben bu parçayı cumartesi gecesi bir yerde duydum
yerlerdeydim :)[signature][hline]Name: VAnGeL
Clan: My name is
Lvl: 6x
Class: Berserker Hero
Nation: Karus
Mesaj tarihi:
Burial ın dediği şarkı deil ben bloodstorm2 deki devile nin çektiği town basma videosundaki ilk şarkıyı arıyorum.[signature][hline]Nation: Elmorad
Mesaj tarihi:
puhahaha evet aynı zamanda o 1. şarkıyı arıyodum bunu bulduk :P harbi çok güzel şarkı[signature][hline]Nick : DiabolicaL
Mesaj tarihi:
Yaw bulduk diyene kadar sölesene :D . Çatlayacam şimdi .
:rock:[signature][hline]Nation: Elmorad
Mesaj tarihi:
tamam işte Warirorun town da kendini tank yapıb town bastıkları şarkı bu Daddy Yankee feat. Lil john - Gasolina remix[signature][hline]Nick : DiabolicaL
Mesaj tarihi:
Yaw bi karar verin demin burial la konuştum o pardon bu şarkı deil dedi şimdide sen bu diyosun. Bi karar verin :D.

Baştan anlatıyorum. Bakın devile nickli mage in çektiği videodan bahsediyom ben. Yaklaşık 7 dk boyunca townda kalıyolar. Hatta kenarda forsete dead sayılar falan yazıyo. Inn host u falan kesiyolar. İçinde aoe dm olan video deil[signature][hline]Nation: Elmorad
Mesaj tarihi:
burial armas onu demiyo ya hostesi falan kesiyolar sundiresi falan o video daki şarkıyı diyo sen bilmezsin onu ben topic attım bakan yok galiba :D[signature][hline]Diez
hoodstar__
Blade Master
61
Mesaj tarihi:
Burial la pm den konuştuk biliyo o olmadığınıda ben hala bulamadım :(.[signature][hline]Nation: Elmorad
Mesaj tarihi:
net cafede öle yapıyom zaten. ama evde yavaş net indiremem. Bana mp3 lazım :D.[signature][hline]Nation: Elmorad
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
http://s11.invisionfree.com/knightonlineranking/index.php?s=ba1bf2c22e06b08514d9606b930a0023&showtopic=6385
Burda blood clanı ,symbolic clanı ve bir çok movie daha mevcut.....[signature][hline][b]Eğer bana bir darkvayne veririsen ;
5 aydır beraber olduğum ,gün içerisinde saatlerimi beraber geçirdiğim,kankam dediğim adamı unutur ,senin kankan olurum.Tanımam onu bir daha ,yeter ki darkvayne ver bana.Çünkü ben bunun bir oyun olduğunun farkında olmayan aciz ,aptal bir bebeyim....[b]
Mesaj tarihi:
said:
Arma, 11 Temmuz 2005 16:05 tarihinde demiş ki:
Burial ın dediği şarkı deil ben bloodstorm2 deki devile nin çektiği town basma videosundaki ilk şarkıyı arıyorum.

bu arada sercan şarkıların hepsi var bende :D[signature][hline]Diğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm...
Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım
Findor The BlackGuard
Nick : Ersen11
Server : Diez
Clan : CarNage
Level : 6x
Kasar : Paladin
  • Yeni Oluştur...