ya ben bu parçayı cumartesi gecesi bir yerde duydum
yerlerdeydim :)[signature][hline]Name: VAnGeL
Clan: My name is
Lvl: 6x
Class: Berserker Hero
Nation: Karus
Server: Diez
Burial ın dediği şarkı deil ben bloodstorm2 deki devile nin çektiği town basma videosundaki ilk şarkıyı arıyorum.[signature][hline]Nation: Elmorad
Nick: Armas2
Clan: Domates
LvL: 58 Assassin
puhahaha evet aynı zamanda o 1. şarkıyı arıyodum bunu bulduk :P harbi çok güzel şarkı[signature][hline]Nick : DiabolicaL
Server : Xigenon
LVL : 5x
Nation : Karus
Class : Wariror (Defans)
tamam işte Warirorun town da kendini tank yapıb town bastıkları şarkı bu Daddy Yankee feat. Lil john - Gasolina remix[signature][hline]Nick : DiabolicaL
Yaw bi karar verin demin burial la konuştum o pardon bu şarkı deil dedi şimdide sen bu diyosun. Bi karar verin :D.
Baştan anlatıyorum. Bakın devile nickli mage in çektiği videodan bahsediyom ben. Yaklaşık 7 dk boyunca townda kalıyolar. Hatta kenarda forsete dead sayılar falan yazıyo. Inn host u falan kesiyolar. İçinde aoe dm olan video deil[signature][hline]Nation: Elmorad
burial armas onu demiyo ya hostesi falan kesiyolar sundiresi falan o video daki şarkıyı diyo sen bilmezsin onu ben topic attım bakan yok galiba :D[signature][hline]Diez
hoodstar__
Blade Master
61
Burial la pm den konuştuk biliyo o olmadığınıda ben hala bulamadım :(.[signature][hline]Nation: Elmorad
net cafede öle yapıyom zaten. ama evde yavaş net indiremem. Bana mp3 lazım :D.[signature][hline]Nation: Elmorad
http://s11.invisionfree.com/knightonlineranking/index.php?s=ba1bf2c22e06b08514d9606b930a0023&showtopic=6385
Burda blood clanı ,symbolic clanı ve bir çok movie daha mevcut.....[signature][hline][b]Eğer bana bir darkvayne veririsen ;
5 aydır beraber olduğum ,gün içerisinde saatlerimi beraber geçirdiğim,kankam dediğim adamı unutur ,senin kankan olurum.Tanımam onu bir daha ,yeter ki darkvayne ver bana.Çünkü ben bunun bir oyun olduğunun farkında olmayan aciz ,aptal bir bebeyim....[b]
Arma, 11 Temmuz 2005 16:05 tarihinde demiş ki:
Burial ın dediği şarkı deil ben bloodstorm2 deki devile nin çektiği town basma videosundaki ilk şarkıyı arıyorum.
bu arada sercan şarkıların hepsi var bende :D[signature][hline]Diğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm...
Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım
Findor The BlackGuard
Nick : Ersen11
Server : Diez
Clan : CarNage
Level : 6x
Kasar : Paladin
Öne çıkan mesajlar
vktk
yerlerdeydim :)[signature][hline]Name: VAnGeL
Clan: My name is
Lvl: 6x
Class: Berserker Hero
Nation: Karus
Sosyal ağlarda paylaş
Arma
Sosyal ağlarda paylaş
EviLCrieS
Sosyal ağlarda paylaş
Arma
:rock:[signature][hline]Nation: Elmorad
Sosyal ağlarda paylaş
EviLCrieS
Sosyal ağlarda paylaş
Arma
Baştan anlatıyorum. Bakın devile nickli mage in çektiği videodan bahsediyom ben. Yaklaşık 7 dk boyunca townda kalıyolar. Hatta kenarda forsete dead sayılar falan yazıyo. Inn host u falan kesiyolar. İçinde aoe dm olan video deil[signature][hline]Nation: Elmorad
Sosyal ağlarda paylaş
Hoodstar
hoodstar__
Blade Master
61
Sosyal ağlarda paylaş
Arma
Sosyal ağlarda paylaş
Hoodstar
hoodstar__
Blade Master
61
Sosyal ağlarda paylaş
Arma
Sosyal ağlarda paylaş
towerr
Sosyal ağlarda paylaş
Arxchill
Sosyal ağlarda paylaş
BuRiAL_TR
Burda blood clanı ,symbolic clanı ve bir çok movie daha mevcut.....[signature][hline][b]Eğer bana bir darkvayne veririsen ;
5 aydır beraber olduğum ,gün içerisinde saatlerimi beraber geçirdiğim,kankam dediğim adamı unutur ,senin kankan olurum.Tanımam onu bir daha ,yeter ki darkvayne ver bana.Çünkü ben bunun bir oyun olduğunun farkında olmayan aciz ,aptal bir bebeyim....[b]
Sosyal ağlarda paylaş
findor
bu arada sercan şarkıların hepsi var bende :D[signature][hline]Diğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm...
Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım
Findor The BlackGuard
Nick : Ersen11
Server : Diez
Clan : CarNage
Level : 6x
Kasar : Paladin
Sosyal ağlarda paylaş