Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rogue&Talos

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kesemez. minimum 2 tane hayvan gibi heal spam yapıcak massive atıcak healer lazım. edit: hatta 3 diyelim.[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.

[Bu mesaj HasMez tarafından 15 Ağustos 2005 12:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ben sana sorayım bi asas LVL 70 , bir archer lvl 70 ,bir healer
lvl65 talos kesebilir mi ? Rogulerde +8 shard , +8 İb var ,itemler ROL'den elf ringe en saglam uniqler fln fistan...
Sen söyle keserler mi ?
Mesaj tarihi:
At bakalım ss i[signature][hline]Server : Deimos / Ares
Clan : n00bz / :( yokki
Nick : NecrozaN / _NecrozaN_
Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D )
NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi)
Mesaj tarihi:
60 lvl 4 warrior + 4 heal
veya 62 lvl 3 warrior + vampir touch +3 healer keserler sanırım[signature][hline]Server : Deimos / Ares

[Bu mesaj TrTownUser tarafından 15 Ağustos 2005 12:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
2 priest +1 warior+1 sin rahatlıkla kesiyoruz bu şekilde[signature][hline][b]Eğer bana bir darkvayne veririsen ;
5 aydır beraber olduğum ,gün içerisinde saatlerimi beraber geçirdiğim,kankam dediğim adamı unutur ,senin kankan olurum.Tanımam onu bir daha ,yeter ki darkvayne ver bana.Çünkü ben bunun bir oyun olduğunun farkında olmayan aciz ,aptal bir bebeyim....[b]
Mesaj tarihi:

[spo1=ss 1 :][/spo]

[spo2=ss 2 :][/spo]

[spo3=ss 3 :][/spo]
[signature][hline]RedStorM

[Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 15 Ağustos 2005 12:58 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:

buda benden ;)
[spo1=ss 1 :][/spo]
bu arada tılka acılsın olayını yapmayı bılmedıım ıcın dırek lınk attım sorry :S[signature][hline]RedStorM

[Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 15 Ağustos 2005 12:56 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
Dur yaa bunlar lvl kaç ve kaç saatte kestinis :D[signature][hline]Server : Deimos / Ares
Mesaj tarihi:
estafurullah niyetim hava atmak diil beyler, Herkez cok korkuyor Talos dan ama o kadar korkutucu diil, Massive yedikten sonra lvl 64 Cayenne 800-900 koyuyor 1 de ilizyon atıldımı rahat rahat kesiliyor bilgilerinize ;)[signature][hline]RedStorM
Mesaj tarihi:
Valla hava atmak istemedin de :D hava suratımıza vurdu.[signature][hline]Server : Deimos / Ares
Mesaj tarihi:
tamika at biraz hava haketmişiniz çünkü o kadar hava atmayı. o kadarda alçakgönüllü olmayın.hll olsun[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.

[Bu mesaj HasMez tarafından 15 Ağustos 2005 12:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yuhannesburger. Hll olsun valla.[signature][hline]Nicki değiştirdim.
Eski Armas2 yim. Diezde charım Armas2 ama şu an kullanmıyorum. Yakında geri dönücem.
Mesaj tarihi:
İlk kez bu yöntemle talos keseni gördüm hakkaten ilginç indirin izleyin derim.
28 saniyede talos movie si o_O
[signature][hline][b]Eğer bana bir darkvayne veririsen ;
5 aydır beraber olduğum ,gün içerisinde saatlerimi beraber geçirdiğim,kankam dediğim adamı unutur ,senin kankan olurum.Tanımam onu bir daha ,yeter ki darkvayne ver bana.Çünkü ben bunun bir oyun olduğunun farkında olmayan aciz ,aptal bir bebeyim....[b]

[Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 15 Ağustos 2005 14:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
indiriom bu boss olayı beni bu aralar sardı
geçenlerde ilk boss um olan antares i kestim (61 lvl im ama mage olduğum için sadece pienadaki dandirik bosslarla ilgilenebiliyorum :D ) içinden scorpion side çıktı gerçi hala satamadım :D[signature][hline]Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
Mesaj tarihi:
ahaha muhteşem olmuş müziği fln tam uydurmuş adamlar :D
talos a uydurmuşlar müziği kime dalacağını şaşırıo hesapta :D[signature][hline]Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
Mesaj tarihi:
Beyler arkadaş doru sölüyor talos o kadar korkulcak kadar bişi deil. Belki burial inanmıcan çünkü senin itemlerde aynı olabilir onla bizim clan lideri _cloud_ bi tane 1920 bi tane 960 ile tam 3dk de indirdi hesapladım ve şahsen izledim %10koyan roguede yoktu. :D Ama arklara yinede tebrikler bi rogue içinzor olsa gerek.:D
Mesaj tarihi:
beramusta klex solo kesti tek healer massive atan bir healeri vardı 3 dakka sürdü sürmedi yatırdı yaratıgın massive geçince direk tp scrolla healer adamı yanına çekip talosu uyutuyor sıonra tekrar debufflarını atıyor 2 kere yaptılar bunu
Mesaj tarihi:
Burial o yöntem harikaaaaaaa çok saol gösterdiin için :D
Bende denemek istiomm
Ya bu diez harika bi server nie ben areste oynuom acaba keşkediezde açsaydım. :D bütün showlar ordan çıkıo symbolic,blood,ant hill mob...

[Bu mesaj Lord_Gunthar tarafından 15 Ağustos 2005 15:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
her gün yaklaşık 3-4 saat cz de DM kesıyoruz ıster ınanın ıster ınanmayın 960 heal yetıyor bazen 480 heal basıyorum :D
Bu arada USKO Xıgenon dayız ısteyene yardımcı oluruz her konuda..[signature][hline]RedStorM
  • Yeni Oluştur...