Tamika Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 1 healer 1 archer 1 assasın Sorum şu talosu kesebilirlermi sadece 3 kisi ks olmadan Cevabı sızın yorumlarınıza gore vereceğim ;)[signature][hline]RedStorM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 kesemez. minimum 2 tane hayvan gibi heal spam yapıcak massive atıcak healer lazım. edit: hatta 3 diyelim.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. [Bu mesaj HasMez tarafından 15 Ağustos 2005 12:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tamika Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 az sonra sana 1 resım lınk atıcam gor bakalım ;)[signature][hline]RedStorM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Ben sana sorayım bi asas LVL 70 , bir archer lvl 70 ,bir healer lvl65 talos kesebilir mi ? Rogulerde +8 shard , +8 İb var ,itemler ROL'den elf ringe en saglam uniqler fln fistan... Sen söyle keserler mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 At bakalım ss i[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 60 lvl 4 warrior + 4 heal veya 62 lvl 3 warrior + vampir touch +3 healer keserler sanırım[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi) [Bu mesaj TrTownUser tarafından 15 Ağustos 2005 12:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 2 priest +1 warior+1 sin rahatlıkla kesiyoruz bu şekilde[signature][hline][b]Eğer bana bir darkvayne veririsen ; 5 aydır beraber olduğum ,gün içerisinde saatlerimi beraber geçirdiğim,kankam dediğim adamı unutur ,senin kankan olurum.Tanımam onu bir daha ,yeter ki darkvayne ver bana.Çünkü ben bunun bir oyun olduğunun farkında olmayan aciz ,aptal bir bebeyim....[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tamika Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 [spo1=ss 1 :][/spo] [spo2=ss 2 :][/spo] [spo3=ss 3 :][/spo] [signature][hline]RedStorM[Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 15 Ağustos 2005 12:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tamika Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 buda benden ;) [spo1=ss 1 :][/spo] bu arada tılka acılsın olayını yapmayı bılmedıım ıcın dırek lınk attım sorry :S[signature][hline]RedStorM[Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 15 Ağustos 2005 12:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 güzelmiş tıpa oldu demekki bu resimler bana :)[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Dur yaa bunlar lvl kaç ve kaç saatte kestinis :D[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tamika Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 estafurullah niyetim hava atmak diil beyler, Herkez cok korkuyor Talos dan ama o kadar korkutucu diil, Massive yedikten sonra lvl 64 Cayenne 800-900 koyuyor 1 de ilizyon atıldımı rahat rahat kesiliyor bilgilerinize ;)[signature][hline]RedStorM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Valla hava atmak istemedin de :D hava suratımıza vurdu.[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 tamika at biraz hava haketmişiniz çünkü o kadar hava atmayı. o kadarda alçakgönüllü olmayın.hll olsun[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. [Bu mesaj HasMez tarafından 15 Ağustos 2005 12:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 hadi bizde atalım biraz :) tek atışla talos devirince kısacası solo kesince verdigi exp ve para budur. merak eden varsa aranızda. [spo1=1 shot talos]http://server2.uploadit.org/files/theunholy-talos1.jpg[/spo][signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReTro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 o resimlerde dutchman die bir adam var... 1920 healle,massive troll king kesiyor adam piskopat lvl 63 dü boss yüzünden lvl 60 düştü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 uehueuh :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Yuhannesburger. Hll olsun valla.[signature][hline]Nicki değiştirdim. Eski Armas2 yim. Diezde charım Armas2 ama şu an kullanmıyorum. Yakında geri dönücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 İlk kez bu yöntemle talos keseni gördüm hakkaten ilginç indirin izleyin derim. 28 saniyede talos movie si o_O[signature][hline][b]Eğer bana bir darkvayne veririsen ; 5 aydır beraber olduğum ,gün içerisinde saatlerimi beraber geçirdiğim,kankam dediğim adamı unutur ,senin kankan olurum.Tanımam onu bir daha ,yeter ki darkvayne ver bana.Çünkü ben bunun bir oyun olduğunun farkında olmayan aciz ,aptal bir bebeyim....[b] [Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 15 Ağustos 2005 14:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 indiriom bu boss olayı beni bu aralar sardı geçenlerde ilk boss um olan antares i kestim (61 lvl im ama mage olduğum için sadece pienadaki dandirik bosslarla ilgilenebiliyorum :D ) içinden scorpion side çıktı gerçi hala satamadım :D[signature][hline]Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ahaha muhteşem olmuş müziği fln tam uydurmuş adamlar :D talos a uydurmuşlar müziği kime dalacağını şaşırıo hesapta :D[signature][hline]Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Gunthar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Beyler arkadaş doru sölüyor talos o kadar korkulcak kadar bişi deil. Belki burial inanmıcan çünkü senin itemlerde aynı olabilir onla bizim clan lideri _cloud_ bi tane 1920 bi tane 960 ile tam 3dk de indirdi hesapladım ve şahsen izledim %10koyan roguede yoktu. :D Ama arklara yinede tebrikler bi rogue içinzor olsa gerek.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geri_donecem Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 beramusta klex solo kesti tek healer massive atan bir healeri vardı 3 dakka sürdü sürmedi yatırdı yaratıgın massive geçince direk tp scrolla healer adamı yanına çekip talosu uyutuyor sıonra tekrar debufflarını atıyor 2 kere yaptılar bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Gunthar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Burial o yöntem harikaaaaaaa çok saol gösterdiin için :D Bende denemek istiomm Ya bu diez harika bi server nie ben areste oynuom acaba keşkediezde açsaydım. :D bütün showlar ordan çıkıo symbolic,blood,ant hill mob... [Bu mesaj Lord_Gunthar tarafından 15 Ağustos 2005 15:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tamika Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 her gün yaklaşık 3-4 saat cz de DM kesıyoruz ıster ınanın ıster ınanmayın 960 heal yetıyor bazen 480 heal basıyorum :D Bu arada USKO Xıgenon dayız ısteyene yardımcı oluruz her konuda..[signature][hline]RedStorM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar