Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Adını hatırlamadıım bi filmim var : soğuk savaş zamanları ABDde geçiyor olay. Amcamın teki manyak, bu soğuk savaş olayından oldukça etkilenmiş, evinin altına devasa bi sığınak yapmış. Bunun karısı oğlu falan var. Bi akşam bu sığınağa bişeyler ekledikten sonra ev ahalisini buraya çağırır "bakın böyle oldu" falan gibi... Tam o sırada devriye gezen bi savaş jet uçaı kontrolü kaybeder bunların ev yakınında, pilot atlar, uçağı normalde denize yönlendirmesine rağmen bizimkilerin evinin üstüne çakılır. Bizim aile de o sırada sığınağın içine girmiştir, ve patlama yüzünden radyoaktivite geçirmeyen kapı kapanır. Tabi bu kapı normalde atom bombası atılırsa kapansın mantığıyla yapıdığı için, çok uzun süre açılamaz. Neyse aradan uzun yıllar geçer, kapının kilidi kalkar, bizim veled büyümüştür, babası dışarıdaki "fallout" dünyasını bi gör bakalım artık der. Buna giydirirler sarı radyoaktivite tulumunu falan. Gecenin yarısında, terkedilmiş , keşlerin kullandığı dükkan gibi bi mekanın zeminini (asansörle) parçalayarak çıkar :P bu sahne zaten komedidir... Gerisi de bu elemanın etrafta olan biteni anlamaya çalışmasını anlatır... komedidir. bu filmin adını bilen var mı şimdi?[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 of abi çok güzelmiş ya konusu bulmak gerek:)[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 cidden süpermiş konusu bulun ya :([signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]i have become comfortably numb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 konuda yola cıkmıyalımda.İzledigin kadarıyla ünlü oyunculardan varmı oynamış olan.Tanıdıgın biri varmı ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 brendan fraser oynuyo hatta o filmde Buldum "blast from the past" [signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 15 Ağustos 2005 14:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Of of hakiki dehşet bir filmdir, beyzbol kartlarını satarak iyi para falan kırıyordu. Galiba apple hissesinden zengin oluyorlardı ehe.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 biliyorum bu film baya eski bi film emin değilim ama trt1 de izlemiştim bu filmi galiba. filmin başrolünde mumya filminin başrolundekı arkeolok adam oynuyordu. cidden güzel ve bi o kadar da komik bi filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Dur bold'lu yazalım da görmeyen gözler görsün: BLAST FROM THE PAST filmin adı ve 1999 yapımı ve hatta imdb açıklaması[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 haha konu güzelmiş baya.. ama ben de başrol oyuncusuna uyusum :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 olaya bak ya topic açmıştım açtıımı unuttum ehe. saolsun ismini bulan :D hemen araştırmalara başlayalım ehehe[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true [Bu mesaj Mr_Hand tarafından 16 Ağustos 2005 00:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Loras, 15 Ağustos 2005 15:07 tarihinde demiş ki: Galiba apple hissesinden zengin oluyorlardı ehe. IBM hehehe[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 heh gerçekten güzel bi film yarısından itibaren izlemiştim artık bi arada tam izlerim[signature][hline]teyteytey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 izlemek lazım =) bi aratayım ares'de =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar