KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 1-EK efsanesi sona erdi...(EK=eternal_knights) 2-Bobert TOWN'daki ırkçılar yüzünden CYPER'a göçtü(sadece savaşlarda gelecek artık areste bir çınar daha devrildi dielim artık...) 3-Dupe temizliği nedeniyle piyasa kırıldı ztn satış yoktu ama şimdi hiç yok... 4-Gm'ler kafalarına göre itemleri silip süpürdüler... 5-Name change scrollar silinicek onun için alışverişte takas etmeyin ve satın almayın... şimdilik bu kdr..bu topicte aresteki hbrleri yazmak isteyen varsa yassın(konuyu patlatmadan ve zevzeklik yapmadan%100 doğruluk payı olan bilgiler) başka serverlarda oynayanlarda başka topic açsın(lütfen 1den fazla açmayın 1tane yeter) birbirimizi bilgilendirirsek mahrum durumlara düşmeyiz...[signature][hline]Ulan çiçek böcek GM nie silersin benim 1.elboss drop uniquelerimi ve muhteşem değerlikteki 5 cursed up scrolumu işallah sildiğin itemler çiçek böcek bi tarafına tıpa olurda birdaha silemessin.. edit by KaKSi name:centrix..server:ares..nation:orc... clan:Lift_Me_Up...np:17xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReTro Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 lanet olsun nereye gitsem her yerde bobert karşıma çıkıyor.... ama bu sefer ben avantajlıyım :D bu bobertin türk olduğunu söyleyen var.. doğruluğu hakkında bilgisi olan varmı? bu arada kale towndan alınmış.. çok mutlu oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bobert türk günaydın...ama abi lvl kastır plz np kastır plz gibi çiçekböcek türkler olduğu için malesef tyürkçe konuşmuyo bazı tanıdıkları dışında....+yine patlıcak konu şimdiden belli oldu...[signature][hline]Ulan çiçek böcek GM nie silersin benim 1.elboss drop uniquelerimi ve muhteşem değerlikteki 5 cursed up scrolumu işallah sildiğin itemler çiçek böcek bi tarafına tıpa olurda birdaha silemessin.. edit by KaKSi name:centrix..server:ares..nation:orc... clan:Lift_Me_Up...np:17xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReTro Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ozaman ben boberti hemen bizim clana alim tabi human olursa.. nasıl ulaşabilirim ona bilen varsa...[signature][hline]cypher:lvl 55 warior human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Hey allahım, hala Bobert Türk diyosunuz... yapmayın allaşkına.[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 mauhahahahah murtaza adamları dalgayamı alıyon yoksa ciddimisin_?[signature][hline]Ulan çiçek böcek GM nie silersin benim 1.elboss drop uniquelerimi ve muhteşem değerlikteki 5 cursed up scrolumu işallah sildiğin itemler çiçek böcek bi tarafına tıpa olurda birdaha silemessin.. edit by KaKSi name:centrix..server:ares..nation:orc... clan:Lift_Me_Up...np:17xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReTro Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bunu herkes diyor..bende inanmıyordum arkadaşım CZ harpy yapıyordu fire clanıyla beraber swift veriyordu. bobertin insan charı gelmiş yer istemiş ve oda vermiş.. şimdi diyeceksiniz güzel keklemişler adamı.. ama party kuran adamla yanyana oynuyorlar ve party başkanı garoof yalan olamaz herhalde. ben genede anlamadım herkes türk diyor ve yurt dışından oynadığı söyleniyor.[signature][hline]cypher:lvl 55 warior human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 +8 shard satan bilem yok :D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 oyyy hala bobert türk diyosun yani? tamam siz öyle bilin, adamla türkçe konusun..[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bekle bundan sonra yakaladığımda pmden türkçe konuştuğumda ss alem belki inanırsın...+kimileride türkçe bilen gavur diyor ama adam saf turk yurtdışında..ve mükemmel türkçeyi gavurlar bile böle konuşamaz ...[signature][hline]Ulan çiçek böcek GM nie silersin benim 1.elboss drop uniquelerimi ve muhteşem değerlikteki 5 cursed up scrolumu işallah sildiğin itemler çiçek böcek bi tarafına tıpa olurda birdaha silemessin.. edit by KaKSi name:centrix..server:ares..nation:orc... clan:Lift_Me_Up...np:17xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Günün konusu : genclerin ilahi Bobert acaba Türk mü ?[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:Laina Class:Arch-Mage Level:6x Clan : The Others Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 harbi lol diyorum ba$ka bir$ey demiyorum.topicin ismine bakıp bır de ıcerıgıne bakınca ares cok degı$mı$ dıyesım geldı.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darklife Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: KoRn3RoTh, 14 Ağustos 2005 13:20 tarihinde demiş ki: bobert türk günaydın...ama abi lvl kastır plz np kastır plz gibi çiçekböcek türkler olduğu için malesef tyürkçe konuşmuyo bazı tanıdıkları dışında....+yine patlıcak konu şimdiden belli oldu... dogru belkı mesajın baslıgı ıle alakalı deıl ama soylemek ıstedım yanı bırısı yardım ısteyın ce turk ceyımı bırakıyor bu arkadas ? ne mantık buya anlamak mumkun deıl bıde forumdakı butun sabıt yazıların baslangıcın da bu oyun da yardımlasmak cok onemlı dıye yazı var allah tan var ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 WickedPriest da türk o zaman :D C**kumu yalla dio :D[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Gunthar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Abi 000000 ı bilmiom ama f9un türk olduuna inanamam herif kesinlikle türk deil tüm clandaşlarına sordum nerdeyse:D keigal dahil. Hepsi hyr dedi kesinlikle türk deil bence o imkansızzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReTro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ya f9 singapurlu... resminidemi görmediniz. girin ımmortalsouls webine görürsünüz orada[signature][hline]cypher:lvl 55 warior human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bobert büyük İ kullanıyor ya. başka bi dilde var mı bu ?[signature][hline]Metakuso Karus 6x Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar