elesso Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 bu arada adamın balonu hala duruyo[hline]..........
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 ben görmüştüm ama çakıtmradım felen neyse as I said before. Nice Senelere Absolut.[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming.
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Amanın başlığı daha yeni gördüm. Hepinize çok çok teşekkürler. Yaş günüm civarlarında nete ulaşmakta sorun çektiğim için girememiş ve görememiştim. Şimdi burdan tekrar herkese teşekkür ediyorum.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Eh madem gördün patlatayım artık balonu. =P
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 ehe şunu hatırladım: 2001 yazında olymposta bugun bir sistem msg geçmişti: Bugün Absolutun Doğum Günü! gidip hediye wermiştim tam Britte Bsnin altındaki Jewelerın önünde ! ozman guard zone kalkmıştı şehirde invul orclar dolaşırdı ... hüzünlenir..[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Editiz be yav :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 kim edit kaymağım =)[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Nice yıllara.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry
cyclad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 kutlu ossun![hline] -----wazzup?------
Öne çıkan mesajlar