osman13 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2003 arkaaşlar tum free serverlarda(yabancı)Bi sürü guzel renk war onları nsl bulabilirim veya nasıl kendim renk yapcam hangi prog.la ve nasıl yapcam cok iyi bilen warsa acıklasın sewinirimm.. Ve bişey daha o Verdata.mul falan oralardan değişik değişik itemler yapıolar At yapıolar onları nasıl yapıolar cok kafa yorucu bi sürü kutucklar war oralara ne yazcaz onarlı söyleyinde bizde serverımza guzel şeyler yapalım...... [Bu mesaj osman13 tarafından 08 July 2003 09:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Bak Osman Sen Renkleri Axisden bulabilrsin orada item Tweak ta Bir sürü Değişik renk Var onaları kullan Artı o verdata.mul İşini bende Yapamadım hala Uğrasııyorum olunca sana Yardım ederım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anyone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 bakın görün işte o nasıl bu nasıl şunu söyleyin bunu söyleyin hazıra konmak için elinden geleni yapıyorlar. Bunca zamandır kasıyor millet yapıyor gelsin bize size söylesinler beklemeyin hiç .Bir arkadaşımız yapmıştı kendi çabalarımızla birde arqas uo shardında gördüm soh var bide ama açılmadı daha çalışan adamlar kendilerini gösteriyorlar. Hazıra Dağ dayanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Bence internetten yada bizim siteden hues.mul dosyasini çek sonra onu ultima online dosyasina at axisdeki renklerde degisecektir. Orda baya iyi renklerle karşılarsırsın :) Fakat senin serverina giricek olan playerlarinda kendi bilgisyarlarına hues.mul çekmeleri gerekmektedir.Yoksa renkler onlara büyük bi ihtimal siyah gözkür. Script Sharing Free Server da gözküyor Bizim site linki[hline]Darkworld Uo Admin DIEMASTER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 hainlik kötüdür yalancılık mı daha da kötüdür lafım annayana[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar