Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ayakkabı bağcıklarından insanın karakterini az çok çıkarabiliyorum. bu bir tahmin ise :)[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 türkiye dünya kupasında yarı finale çiktiğinda.. şamp. olcaz dedim, tutmadı.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Hiç adetim olmadıgı halde ayakkabımı silkeledim giymeden önce.İçinden çiyan çıktı[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bu mesajdan sonra silkelemeden giymez sanırım kimse.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ohoo bunu bilmekte ne varki said: uncla, 15 Ağustos 2005 15:05 tarihinde demiş ki: ikinci en iyi tahminim fb'nin CL'de 0 cekecegiydi cok iyi tahmin yaparim :p [signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesela grup maçlarına çıktığımızda bunlar kafamıza vurur dedim nitekim Tokat vurup şampiyon oldu :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Bende inanılmaz bir olay var.. bugune kadar hiç şaşmadı... Mesela apartmana giriyorum... ışığa basıyorum yukarıya doğru çıkmaya başlıyorum birden duruyorum ve şu basamakta ışık söncek diyorum o basamağa adımımı attıgım an ışık sönüyor süper bir tahmin olayı ... Geçen bi arkadşaın evine giderkende otoyoldayım öndeki araba sağa geçiyor sinyal verdi ben şimdi sinyali kapatcak dedim ben kapatcam der demez kapadı :)[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: uncla, 15 Ağustos 2005 15:05 tarihinde demiş ki: ikinci en iyi tahminim fb'nin CL'de 0 cekecegiydi cok iyi tahmin yaparim :p :lol: o sayılmaz ya[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar