Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en iyi tahminleriniz?

reyou

Öne çıkan mesajlar

öss sınavına girmeden bi gün önce
içimde acayip bi sıkıntı vardı
arkadaşımada söylemiştim "abi içim daralıyo kesin kötü bişi olcak" demiştim. oda " olm amma büyüttün sınav heyecanındandır" demişti. ve sınavda burnum kanadı sınavım mahvolmuştu.[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Toledor, 15 Ağustos 2005 03:04 tarihinde demiş ki:
Çoğu zaman cep telefonunun çalıcağı içime doğar bi nevi tahmin=)
said:
Dagger, 15 Ağustos 2005 03:40 tarihinde demiş ki:
bazen ben bi odadayken telefonum diğer odadıdır odaların arasında metrelerce mesafe vardır ve telefon sessizdedir. gaipten bişey hissederim bi bakarım benim hissettiim anda telefon çalmış.
Bu telefonun calacagini hissetme olayi bana da oluyor, telefon calmadan once ister istemez telefonu elime aliyorum ama elime almamda bir amac yok aslinda ve bi bakiorum ya telefon calio yada mesaj geliyor. Aslinda cok mukemmel bir arastirma konusu olur bu..[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services]
FILES.GEN.TR [New File Center]
Sosyal ağlarda paylaş

sabah evden çıkıp bugün arabayla kaza yapıcağım diyip aynı günün akşamı kaza yapmamdır herhalde :)

birkerede sakat bi racing ci vardı vın vındolanıodu bu mal kaza yapar demiştim
5-10 dakika yol katettikten sonra adamı çöp kutusuna girmiş olduğunu gördüm

hep trafik konusunda tahmin de bulunurum zaten :-P[signature][hline]Atletimin kolu yok
Hovarladığın sonu yok
Aramazsan arama
Zaten bende kontör yok
Sosyal ağlarda paylaş

eve geldim, yorgundum. normalde hemen yiyecek bişeyler ararım ama bu kez televizyonu açtım. kanallarda dolaşırken "CNN'e bakim yaw" dedim. çevirmemle dumur olmam bir oldu zaten. ABDdeki ikiz kulelerden biri yanıyodu. olayı anlatıyolardı falan. o sırada 2.sine de uçak çarptı. iice dumur oldum. sonra kamera sadece yanan katları göstermeye başladı. ben de kendi kendime "bak şimdi bu yanan katların çelikleri artık ısıya dayanamıycak üstündeki yükle beraber olduğu yere çökecek" dedim. hakkaten öyle olduğunda sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.

bundan başka bi "tahminim" de ufacıkken çarkıfelek seyrediodum ve programın finalinde o zarf seçtirdii oyunda yer adı sormuşlardı. söylenen harflerden biri bile tutmadı. ben manisa dedim. ama resmen içimden fırlamıştı sanki zaten biliyodum o kelimeyi. gerçekten de manisa çıktı, tabi veledim o zamanlar acaip sevindim ehehe[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Sosyal ağlarda paylaş

En iyi tahminim iddia da idi..659 YTL kazandım :D[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late
Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you
And I will do it on my own
Muse - Muscle Museum

Sosyal ağlarda paylaş

tel sessizde oluyo bazen ben hissediorum teli elime alıorum ve tel 3 sanie içinde calıo..bu bana cok oluo[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin

[Bu mesaj unaccompanied tarafından 15 Ağustos 2005 11:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Görüntülü telefon dimi?[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late
Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you
And I will do it on my own
Muse - Muscle Museum

Sosyal ağlarda paylaş

şampiyonlar ligi finalinin liverpool un penaltılarda kazanacığnı hatta o ilk dakikalarda milan önce arkadaşlar açıyo noldu senin liverpool a diyolar görürüz dedim ertesi gün hepsi gelip sana tapcaz nesin ne boksun sen diyolar:D[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
*!Bir Bakış Atar*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...