Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 geçen sene 32.haftada galatasaray gençlerbirligine yenilince(beraberemi kalmıştı yoksa)fenerbahçe sampiyon olucak demiştim bir hafta sonrada şampiyon oldular[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 öss sınavına girmeden bi gün önce içimde acayip bi sıkıntı vardı arkadaşımada söylemiştim "abi içim daralıyo kesin kötü bişi olcak" demiştim. oda " olm amma büyüttün sınav heyecanındandır" demişti. ve sınavda burnum kanadı sınavım mahvolmuştu.[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 oda stresten olmuş olabilr ama iğrenç bi durum umarım başıma gelmez :([signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Dun bilardo oynarken farklı yerlerde duran ıkı topu sokucam dedım ve sansa soktum :)[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Büyük mü küçük mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Toledor, 15 Ağustos 2005 03:04 tarihinde demiş ki: Çoğu zaman cep telefonunun çalıcağı içime doğar bi nevi tahmin=) said: Dagger, 15 Ağustos 2005 03:40 tarihinde demiş ki: bazen ben bi odadayken telefonum diğer odadıdır odaların arasında metrelerce mesafe vardır ve telefon sessizdedir. gaipten bişey hissederim bi bakarım benim hissettiim anda telefon çalmış. Bu telefonun calacagini hissetme olayi bana da oluyor, telefon calmadan once ister istemez telefonu elime aliyorum ama elime almamda bir amac yok aslinda ve bi bakiorum ya telefon calio yada mesaj geliyor. Aslinda cok mukemmel bir arastirma konusu olur bu..[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 evt walla banada oluyo ilginç mesela telefon sessizde titreşim fln bişi yok wining oynuyorz.bi anda durup dururken telefonu elime aldım çalıyomuş :P[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Bir insana baktımmıydı tipinden hangi takımı tuttuğunu ve nereli olduğunu anlarım genelde[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 sabah evden çıkıp bugün arabayla kaza yapıcağım diyip aynı günün akşamı kaza yapmamdır herhalde :) birkerede sakat bi racing ci vardı vın vındolanıodu bu mal kaza yapar demiştim 5-10 dakika yol katettikten sonra adamı çöp kutusuna girmiş olduğunu gördüm hep trafik konusunda tahmin de bulunurum zaten :-P[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 eve geldim, yorgundum. normalde hemen yiyecek bişeyler ararım ama bu kez televizyonu açtım. kanallarda dolaşırken "CNN'e bakim yaw" dedim. çevirmemle dumur olmam bir oldu zaten. ABDdeki ikiz kulelerden biri yanıyodu. olayı anlatıyolardı falan. o sırada 2.sine de uçak çarptı. iice dumur oldum. sonra kamera sadece yanan katları göstermeye başladı. ben de kendi kendime "bak şimdi bu yanan katların çelikleri artık ısıya dayanamıycak üstündeki yükle beraber olduğu yere çökecek" dedim. hakkaten öyle olduğunda sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. bundan başka bi "tahminim" de ufacıkken çarkıfelek seyrediodum ve programın finalinde o zarf seçtirdii oyunda yer adı sormuşlardı. söylenen harflerden biri bile tutmadı. ben manisa dedim. ama resmen içimden fırlamıştı sanki zaten biliyodum o kelimeyi. gerçekten de manisa çıktı, tabi veledim o zamanlar acaip sevindim ehehe[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Bleeding, 15 Ağustos 2005 10:18 tarihinde demiş ki: Bir insana baktımmıydı tipinden hangi takımı tuttuğunu ve nereli olduğunu anlarım genelde evet bu bendede var ve %90 tutuyo genelde ya :) nası anlıyosunuz diye sormayın, kavga çıkar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 En iyi tahminim iddia da idi..659 YTL kazandım :D[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you And I will do it on my own Muse - Muscle Museum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 telefon çalınca bakmadan kimin aradığını tahmin edebiliyorum.[signature][hline]| Msn | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 tel sessizde oluyo bazen ben hissediorum teli elime alıorum ve tel 3 sanie içinde calıo..bu bana cok oluo[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin [Bu mesaj unaccompanied tarafından 15 Ağustos 2005 11:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Görüntülü telefon dimi?[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you And I will do it on my own Muse - Muscle Museum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 şampiyonlar ligi finalinin liverpool un penaltılarda kazanacığnı hatta o ilk dakikalarda milan önce arkadaşlar açıyo noldu senin liverpool a diyolar görürüz dedim ertesi gün hepsi gelip sana tapcaz nesin ne boksun sen diyolar:D[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 2 gun once oldu adami ilk defa gordum ismini tahmin ettim, tuttu :P[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkuaz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 geçen yıl eskişehirde deprem olmadan 1 dk önce deprem olduğunu sanmıştım.annemi falan ayaklandırdım meğer annem ayağını sallıyomuş.neyse yerime otudum tekrar ve anında deprem olmaya başladı..[signature][hline]where's my mind?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 FB:6-GS:0 ben inanarak 5-0 demiştim ama 5 kasım olmasından dolayı heralde ertesi gün desem 6 derdim :D ayrıca derbilerde çok ii skor tahmini yaparım ;)[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Baldurs gate II'de çadırdaki cinin sorduğu soruyu, soruyu okumadan cevapladım. Şans değildi tam olarak, hangi cins sorulara hangi cins cevapların çıkacağını bilmek gibi birşey.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: MartinLGore, 15 Ağustos 2005 04:19 tarihinde demiş ki: 2010 değilde genelde iş adamları 2015 gibi görüyor.. Hoca eyvallah ama birden değişim 2010 bana göre 2015 te tam bu değişime alıskın bir toplum oluruz sanırım[signature][hline]MeLiKeJiK.!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ikinci en iyi tahminim fb'nin CL'de 0 cekecegiydi cok iyi tahmin yaparim :p[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bu sene tatildeyken orda deprem olacagını tahmin ettim 1 gun sonra oldu. aynı olay ankarada da oldu deprem olcak dedim 1 hafta nerdeyse hergun deprem oldu!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 paticin klubüne üye olmak isteyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Othranx, 15 Ağustos 2005 15:49 tarihinde demiş ki: paticin klubüne üye olmak isteyen? ?[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Sayısal lotodan 4 tutturdum geçen hafta.[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar