Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 tüm kelimeler anlamsız, hepsi titrek, hepsi içiçe geçmiş. kurtulamıyorum hiçbir şeyden. anıların gözlerini kısıp bana bakmalarından. cimri bir adamın cüzdanındaki bozuklukları düşürmesi gibi, sapır sapır dökülen gururumu kurtarmaya çalışıyorum kendi içimde. olduğu kadar artık. kurtarabildiğim kadar. biraz da umut ediyorum arada bir. umut ettikçe daha rahat birleştiriyorum gururumun parçalarını. sonra iki nota çalınıyor kulağıma. nefeslerim hızlanıyor. kontrolü kaybediyorum, gidiyor ellerimden. patır patır gidiyor. müziğin sesini biraz daha açıyorum. tüm o enstrümanlar kafamın içinde çılgınca son nefeslerini vererek patlarken ben rahatlıyorum. rahatlıyorum ve düşünüyorum; "gururumun bir parçası eksik kalmış. o nerde ki acaba?"[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ulan cimri adama ne biçim geçiştir o be :D güzel olmuş sonu iyiydi. :) dugura öğret lan şu sonları yapamıo adam.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bence sapır sapır , patır patır falan cok kullanmıssın onları.ama yuregıne saglık.[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 güzel olmus bence ben çok beğendim...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bence guzel ama tam tersine sonu okadarda değil bence[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 valla gusel fena degil..[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Riehn, 12 Ağustos 2005 20:47 tarihinde demiş ki: valla gusel fena degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar