Blacklce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Beyler bir kufur dedektor uyazdim (sadece bir kufur icin deneme amacıyla) fakat olmadı. lutfen hatalıysa duzeltebilirmisiniz veya yenisini yazarmısınız? [SPEECH spk_kufur] // kufurbazlara! ON=popo if & STATF_DEAD // olu olmak ayrıcalık diil! :) go jail src.sayua 04b9,0,0,0, Kufur ettiginiz tespit edildi Hapise gidiyorsunuz... else go jail src.sayua 04b9,0,0,0, Kufur ettiginiz tespit edildi Hapise gidiyorsunuz... endif Yardımlarınızı bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 IF (&statf_dead) dene[hline]I am : ߣøøµ£€€§ Icq Uin : 162015742 | W€b : Ultima Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blacklce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 o oluyken meselesi onemli degil canliyken de olmuyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 küfürler için başka scp yazılıyor d emi[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 speechi eklememişindir playerlara :)[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blacklce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 nasıl eklicem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 blimem ki :) normal speechlerden birinin içine ekle onu, öle olur :p[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 en yeni sphere versiyonları hariç playerlara speech ekleyemezsin. eklesende her input check edileceği için pek akıl işi değil küfür kontrolü. bence bu script yerine ülkemizin kültür ve eğitim seviyesi üzerinde çalışmalısın.[hline]you don't like my shit. so sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 aslında düşündüm de boku ülkemize de atmamak lazım, sorun insan genlerinde, genetik ile uğraşmalısın.[hline]you don't like my shit. so sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blacklce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 :P bronx senin scriptlerinde denemeli bişey gördüm sanırım sende denemişsin ama olmamış? mantıken olması gerekirdi diye düşünüyorum. açıklaman için sağol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Bronx konunun özüne inip kökünden halletmişin :-p şaka bir yana, dediklerin tamamen doğru.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli_Deuce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Boşver küfür de eksik kalsın.[hline]Atalarımız demi$ ki: Azimle s..çan duvarı bile delermi$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Tavsiyem, spell ile ilgili bir scp vardi. community typeli bir item equip ettirerek bu ise yapabilirsin. Dedigim gibi spell ile ilgili olan scpi bulursan yapabilirsin.[hline]I am : ߣøøµ£€€§ Icq Uin : 162015742 | W€b : Ultima Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blacklce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 nasıl yani? (bu akşam bende bişey var galba anlamıyorum hiç bişeyi bakınız bronxun default sysmessagelara verdiği yanıtı da anlamadım alla allaa :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 reiko simdi dediklerimi uygula cali$caktir. On=@Login e bunlari ekle IF ! src.newitem i_kufurdedector src.act.equip endif [ITEMDEF i_kufurdedector] Name=Speech Id=i_memory Type=t_comm_crystal layer 99 weight 0 ON=@Create Attr=attr_newbie speech=spk_pl //sendeki kufur speechi olarak degistir burayi Type=t_eq_script ON=@Equip src.flags=|08000 type t_comm_crystal attr |attr_newbie|attr_move_never [Bu mesaj mazbul tarafından 08 July 2003 01:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Type t_comunity ve layer 99 olan bir item equip ettir. buna speech ekle. o zaman olacaktir.[hline]I am : ߣøøµ£€€§ Icq Uin : 162015742 | W€b : Ultima Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blacklce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 yaw bi dakka on login nerde event mı eklicem karıştırdım iyicene? bloodless bunu sana sormamıştım mazbula sordum karıştırma... [Bu mesaj Reiko tarafından 08 July 2003 01:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 google dan actual search & replace prg sini arattir prg yi ac arama kismini scripts klasorune ayarla ve on=@login olarak arattir nerde oldugunu gorursun altina da yazdiklarimi kopyala cali$caktir ama inceleyerek kopyala bari de yarari dokunur belki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Oops :) [Bu mesaj Bloodless tarafından 08 July 2003 01:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blacklce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 harbiden oops. ama denicem inşallah yaw bi tanıdık bi server projesi üzerinde çalışıyo. harbiden çok ciddi. adamla iddiaya girdim küfür dedektoru yazabilirim diye onun için uğraşıyom :) söz verdi koyacak servera tabii editlicekmiş beyefendi. neyse çok konuştum uykum geldi ama başarmalıyım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skymaster Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 bir zamanlar yazmıştım, 2 tane. post etmiştim birisi yazarak büyü atmakdan bahsediyordu...ona verdim aynı taktiği ,küfür içinde uyarlamıştım. Sen gibi sormustu post etmiştim. Ara forumlarda hatoırlamıyorum su an başlık neydi...[hline]E-Mail : Skymaster Icq Uin : 740943 | Web site : Skymaster Offical Web Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Daha pratik bir cozum var speech klasöründe ki guard konuslarında ON=xxx (Xyerine hakaret) sayua 37,2,0,eng, Sayin Hakaret yasak Crim Oldunuz... src.criminal Biraz zahmetli ama kolay :)[hline]Darkworld Uo Admin DIEMASTER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar