Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yardım yaw "unable to bind ......"

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yardım edin yaw sphere kurunca ya tek başıma oynayabiliyorum yada hiçarkaşlarım giremiyor hep connectingde kalıyormuş......kendi ip mi yazıncada şu hatayı alıyorum "FATAL:Unable to bind listen socket 85.96.160.137 port 2593 - Error code: -1"
"FATAL:Server terminated by error -9!"
Aztech DSL600EW kullanıyorum bundan kaynaklanan bir sorun olabilirmi?????????
Mesaj tarihi:
said:
adwerd, 07 Ağustos 2005 18:26 tarihinde demiş ki:
yardım edin yaw sphere kurunca ya tek başıma oynayabiliyorum yada hiçarkaşlarım giremiyor hep connectingde kalıyormuş......kendi ip mi yazıncada şu hatayı alıyorum "FATAL:Unable to bind listen socket 85.96.160.137 port 2593 - Error code: -1"
"FATAL:Server terminated by error -9!"
Aztech DSL600EW kullanıyorum bundan kaynaklanan bir sorun olabilirmi?????????

server ter..... 9 hatası sphere server birden cok kez calıstırılmıs demektir Ctrl+alt+del yaparak kapatabilirsin sen sphere.ini icindeki ip yi 127.0.0.1,2593 yapacaksın baglanacak arkadasların ise senin bilgisayarının ip sini yazacaklar

Not:Local server icin.
Mesaj tarihi:
127.0.0.1 yapıncada arkadaşlar giremiyor ..... kendi ip mi yazıncada o hTayı aıyorum lütfen yardım adsl var ondan kaymnaklanıyor olabilir mi
Mesaj tarihi:
Baska bir program o portu kullaniyordur, portunu 2593'den baska birsey yaparsin, ya da bir onceki spheresvr.exe'yi henuz load ederken falan kapatmissindir, asili kalmistir, Task Manager'dan tamamen kapatirsin.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Mesaj tarihi:
Ne alakasi var ki? Static ip'nin tek farki degismemesi, her sefer login.cfg editlemekle ugrasirlarsa ya da cesitli servisler kullanilarak bir yonlendirme alinirsa pekala girilir.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
  • Yeni Oluştur...